Parhaat sovellukset Apple Watchille (sarjat 6, SE, 5, 4 ja 3) vuonna 2021

Apple Watch on laitteen voimalaitos, jolla on vaikuttavat terveys-, turvallisuus- ja yhteysominaisuudet. Ei ole väliä mikä malli sinulla on (Sarja 6, 5, 4, 3 tai SE), voit viedä sen oletustoiminnot seuraavalle tasolle asentamalla sovelluksia. Nämä ovat hyödyllisiä moniin eri tarkoituksiin, terveyden ja kuntoilun seuraamisesta musiikin kuunteluun, kätevään liikkumiseen jne. Katsotaanpa joitain keskeisiä asioita näiden parhaiden Apple Watch -sovellusten avulla.

 1. Spotify
 2. rauhoittaa
 3. Nike Run Club
 4. Unisykli - unen seuranta
 5. Lehtitaulu
 6. Pimeän taivaan sää
 7. Strava: Juoksu, ratsasta, ui
 8. ProCam 7
 9. Matkan korkeusmittari ja korkeus
 10. Qardio Sydämen terveys
 11. WaterMinder
 12. CityMapper

1. Spotify

Jos haluat nauttia suosikkikappaleistasi tien päällä, Spotify on pakollinen musiikkisovellus kellollesi. Se antaa sinulle mahdollisuuden käyttää ja hallita suosikkimusiikkiasi ja podcastejasi ranteestasi.

Premium-versiossa on monia houkuttelevia ominaisuuksia, kuten keskeytymätön mainokseton musiikki offline-kuuntelussa ja parempi äänenlaatu. Joten riippumatta siitä, millaista äänikokemusta pidät, Spotify varmistaa, että sinulla on aina jotain viritettäväksi.

Hinta: Ilmainen (Spotify Premium alkaa 3,99 dollaria)

ladata

2. Rauhallinen

Voisimme kaikki tehdä rauhallisuudesta kiireisessä elämässämme. Ja tämä sopivasti nimetty terveyssovellus on yksi parhaista tavoista kasvattaa tietoisuutta. Se on täydellinen sekä aloittelijoille että edistyneille meditaatiolle, ja sitä seuraa satoja ohjelmia ja istuntoja.

Sitten on unihistoria, joka on suunniteltu tyynnyttämään sinut rentoon ja virkistävään uneen. On myös paljon rentouttavia luonnollisia ääniä, jotka voit virittää tai ohjata meditaatioita, jotka auttavat sinua pakenemaan elämän hulluudesta.

Hinta: Ilmainen (Calm Premium -tilaus alkaa 14,99 dollaria)

ladata

3. Nike Run Club

Apple Watch on suunniteltu auttamaan sinua parantamaan terveyttäsi, ja tämä käynnissä oleva sovellus on loistava kumppani tälle. Siinä on kaikki työkalut, joita tarvitset kuntoasi varten, kuten ohjattu ääni, kursorin matkan haasteet, valmennussuunnitelmat, tavoitteiden seuranta jne.

Samalla se antaa sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot, mukaan lukien GPS-reitit, vauhdin, etäisyyden, korkeuden, sykkeen jne. Äänipalaute tekee tästä erittäin kätevän ja pitää sinut tiellä.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Unisykli - unen seuranta

Tässä on hälytyssovellus, jonka avulla voit aloittaa päiväsi jännitteellä. Se on suunniteltu auttamaan sinua luomaan terveellinen unirutiini ja herättämään sinut varovasti, kun olet kevyimmässä univaiheessa.

Lisäksi saat yksityiskohtaisen analyysin yökuviosi tiedoista kuorsauksesta, unihuijauksesta, yskimisestä ja muista äänistä. Tämä auttaa pitämään terveyttä ja unihygieniaa koskevia välilehtiä.

Hinta: Ilmainen (Premium alkaa 1,99 dollaria)

ladata

5. Taulukko

Tämä on palkittu uutissovellus, joka kuratoi olennaisimmat ja merkittävimmät tarinat kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Voit seurata useita aiheita ja tietolähteitä yhdessä paikassa, liike-elämän, terveydenhuollon ja tekniikan, urheilun, matkustamisen, reseptien ja paljon muuta.

Lisäksi voit kätevästi tallentaa tai jakaa tarinoita alkuun. Ja jos et pysty päättämään, mitä haluat lukea, jätä asiantuntijoille mahdollisuus kuratoida sekoitus sinulle tärkeimpiä, kiinnostavimpia ja inspiroivimpia tarinoita. Hanki tämä Apple Watch -sovellus, jotta pysyt tiedossa missä tahansa.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Pimeän taivaan sää

Ole valmis ja älä koskaan tartu myrskyyn tällä sääsovelluksella, joka antaa tarkat ennusteet tarkalle sijainnillesi. Voit saada päiväkohtaiset päivitykset seuraavalle tunnille ja tuntikohtaiset ennusteet seuraavalle päivälle ja viikolle.

