Parhaat iPhone 6s -vedenkestävät kotelot vuonna 2021

Mitä älykkäämpi laite on, sitä enemmän suojaa he tarvitsevat. Uusin iPhone 6s on etu sinulle, ja siksi sinun on suojattava se mahdollisilta vaurioilta, kuten pöly, lika, hiki ja vesi. Jos luulet, että monikäyttöinen suojakansi tai -kotelo löytyy vain unelmista, on aika herätä. Tässä on luettelo parhaista vedenpitävistä koteloista iPhone 6: lle.

1. KÄYTTÖKYKY

Vedenpitävä FITFORT-kotelo voidaan täysin pitää älypuhelimesi turvassa. Se on tehty erittäin pienikokoiseksi; sopivaksi laitteeseesi. Sisäänrakennettu näytönsuoja tarjoaa suuren läpinäkyvyyden ja suojaa näyttöä tyhjästä. Siinä on läpäisemättömät kalvot, mikrofoni ja kaiuttimen kannen tuuletusaukot, jotka tarjoavat selkeän äänen. Lopuksi sininen, valkoinen ja musta ovat kolme värivaihtoehtoa.

USP: Sopiva muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. Temdan

Temdanin vedenpitävä kotelo suojaa koko kehoa iPhonellasi. Armeijan tason suojauksella se varmistaa, että laite kestää iskuja. Etu- ja takakannen avulla voit asentaa ja irrottaa tämän kompaktin kotelon mukavasti. Koska se on kevyt, älypuhelimesi ei näytä ollenkaan iso. Tätä vedenpitävää koteloa on kahta väriä - mustaa ja sinistä.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

3. VaikutusVahva

Impactstrong-vedenkestävä kotelo on kestävä. Se tarjoaa älypuhelimellesi täydellisen suojan paitsi vedeltä myös iskuilta. Valmistettu hienoimmasta materiaalista, se on erittäin kestävä ja kestää pidempään.

Äännetyillä painikkeilla on hyvä napsautus. Sen avulla ikoninen Apple-logo paistaa läpi. Tätä kiinteää vedenpitävää koteloa on saatavana viidessä värissä, kuten musta, vaaleanpunainen, valkoinen, punainen ja merensininen.

USP: Vankka rakenne

Tutustu Amazoniin

4. Elinkestävä 77-52568 FRE

Tämä Lifeproofin vedenpitävä kotelo on helposti alan paras. Seikkailunhaluisten kaverien on pakko olla kompakti muotoilu. Vaikka sinulla olisi suuri uintiaika, se pitää laitteesi perusteellisesti suojattuna. Pääset helposti kaikkiin älypuhelimen portteihin, painikkeisiin ja ominaisuuksiin. Lisäksi tämä klassinen vedenpitävä kotelo on saatavana jopa yhdeksässä värivaihtoehdossa.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. CellEver

Tämä IP68-sertifioitu vedenpitävä kotelo on suunniteltu ja testattu upottamiseen korkeintaan 6,6 jalan syvyyteen tunnin ajan. Se suojaa puhelinta tehokkaasti vedeltä ja sateelta. CellEver iPhone 6 -vesitiivis kotelo on turvallinen, suojaava ja kevyt - täydellinen uimiseen, sukellukseen ja päivittäiseen käyttöön.

Samanaikaisesti se kestää myös iskuja ja pudotuksia jopa 6,6 jalkaan, joten suojaa laitettasi naarmuilta ja kolhuilta. Voit käyttää kaikkia ominaisuuksia, kuten Touch ID, kaiutin, mikrofoni, painikkeet, anturit sekä etu- ja takakamerat, myös veden alla.

USP: Täysi pääsy ominaisuuksiin jopa veden alla

Tutustu Amazoniin

6. ALOFOX

ALOFOX-kotelo suojaa iPhonea kaikenkattavalla suojauksella paitsi vedeltä myös iskuilta. Kaikille, jotka ovat niin suojaavia, tämä vedenpitävä kotelo on suhteellisen ohut. Se on urheilullinen selkäosa, jonka avulla älypuhelimesi voi edelleen näyttää tyylinsä ilman esteitä. Se tarjoaa häiriöttömän pääsyn kaikkiin laitteen ominaisuuksiin ja painikkeisiin. ALOFOXia on saatavana kahtena värinä - mustana ja valkoisena.

