Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro 2018 -suojakuoret [2021 Edition]

Kun mukavuus vaatii olevan keskellä, menen enimmäkseen hihaan. Se asettaa sekä mukavuuden että turvallisuuden tikkaiden yläosaan. Lisäksi hihansuojus helpottaa myös ison näytön laitteen, kuten iPad Pron, kantamista. Annan ammattitaidon ja tunnen tärkeimmän prioriteetin, olen listannut parhaat 12,9-tuumaiset iPad Pro 2018 -hihat. Katsotaanpa tarkemmin kutakin niistä.

1. Evo Harber Lontoosta

Harber London's Evo esittelee ihastuttavan vintage-tyylin ja huolehtii kaikista perustarpeistasi. Hiha on käsityönä valmistettu täysjyväisestä parkitusta nahasta, joka ei vain lisää ensiluokkaista tunnetta, vaan tarjoaa myös mukavan otteen.

Se tarjoaa lisätilaa, jonka avulla voit mukavasti kantaa älypuhelinta. Ja kun kiinnitetty pidike on tulossa, Apple Pencil pysyy turvassa sisällä.

Tyylikäs holkki sisältää kaksi taskua molemmin puolin, jotta voit kätevästi säilyttää pieniä esineitä, kuten laturit ja kuulokkeet. Vahvan pehmusteen ansiosta se pitää 12,9-tuumaisen iPad Pron suojattuna iskuilta ja tavallisilta naarmuilta.

Olla melko kevyt; kansi varmistaa, että suuren näytön tabletin kantaminen on erittäin mukavaa. Mukavuuden lisäksi Evo-hihassa on kaksi vaikuttavaa väriä, kuten rusketus ja musta.

USP: Käsityönä täysjyväinen parkittu nahka

Tutustu HarberLondoniin

2. KIRJE Harber Lontoosta

“ENVELOPE” on jälleen yksi kiitettävä tarjous Harber Londonilta. Ollakseni rehellinen, se esittelee myös laajan valikoiman iPad Pro -hihnoja, joita tunnettu lisävarusteiden valmistaja tarjoaa.

Täysjyväisen parkitun nahan ja villahuovan sekoitus vahvistaa sen rakennetta ja antaa sille myös vaikuttavan ilmeen. Sileän ulkopinnan ansiosta holkki mahtuu mukavasti käsiin.

Huolimatta ohuemmasta puolestaan, ENVELOPE suojaa tablettiasi iskuilta ja pitää hankauksen kurissa. Ja nahkaläpän avulla voit sulkea holkin turvallisesti. Klassinen rusketus ja ikivihreä musta ovat vain kaksi värivaihtoehtoa.

USP: Yhdistelmä täysjyväistä nahkaa ja tiheää villahuopaa

Tutustu HarberLondoniin

3. kaiku

Tässä on iPad-hiha, joka on valmistettu käsityönä 100% lehmännahasta ja ommeltu kestävällä hamppulangalla. Se on ylellinen, kaunis ja kestävä laitteen monipuoliseen suojaukseen.

Lisäksi se on suunniteltu ja käsityönä rajoitettuina määrinä yhteistyössä pienten perheyritysten kanssa Latinalaisessa Amerikassa. Brändi lupaa tukea näitä perheitä ja heidän yhteisöjään, joten tiedät, että rahasi menevät hyvään tarkoitukseen. Nauti 24 kuukauden takuusta laadunvarmistukseen.

USP: Käsityönä ja tukee pienyrityksiä

Tutustu Amazoniin

4. tomtoc

tomtoc lupaa tarjota 360 ° suojan 12,9 tuuman iPad Prolle. Ja kun tarkastelen sen iskua vaimentavaa sisäistä vaahtomuovipehmustetta, voin sanoa, että sillä on laatu tukemaan vaatimustaan.

Hiha on erittäin kevyt ja siinä on etutasku, jossa voit pitää pieniä asioita, kuten kuulokkeet ja jopa laturin. Toiminnallisella vetoketjulla voit sulkea ja avata kannen vaivattomasti.

Pidätkö värikkäästä suunnittelusta? tomtoc antaa sinun valita yhdeksästä värivaihtoehdosta, mukaan lukien häikäisevä sininen, ruohonvihreä, mintunsininen ja paljon muuta.

USP: Iskuja vaimentava sisäinen vaahtomuovi

Tutustu Amazoniin

5. ProCase

ProCase on suunnitellut iPad Pro -hihan ylimmälle johdolle. Tämän holkin ammattimaista suunnittelua arvostavat käyttäjät, joilla on korkeat asemat monikansallisissa yrityksissä. Pehmeä sisustus, törmäyksenestopehmusteet ja magneettinen suljin suojaavat iPad Prota kaikilta puolilta ja kulmilta. IPadin lisäksi tämä hiha voi hallita henkilökohtaisia ​​tavaroitasi, kuten asiakirjoja, laturia, iPhone, avaimet, luottokortit jne.

Tämä holkki sopii tarkasti iPadiin ja pitää sen kevyenä. ProCase on osoittanut erinomaista ammattitaitoa, koska se on suunnitellut korkealaatuisen synteettisen nahan ulkopinnan.

