Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7

Galaxy S8: n ja S8 Plus: n saapuessa keskustelu parhaasta älypuhelimesta on tullut hieman liian kiihkeäksi. Jotkut väittävät, että S8 on paljon parempi kuin iPhone 7/7 Plus, jotkut kuitenkin pitävät Applen uusinta lippulaivapuhelinta todellisena voittajana. Joten missä tämä titaanien yhteenotto on?

Upealla muotoilulla, vankalla laitteistolla ja upealla näytöllä varustettu S8 on saanut lämpimän vastaanoton - ennakkotilaukset rikkovat kaikki aikaisemmat ennätykset. Se on S8-sarjan ylivoimainen profiili, joka on osoittautunut välittömäksi osumaksi Android-laitteita rakastavien ihmisten keskuudessa. IPhonen käyttäjänä olen myös vaikuttunut Samsungin uusimmasta premium-älypuhelimesta. Mutta haluan vaihtaa S8: een?

Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7: Vertailu

Galaxy S8 tuhoaa iPhone 7: n Specs Battle -sarjassa

Galaxy S8 on epäilemättä paras Android-älypuhelin ja ansaitsee kaikki saamansa tunnustukset. Sen tyylikäs profiili, kaareva muotoilu ja reunasta reunaan -näyttö näyttävät tupakoivalta kuumalta. Sitä vastoin iPhone 7 näyttää hieman vanhalta ja vaalealta. Ollakseni rehellinen, jos joku sanoo, että S8: n räikeä ilme ei viehättää häntä, hänen on kerrottava valheita. Enkä ole poikkeus siitä ...

Jos tekisi teknisten tietojen sota, S8 ei vain murskaa suurinta kilpailijaansa - iPhone 7: ää - vaan myös lähetti sen puistosta. Se on varmaa! Katsokaa, mitä näillä kahdella älypuhelimella on!

Mitat

  • Galaxy S8 - 148,9 × 68,1 × 8,0 mm (5,86 × 2,68 × 0,31 tuumaa), 155 g (5,36 oz)
  • iPhone 7 - 138,3 × 67,1 × 7,1 mm (5,44 × 2,64 × 0,28 tuumaa) ja 138 g (4,87 oz)

Näyttö

  • Galaxy S8 - 5,8 tuuman Super AMOLED, 1440 x 2960 pikseliä (570 ppi pikselitiheys), 83,6% näytön ja rungon suhde, Corning Gorilla Glass 5
  • iPhone 7 - 4,7 tuuman LED-taustavalaistu IPS LCD, 1334 x 750 pikseliä (326 ppi), 65,6% näytön ja rungon suhde

Laitteisto

  • Galaxy S8 (Yhdysvallat) - Qualcomm Snapdragon 835 kahdeksanytiminen piirisarja (4x 2,35GHz ja 4x 1,9GHz Kryo -prosessorit), Adreno 540 GPU; 4 Gt RAM-muistia
  • Galaxy S8 (Eurooppa ja Aasia) - Exynos 8895 (4x 2,3 GHz ja 4x 1,7 GHz prosessorit), ARM Mali-G71 MP20 GPU; 4 Gt RAM-muistia
  • iPhone 7 - Apple A10 Fusion -piirisarja: Quad Core CPU, Six Core GPU, 2GB RAM

Hinta ja varastointi:

  • Galaxy S8 - 64 Gt - 750 dollaria / 799 euroa / 689 puntaa
  • iPhone 7 - 32 Gt (649 dollaria), 128 Gt (749 dollaria) ja 256 Gt (849 dollaria)

Joten anteeksi, iPhone 7: llä ei vain ole mahdollisuutta S8: ta vastaan ​​tehokkaiden teknisten tietojen suhteen. Ja se on riittävän selvä…

Kameran ampuminen

Rakastan edelleen teräviä valokuvia, joita iPhone 7 tai 7 Plus pystyy kaappaamaan. Korkealaatuisten valokuvien sieppauksessa S8 on kuitenkin hieman parempi kuin iPhone. Vaikka Google Pixel / Pixel on edelleen luokiteltu parhaaksi, kun on kyse huippulaatuisten valokuvien napsauttamisesta. Jopa LG G6: lla on upea kamera, joka tuottaa upeita kuvia.

"S8: lla ei ole selkeää valokuva-etua Pixeliin nähden. Olin myös iloisesti yllättynyt LG G6: sta. Mielestäni LG soveltaa kuviin aggressiivisempaa jälkikäsittelyä kuin kilpailija.

Eniten yllättänyt se, miten iPhone tuntuu nyt sukupolven takana. Oli vaikea nähdä viime vuonna, kun kopioimme iPhone 7: n Pixeliin ja vähemmän kykenevään S7: een. Mutta S8 yhdessä Pixelin ja G6: n kanssa valaisee, missä määrin Apple on jäänyt jälkeen. " - Reuna

Vaikka S8 voittaa kameran ampumataistelun, en mene sen puolelle, koska sillä ei ole selkeää etua huolimatta siitä, että olen sukupolven edellä iPhone 7: tä.