USP: Ohut profiili

Tutustu Amazoniin

7. OTBBA

OTBBA-kotelo on pohjustettu tyylikkääksi vedeneristyspuvuksi iPhonellesi. IP68-luokitus antaa sinulle tarvittavan vapauden nauttia uinnista sydämesi tyydyttäväksi huolimatta laitteen turvallisuudesta.

Vankan rakenteen ansiosta tämä tapaus voi kestää jopa ikäviä iskuja. Sen peitetyt painikkeet ovat erittäin herkkiä. Koska se on kevyt, tämä vedenpitävä kotelo pitää laitteen minimalistisen ilmeen ennallaan.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. JOTO

Jos etsimäsi erittäin toimivasta vedenpitävästä kotelosta ei ole vielä saatu päätökseen, ota JOTOlle vakavasti huomioon tehtävänne täyttäminen. Se on suunniteltu sopimaan kaikkiin älypuhelimiin, joiden halkaisija on 6,0.

Sen molemmilla puolilla on selkeä ikkuna, joka tuo enemmän mukavuutta näytelmään. Voit käyttää vaivattomasti kaikkia laitteen ominaisuuksia. Mukana on myös rannehihna, jonka avulla voit kantaa sitä mukavasti. Ei siinä kaikki; sinulla on kahdeksan värivaihtoehtoa.

USP: Kosketusystävällinen

Tutustu Amazoniin

9. KUTECK

KUTECK suhtautuu iPhonen vedeneristykseen erittäin vakavasti. Suojus tiivistää iPhonen täysin ja antaa vastustuskyvyn veden alla jopa 20 jalkaan. Tärkeä kohta tässä on, että voit käyttää sivupainikkeita, mutta voit tietysti ottaa kuvia veden alla.

Selkeä etu- ja takasuojus suojaa 3D-kosketusnäyttöä 100%: lla. Suojus tarjoaa monipuolisen suojan likaa, iskuja ja naarmuja vastaan. Kaulahihna mahdollistaa kätevän kannettavan iPhonen uinnin aikana.

USP: Likaa kestävä kestävä kotelo

Tutustu Amazoniin

10. Inateck

Inateckin tiiviisti istuva vedenpitävä kansi suojaa iPhonea parhaimmillaan vedeltä, lumelta, lialta ja pölyltä. IPX8-vedenpitävä kotelo pitää veden pois iPhonesta hinnalla millä hyvänsä, jotta voit nauttia suosikki vesiurheilulajistasi. Inateckin kristallinkirkkaalla kalvosuunnittelulla on niin helppoa tarkistaa sähköpostit, napsauttaa kuvia tai kuvata videoita.

Tämä suojaava vedenpitävä kotelo on saatavana kolmessa värivaihtoehdossa, kuten musta, vihreä ja vaaleanpunainen.

USP: Erittäin suojaava

Tutustu Amazoniin

11. Eonhieno

Eonfine kestää merkkiä kaikilta puolilta. Hienoimmalla TPU-materiaalilla luotu, se on erittäin pehmeää ja sopii täydellisesti laitteeseesi. IP68-luokitus tekee siitä parhaan.

Se pystyy myös voittamaan jopa ikävät vaikutukset. Koska se on erittäin herkkä kosketukselle, sinulla ei ole mitään haittaa laitteen käytössä. Eonfine-vedenpitävässä kotelossa on vain kaksi värivaihtoehtoa - musta ja punainen.

USP: Pehmeä TPU-materiaali

Tutustu Amazoniin

Paketoida!

Joten minkä vedenpitävän kotelon olet valinnut antamaan sinulle nopeamman uintiajan? Olisi siistiä tietää tapauksen nimi, joka on läpäissyt happotestisi - kaikilta osin. Minulle se on koko kehon suojaus ja vaivaton pääsy kaikkiin ominaisuuksiin sekä napit, jotka tekevät näistä vedenpitävistä koteloista luokan toisistaan. Lisäksi ne tarjoavat olennaisia ​​varotoimia pudotuksilta ja naarmuilta.

Et halua jättää väliin:

  • iPhone 6s Kickstand -kotelot
  • Parhaat iPhone 6s -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 6s -kotelot

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found