USP: Erinomainen ammattitaito

Tutustu Amazoniin

6. LENTION

Ylellisellä muotoilulla siunattu “LENTION” herättää heti huomiosi. Huippuluokan nahkarakenne yhdistettynä siistiin ompeluun tekee siitä lujan suosikin ammattimaiseen kysyntään.

Parannetun turvallisuuden takaamiseksi siinä on kaksi magneettista napsahtaa. Siten iPadilla ei ole vain haluttua mukavuutta, mutta myös vaadittua turvallisuutta.

Vaikka sinun ei pitäisi odottaa paljon suojaa, se voi aiheuttaa pienen sokin lähinnä pehmeän samettivuoren takia. Suojauksen lisäksi LENTION 12,9-tuumaiselle iPad Prolle on saatavana joissakin mukavissa sävyvaihtoehdoissa, kuten punainen, musta, ruskea jne.

USP: Ylellinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. Inateck

Aikoina, kun olet liikkeellä, maksimaalinen mukavuus ja turvallisuus ovat tunnin tarpeita. Tämän kätevä Inateck-hiha on juuri se, mitä sinun pitäisi valita, jotta voit kuljettaa gadgetiasi täydellä mielenrauhalla.

Viisi suojakerrosta tarjoavat tabletille välttämättömän suojan naarmuilta ja kolhuilta. Polyesterikankaan ja pehmeän flanellin sekoitus vahvistaa pitkäikäisyyttä.

Siinä on ylimääräinen tasku, joka auttaa pitämään kaikki muut asiat, kuten kaapelit, laturit täydellisesti paikallaan. Viimeiseksi musta, tummanharmaa ja toivottava vaaleanpunainen ovat kolme värivaihtoehtoa.

USP: Viisi suojakerrosta

Tutustu Amazoniin

8. Evecase

Epäilemättä ääneni 12,9-tuumaisen iPad Pron halpasta mutta poikkeuksellisen hyvästä hihasta menee Evecaselle. Se on pitänyt kaiken yksinkertaisena ja keskittynyt olemaan hyödyllinen omaisuus tablet-laitteellesi.

Suunnittelu ei ehkä houkuttele silmiä, mutta se huolehtii kohtuullisesti perustarpeistasi. Toinen huomionarvoinen laatu on neopreenin ulkopinta, joka tekee paljon paremman pidon.

Joten, iPadisi putoaminen on vähemmän mahdollista. Lisäksi pehmustettu vaahto, jossa on ylimääräinen tyyny, toimii luotettavana puolustajana iPadille, joka pitää sen suojattuna iskuilta.

USP: Pehmustettu vaahto ylimääräisellä tyynyllä

Tutustu Amazoniin

9. MOSISO

Suoraan sanoen; oli todella vaikea kääntää silmäni pois tästä erittäin arvostetusta MOSISO-hihasta. Ja tärkein asia, joka on pakottanut minut valitsemaan sen, on neljä ja puoli tähteä lähes 1100 asiakasarvostelusta. Korkea luokitus heijastaa sitä, kuinka hyvin käyttäjät ottavat sen vastaan.

Puhuessaan teknisistä tiedoista, MOSISO on painottanut enemmän yksinkertaisuutta, jonka avulla voit kuljettaa paitsi iPadia myös muita asioita, kuten iPhonea ja kuulokkeita.

Iskuja vaimentava rakenne pitää tabletin suojattuna iskuilta. Lisäksi on 12 kaunista sävyä, joista voit valita viininpunaisen, mintunsinisen, syvän sinivihreän ja muun.

USP: Iskunkestävä

Tutustu Amazoniin

10. DOMISO

Mikä 2018 DOMISO-holkin otsikko 12,9 tuuman iPad Prolle on kyky tarjota viisi suojaustasoa. Jos haluat asettaa puolustuksen yleisten uhkien, kuten kolhujen, parhaan prioriteetin joukkoon, tämän pitäisi olla harkitsemisen arvoinen.

Polyesterikangas tekee ulkokuoresta vedenpitävän. Pehmeä vuori yhdessä pehmustetun kerroksen kanssa antaa sisätilalle lisäpuolustusta.

On iso lokero, jossa asiakirjat, kynät, kaapelit voivat levätä rauhallisesti. Kaksinkertaisen vetoketjun avulla pääset nopeasti laitteeseesi. Saatavana harmaana, ruskeana ja violettina.

USP: Vedenkestävä

Tutustu Amazoniin

Ja siinä kaikki, ystävät! Luulen, että olet nauttinut yrityksestäni tutkiessasi iPad Pro 12.9: n hienoimpia hihoja.

Suosikkisi?

On aina hyvä, että käytettävissä on monia vaihtoehtoja, eikö olekin? Se tarjoaa sinulle enemmän joustavuutta valita asioita tarpeidesi mukaan. Esimerkiksi, jos laatu ja käsityötaito vaativat olevan tikkaiden yläreunassa, lippulaivapuvut ovat oikea tapa edetä. Ja jos budjetti on vähän tiukka, edulliset vaihtoehdot ovat oikeat valinnat.

Voit myös viitata seuraaviin:

  • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro 2018 -kotelot
  • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro 2018 -näytönsuojat

Uusimmat viestit