Nopeustesti

Minulle älypuhelimen tekee niin erikoiseksi sovellukset. Olipa kyse monipuolisista sovelluksista, vertaansa vailla olevasta intuitiivisesta käyttöliittymästä tai upeista peleistä, iPhonesta olen aina saanut parhaan tarjouksen. Ilman mitään yllätyksiä, S8 +: lla on vielä paljon tehtävää, jotta se vastaisi Applen älypuhelimen tarjoamaa sujuvaa purjehduskokemusta. Ilman mitään yllätyksiä, se hävisi huonosti iPhonen 7 Plus: lle nopeustestissä eikä pystynyt käsittelemään tehopakkauksia yhtä sujuvasti kuin iPhone.

Akun kesto

S8: n mukana tulee tehokkaampi akku, nopea lataus sekä langattomat lataustilat. Arvostan sitä todella, koska ne parantavat käyttäjäkokemusta. Vertailun vuoksi iPhone 7 ei välttämättä tule tehokkaan akun tavoin kuin S8, mutta se on riittävän hyvä työn saamiseksi täysin tyytyväisenä.

Käyttäjänä haluan, että iPhonellani on tehokkaampi akku, mutta se ei ole kaikki ja kaikki. Mitä tulee langattomaan lataamiseen, en vieläkään pidä sitä tarpeeksi mukavana viehättää minua. Käytännössä se on paljon huonompi kuin langallinen latausjärjestelmä.

Koska saatavilla on useita erittäin edullisia ja kestäviä virtapankkeja sekä akkukoteloita iPhone 7/7 Plus -puhelimelle, minulla ei ole koskaan mitään valitettavaa.

Kun kiiltävä ilme lakkaa, suorituskyky pitää mielenkiinnon elossa

On vanha sanonta: "Komea on kuin komea." Älä koskaan mene ulkoasun ohi, koska se voi olla uskomattoman petollinen! Olemme kaikki kuulleet ja nähneet, kuinka paljon Samsung-laitteet menettävät sekä nopeutensa että suorituskykynsä, kun pöly lopulta laskeutuu niiden pinnalle.

Pelkkä laitteisto ei voi pitää mielenkiintosi ennallaan pitkään. Aivan kuten mikä tahansa muu ihmisen tekemä esine, se menettää hohtoaan, kun vanhenee. Mutta laadukas suorituskyky ei vain tee sinusta riippuvuutta aiheuttava, vaan se kestää myös merkin - tosielämän käytössä.

"Kyllä, huomasin silti, että Galaxy S8 säilyttää animaation navigoinnin tavanomaiset änkytykset ja pudotuskehykset käyttöliittymässä, ja riippumatta siitä, kuinka läheiset vertailuarvot väittävät Snapdragon 835 (Yhdysvallat) ja Exynos 8895 (kansainvälinen) versioita, se ei yksinkertaisesti tule lähellä iOS: n sujuvaa reagointia iPhone 7: ssä. " - Forbes

”Ohjelmisto on tärkeää, ja iOS on edelleen parempi ja sujuvampi kuin Android. Jopa Samsungin uuden ja parannetun Samsung Experience -sovelluksen avulla iPhonella on silti selkeä etu. Samsung Connect on myös hieno alku, mutta Applen Jatkuvuusominaisuudet ovat kilometrejä edellä Samsungia, jotta käyttäjäkokemus voidaan siirtää laitteiden ja alustojen välillä. Jotkut saattavat väittää, että ohjelmisto on älypuhelimen tärkein asia, ja Applella on tässä valtava etu. " - BGR

Itse asiassa kaikki ne kimallukset eivät ole kultaa, vai mitä? iPhone 7 on mahtava paitsi siksi, että sillä on vaikuttava profiili, myös siksi, että sillä on turvallisin ja edistynein käyttöjärjestelmä, puhumattakaan ohjelmistojen ja laitteistojen vertaansa vailla olevasta yhdistelmästä.

Joten suorituskyvyn ja käyttökokemuksen mittakaavassa iPhone 7/7 Plus on silti paljon parempi kuin melkein vuosi sitä edeltävä älypuhelin. Vaikka S8 menettäisi kunniansa vain muutaman kuukauden tai vuoden kuluttua, iPhone 7 on edelleen huippuvaihteessa ainakin 4-5 vuotta. Sitä kutsutaan erinomaiseksi tehokkuudeksi ja pitkäikäisyydeksi!

Tykkää tämä artikkeli? Kuvaa näkemyksesi alla olevissa kommenteissa. (Haluat ehkä tarkastella iPhone 8: n ominaisuuksia ja upeita suunnittelukonsepteja.)

Uusimmat viestit