Parhaat PUBG-vaihtoehdot Androidille vuonna 2021

Tuulen ohi PUBG näyttää olevan kaikkein koukuttavin peli. Mutta se ei tarkoita, että Google Play Kaupasta puuttuu ampujapelejä, jotka voivat antaa PlayerUnknown's Battlegroundsille pitkän aikavälin.

Olen kokeillut käsiäni parhaista PUBG-vaihtoehdoista Androidille. Ja olen kaikki valmis esittelemään suosikkini, jolla on tarpeeksi tulivoimaa pitämään kuolemantapaus voimakkaana.

Siinä tapauksessa, että aikasi tässä pelissä näyttää olevan hieman vähemmän jännittävää tai makusi vaatii ampumista joihinkin hienoimpiin peleihin, kuten PUBG, pelattavaksi Android-laitteilla, tämä yhteenveto on katettu. Joten, risteile kokoonpanon läpi ja valitse hyvä selviytymispeli ja varusta sitten avatarisi täysin kiellettyä taistelukuntaa varten!

Muistilappu: Ihmisille, jotka rokkaavat tätä peliä iOS-laitteilla, olen jo ampunut joitain mielenkiintoisimpia PUBG-pelejä, kuten pelejä iPhonelle ja iPadille. Tarkista heidät, jos haluat sellaisen.

# 1. SELVITYSSÄÄNNÖT

Yksinkertaisesti sanottuna "SURVIVALIN SÄÄNNÖT" on tehokkain PUBG-vaihtoehto Androidille. Heti kun törmäät tähän peliin, löydät sen monilta osin melko samanlaisena kuin PUBG.

Peli tarjoaa valtavan HD 8 × 8 km: n kartan, jossa 300 pelaajaa voi taistella saadakseen viimeisen koukulla tai vinoilla seisovan pelaajan. Laaja valikoima erilaisia ​​aseita voit aseistautua tappavilla ampuma-aseilla ja aseilla tuhota kilpailijasi.

Voit halutessasi mennä kaikki ulos ryhmätilassa tai esitellä tappajasi soolotilassa. ”Selviytymissäännöt” on täynnä 120 selviytyjän taistelua, ja sillä on riittävästi tulivoimaa testata taitosi pelaajana.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Fortnite

Jos on peli, joka voi antaa PUBG: lle pitkän aikavälin omasta rahastaan, sen on oltava Fortnite. Battle Royale on erittäin haastava, ja sinun on oltava askel vihollisesi edessä pysyäksesi hengissä. Joten paras tapa ottaa kilpailijasi ja parantaa mahdollisuuksiasi hallita peliä on taota vankka joukkue.

Ja toinen temppu, joka voi viedä paljon eteenpäin vihollisten pettämisessä, on rakentamalla vahva kilpi. Hyödynnä kaikkia resursseja, jotka voivat vahvistaa asevarustettasi, ja kerää myös pyydyksiä, jotka voivat aiheuttaa tuhoja kilpailijoiden leirissä.

Uusien toimintatilojen myötä tappavia aseita ja varusteita lisätään usein, joten Fortnite ei anna ikävystymisen hiipiä pelattavuuteen. Muista, että tämä peli ei ole käytettävissä Google Play Kaupassa, joten sinun on ladattava se Epicin verkkosivustolta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Luodin isku

Tunnettu yhtenä mielenkiintoisimmista FPS-ammuntapeleistä, Bullet Strike voi olla laukauksen arvoinen, varsinkin jos sinulla on miellyttävä sniper-peleistä.

Mitä olen huomannut tässä pelissä olevan huomattava, on suuri joukko ampujaaseita, joissa on tonnia kiinnikkeitä. Siksi voit valita ja valita ammukset, jotka voivat auttaa sinua hallitsemaan peliä ja tulemaan halutuimmaksi ampujamurhaajaksi!

Valitse PvP- ja PvE-tilat sen mukaan, mikä sopii tyyliisi tai maistuu paremmin. Ensimmäisen avulla voit taistella muiden pelaajien kanssa ympäri maailmaa, jälkimmäisen avulla voit tutustua ampujapelien temppuihin.

Varo, että kilpailijasi ovat aina odottamassa, ja vain pieni virhe heittäisi sinut taistelusta. Joten käsityöläisten taktiikat pitävät vihollisesi loitolla ja pelaavat kiivaasti tulostaulukoiden hallitsemiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Musta selviytyminen

"Black Survival" on intensiivinen ja on saanut tavarat suosikkisi selviytymispeliksi. Sen avulla voit käydä täydellistä sotaa 10 ihmistä vastaan ​​autiomaassa, jossa ainoa rokkaava sääntö ei ole sääntö.

Saari on jaettu 22 alueeseen, kuten sairaala, metsä, ranta ja paljon muuta. Jopa 20 minuuttia kestävässä PVP-ammunnassa sinun ei tarvitse vain löytää turvasatama itsellesi, vaan myös lähettää muut pelaajat taistelusta.

