Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset ohjelmoinnin oppimiseksi vuonna 2021

Kuten kaikilla taidoilla, koodaus vaatii huomattavan paljon aikaa oppimiseen. Sinun on investoitava aikaa ja vaivaa oppia koodaamaan. On myös käsitys, että tarvitset pöytätietokoneen tai kannettavan tietokoneen koodaamaan tai oppia tekemään niin. Tämä on osittain totta: vakavimpaan kehitystyöhön työpöydän Windows- tai Mac-ympäristö on ihanteellinen. Ohjelmointisovellukset voivat kuitenkin auttaa sinua oppimaan ja koodaamaan ohjelmia. Joten tässä on luettelo parhaista iPad- ja iPhone-ohjelmointisovelluksista.

1. Sololearn

Sololearn on monipuolisempi ja edistyneempi koodiohjelmien oppimistyökalu. Verrattaessa Sololearnin HTML Fundamentals -kurssia Simon HTML-esittelyyn, Sololearn odottaa sinun tietävän tietyn määrän etukäteen, ainakin IT-perusteiden suhteen.

Sololearnin keskeinen piirre on "Code Playground". Tämän avulla voit koota ja suorittaa todellisen koodin ja nähdä lähdön. Esimerkiksi HTML: n ensimmäisessä oppitunnissa voit leikkiä kappaletagin mallikoodilla, koota sen ja nähdä, miltä kappale päätyisi näyttämään.

Sololearnilla on myös premium-versio. Se on huomattavasti halvempi kuin Mimo, vain 2 dollaria kuukaudessa. Se poistaa mainokset ja antaa sinulle täydellisen pääsyn kaikkiin oppitunteihin.

Hinta: Ilmainen (tilaus alkaa - 6,99 dollaria - 59,99 dollaria)

ladata

2. Heinäsirkka

Heinäsirkka on hieno esittely lasten koodaamiseen. Se esitetään pelitiedostomuodossa. Heinäsirkka opettaa sinulle vain JavaScriptiä, mutta se tekee tämän ainutlaatuisen yksinkertaisella tavalla.

Siinä on sekä teoreettisia että käytännön oppitunteja. Teorian osia vahvistavat yksinkertaiset monivalintakysymykset. Käytännössä oletko kirjoittanut koodia kosketuspohjaisen täytön avulla.

Ainoa ongelma, joka meillä oli Grasshopperilla, on se, että se ei ole optimoitu iPadille. 2017 iPad Prossani sovellus käynnistyi yhteensopivuustilassa, suuret reunat ympäri.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Mimo

Mimo on loistava iOS-sovellus koodin oppimiseen riippumatta siitä, oletko aloittelija vai onko sinulla huomattavaa ohjelmointikokemusta. Siinä käytetään Duolingo-tyylistä pelillistettyä lähestymistapaa koodin oppimiseen. Sinun on asetettava tavoite päivittäisen oppimisajan suhteen ja saat pisteitä. Sitten sovellus luo henkilökohtaisen opetussuunnitelman tarpeidesi mukaan. Kuten Duolingo, saat edistymispalkin jokaiselle oppitunnin vaiheelle, joka nousee, kun suoritat sen.

Opetussuunnitelmaan kuului muun muassa tekstin muotoilu tunnisteilla, linkkien ja kuvien luominen sekä luetteloiden rakentaminen. Saatavana on premium-versio, jonka hinta on noin 50 dollaria vuodessa ja joka tarjoaa rajoittamattoman pääsyn kaikkiin kursseihin.

Hinta: Ilmainen (tilaus alkaa - 8,99–79,99 dollaria)

ladata

4. Ohjelmointikeskus

Ohjelmointikeskus muistuttaa lähestymistapaansa paljon enemmän MOOC-kurssialustoja. Voit valita, mihin kursseihin ilmoittaudut. Nämä ovat koko kirjon IT-perusteista ja muilta asiaan liittyviltä alueilta, kuten tekoäly, todelliseen koodaukseen HTML: ssä, JavaScriptissä ja muissa.

Jokaisella kurssilla on selkeästi määritelty joukko oppimistuloksia ja hyötyjä. He luetteloivat myös kohderyhmän ja palkan, jonka voit odottaa ansaitsevasi, jos tämä on osa taitosi ohjelmistoa.

Oppitunnit itse ovat PowerPoint-tyyppisessä muodossa, ja voit napauttaa edetäksesi jokaista riviä. Sovellus pyytää MCQ: ta varmistamaan, että muistat tärkeimmät oppimispisteet. Jos palaisit oppitunnin käyttöliittymään, saat myös pääsyn kääntäjään, joka testaa tähän mennessä oppimasi koodaustempput.

Hinta: Ilmainen (tilaus alkaa - 1,49–45,99 dollaria)

ladata

5. Enki

Enki omaksuu erilaisen lähestymistavan sovelluksiin, joita olemme nähneet tähän mennessä. Se käyttää välimatkalla toistoa auttaakseen sinua oppimaan tiettyjä koodausta koskevia käsitteitä tekemättä itse laitteellasi.

Välitön toisto on oppimistyökalu, joka käyttää kiertävää muistikorttiluetteloa käsitteellisen tietosi rakentamiseen. Enki antaa sinulle ensin kortin, jossa on tärkeitä tietoja, ja sitten se näyttää sinulle merkityksellisen muistikorttikysymyksen.

Enkiä on järkevää käyttää muiden tässä luettelossa olevien sovellusten rinnalla itsensä sijaan. Tällä tavoin voit parantaa käsitteellistä tietoa samalla kun hankit myös käytännön kokemusta.

Hinta: Ilmainen (EnkiPro - 48,99 dollaria)

ladata

6. Tynker: Lasten koodaus

Jos kaipaat lapsille suunnattua koodaussovellusta, sinun on pidettävä mielessä Tynker (yli 60 miljoonaa latausta). Sovellus on arvostettu erittäin korkealle, ja se on myös saanut merkittäviä palkintoja, kuten “Parents’ Choice Gold Award ”ja jonka Apple on esittänyt koulutuksessa.

Todennäköisesti paras osa tätä suosittua iOS-koodaussovellusta on hauskaa rakastava kurssi, josta lapset nauttivat. He voivat oppia koodaamaan ratkaisemalla pulmia ja pelaamalla kevytmielisiä pelejä. Lisäksi he voivat myös luoda pelejä ja sovelluksia käyttämällä lohkokoodausta.

Tynke sisältää yli 200 opetusohjelmaa, jotka on helppo opettaa. Yksi suosikkini ominaisuuksista tässä sovelluksessa on Minecraft-koodaus, joka auttaa lapsia suunnittelemaan Minecraft-nahat, väkijoukot, esineet ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

Johtopäätös!

Siinä kaikki tässä ominaisuudessa. Jos pidät koodauksesta, voit myös suunnitella verkkosivustoja iPhonesta tai iPadista. Kerro meille, mikä ohjelmointisovellus oli sinulle hyödyllisin alla olevissa kommenteissa.

Saatat pitää myös näistä oppimissovellusten viesteistä:

  • Parhaat iPhone-sovellukset, joiden avulla voit oppia vierasta kieltä
  • Japanin oppimissovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset sanskritin oppimiseen

Uusimmat viestit