Lisäksi saat ilmoituksia ukkosmyrskyjen, tulvien, hurrikaanien jne. Vaikeista sääilmoituksista. Voit myös luoda omia ilmoituksia, jotka kattavat seuraavat 24 tuntia esimerkiksi lämpötilasta, tuulesta, sademäärästä.

Hinta: $3.99

ladata

7. Strava: Juoksu, ratsasta, ui

Tämä kunto-sovellus on paras kumppani kaikkien kehon harjoitteluesi seuraamiseen. Olitpa valmistautumassa juoksemaan maratoniin tai muodostamaan pyöräilytottumuksen, tämä sovellus auttaa sinua saavuttamaan kaikki urheilulliset tavoitteet.

Voit saada tärkeimmät tilastot, kartoittaa reittejä ja ajaa itsesi kuukausihaasteilla tai kilpailijoilla muiden kanssa. Voit jopa verrata juoksua, pyöräilyä tai uintia suorituskykyäsi ajan mittaan edistymisesi kartoittamiseksi.

Hinta: Ilmainen (Strava Premium -tilaus alkaa 7,99 dollaria)

ladata

8. ProCam 7

Tarvitsetko kätevän ajastimen tai kaukosäätimen iPhonen kameran ohjaamiseen? Sitten sinun on hankittava tämä Apple Watch -kamerasovellus, joka on sen täydellisen iOS-vastineen laajennus. Merkittävin etu, jonka se tarjoaa, on manuaalinen kameratoiminto.

Tämä tarkoittaa, että voit hallita valotusta, tarkennusta, suljinnopeutta, valkotasapainoa jne. Ottaaksesi valokuvia, jotka erottuvat ja näyttävät ammattimaisilta.

Hinta: $8.99

ladata

9. Matkan korkeusmittari ja korkeus

Apple Watch on paras laite, joka sinulla on matkalla tai seikkailulla. Ja tämä korkeusmittarisovellus on välttämätön työkalu korkeuden tai korkeuden tarkastelemiseen upeilla maisemakuvilla, jotka säätyvät vuorokaudenajan mukaan.

Lisäksi barometrin avulla voit seurata korkeuden muutoksia paineen muutoksen perusteella. Se on välttämätön vaellus, kalliokiipeily ja muu toiminta. Siellä on jopa kompassi osoittamaan suuntaasi.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset 0,99 dollaria)

ladata

10. Qardion sydämen terveys

Sydämesi terveyden tarkkailu on yksi kellon vaikuttavimmista ominaisuuksista, ja tämä sykemittari-sovellus on syytä käyttää tätä tarkoitusta varten. Sen avulla on helppo hallita sydänterveyttäsi, tallentaa elinvoimaa jne.

Voit jopa seurata verenpainetta, epäsäännöllistä sykettä, kehon koostumuksen BMI: tä ja painoa. Lisäksi voit seurata edistymistäsi älykkäiden kaavioiden, tilastojen ja trendien avulla, asettaa tavoitteita ja oppia, miten elämäntapasi vaikuttaa terveyteesi.

Hinta: Vapaa

ladata

11. WaterMinder

Tämän vesimuistutussovelluksen avulla voit huolehtia terveydestäsi pitämällä kosteutta. Sen avulla voit seurata juomasi vettä samalla, kun sitä on helppo ja intuitiivinen käyttää vain muutamalla napautuksella.

Se näyttää nykyisen vesitäyttösi sekä visuaalisesti että prosentteina, joten tiedät heti kuinka hyvin olet kosteutettu! Lisäksi voit jopa käyttää sitä muiden juomien, kuten teen, kahvin, mehun ja jopa punajuuren, seuraamiseen.

Hinta: $4.99

ladata

12. CityMapper

Tämä on erinomainen matkasovellus, joka voi auttaa sinua liikkumaan turvallisesti ja tehokkaasti missä tahansa kaupungissa. Se antaa sinulle vaiheittaiset ohjeet kävelylle, pyöräilylle, julkiselle liikenteelle ja muille, jotta pääset määränpäähäsi sopivimmalla tavalla.

Voit suunnitella matkasi, vertailla hintoja ja ajoituksia ja pysyä aina aikataulussa reaaliaikaisten odotusaikojen ja saapumisaikojen kanssa. Se tukee useita kaupunkeja ympäri maailmaa, ja voit jakaa suoran matkan ystävien ja perheen kanssa pysyäksesi turvassa ja yhteydessä.

Hinta: Ilmainen (Citymapper CLUB alkaa 3,99 dollaria)

ladata

Yhteenvetona!

Mitä näistä parhaista Apple Watch -sovelluksista olet vielä kokeillut? Mitkä ovat mielestäsi hyödyllisimmät. Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Älä unohda tarkistaa Apple Watchin parhaita pelejä.

Voit halutessasi kurkistaa:

 • Terveyssovellukset Apple Watchille
 • Musiikkisovellukset Apple Watchille
 • Blood Oxygen -sovelluksen käyttö Apple Watchissa
 • Parhaat Apple Watch -sovellukset opiskelijoille järjestäytyneeksi

Uusimmat viestit