Black Survival antaa sinun valita jopa 35 merkkiä, kuten lääkäri, hakkeri, poliisi, miekkailija ja paljon muuta. Vaikka peli tarjoaa vain seitsemän tyyppistä asetta, voit löytää piilotettuja esineitä ja luoda jopa 600 erilaista asetta ja tappavaa työkalua.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. ScarFall: Royale-taistelu

ScarFallissa on poikkeuksellinen 3D-grafiikka, joka heijastaa tosielämän animaatioita ja sotatilanteita. Peli tarjoaa massiivisen toiminnan, joka on täynnä laaja valikoima aseita ja lukuisia hahmoja.

Siinä on uskomaton klassinen pelitila, joka parantaa pelikokemustasi, toisin kuin muut FPS- ja taistelukenttäpelit. Voit pelata sitä sekä online- että offline-tilassa ja ansaita jännittäviä palkintoja päivittäin.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. Grand Battle Royale: Pixel FPS

Pidätkö sotilaallisista pikselipeleistä? Jos kyllä, Grand Battle Royale voi sytyttää esityksesi aplombilla.

Tässä pelissä saat mahdollisuuden taistella hulluna lohkeana hahmona. Jos haluat näyttää erottuvalta, hanki pikselilohkojen lakonahat koristamaan avatariasi.

Ladattuina monilla huippuluokan aseilla, kuten rynnäkkökiväärillä, pikseliasemilla, smg: llä, haulikoilla, voit valita omaisuuden, joka voi olla täydellinen kumppani rikollisuudessa. Suurella säteilysaarella ja hankalalla pelattavuudella, jossa mitään ei voida pitää itsestäänselvyytenä, Grand Battle Royale voi olla kuuma lisä luetteloosi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Garena Free Fire

Valmistaudu yhteen rakastetuimmista selviytymisen ammuntapeleistä Androidille. Pidän sen 10 minuutin pelistä, jossa olet 49 muuta pelaajaa vastaan ​​syrjäisellä saarella.

Ja ainoa tapa kaataa kaikki muut on puhaltaa heitä. Huomaa, että kaikki vastustajasi ovat täysin varusteltuja, joten sinun on ohitettava heidät mestarillisilla lyönneillä.

Yksi temppu, joka voi säästää päiväsi, on valita lähtökohta älykkäästi ja löytää turvallinen alue aikaisintaan. Suunnittele kohde ja hyökkää vihollisiisi, kun he näyttävät olevan haavoittuvia. Ja älä unohda ryöstää kaikkia heidän arvoesineitään.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Veitset ulos

”Knives Out” tarkoittaa liiketoimintaa. Tämä peli saa jopa 100 pelaajaa taistelemaan lopullisesta ylpeydestä. Ja lopulta se, joka onnistuu eliminoimaan kaikki muut, tulee voittajaksi.

Se tarjoaa suuren taistelukentän, johon liittyy lukuisia haasteita. Aivan kuten useimmat kollegansa, Knives Out antaa sinun myös kokoontua, mutta hieman vääntämällä.

Voit liittyä luotettavien kavereidesi kanssa duo-, joukkue- ja fireteam-tilassa. Ja kun puhekeskustelu on helposti saatavilla, voit pysyä synkronoituna joukkuetovereidesi kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 9. Luova tuho

"Creative Destruction" eroaa hieman tässä viestissä mainituista vastaavista. Tässä hiekkalaatikon selviytymispelissä laskuvarjo laskee massiivisella 16 000 000 neliömetrin taistelukentällä.

Taistelukentällä on peräti 13 kiehtovaa kohtaa, joita tutkit pelatessasi. Käytä hävittäjääsi tahattomasti ottaaksesi pelin hallinnan ja lopettaaksesi kilpailijasi.

Siinä on mukava korjaamojärjestelmä, joka voi auttaa sinua luomaan kiinteitä linnakkeita. Hyödynnä kannettasi kaikin tavoin hallitaksesi kuoleman parhaan mielesi mukaan.

Hinta: Vapaa

ladata

# 10. Valtava selviytyminen

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Vast Survival voi saada kaiken irti sekä hardcore-pelaajana että strategina. Tässä moninpelissä selviytymispelissä jopa 26 pelaajaa on lukittu saavuttamaan himokas tavoite.

Voit luoda sotilastukikohtia ja luoda voimakkaan liittouman vahvuuden vahvistamiseksi. Kun tiedät, ettei yksi sääntöjoukko vie sinua mihinkään, sinun on oltava aina etsimässä kaikkia mahdollisuuksia kääntää peli eduksi.

Joten, valitse sotilasvarusteet, jotka voivat suojata sinua luoteilta. Ryödä myös kaikki, mikä voi lisätä mahdollisuuttasi. Käytä matkan varrella chat-ominaisuutta pysyäksesi kuulolla kavereidesi kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

Ole hyvä! Lopuksi, kaikki suosikkikuvani ovat tutkalla ...

Mikä on sinun suosikkisi?

Älä mene pois ennen kuin vuodatat papuja suosikkiesi suhteen. Jos he ovat paikalla, voimme lisätä heidät tähän viestiin. Plus, jaa myös joitain arvokkaita panoksia yllä olevasta yhteenvedosta.

Seuraa myös alla olevia artikkeleita:

  • Parhaat FPS-pelit iPhonelle ja iPadille
  • Kilpa-pelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat ammuntapelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat toimintapelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit