Parhaat iPhone Xs -kotelot vuodelta 2021

Apple on päivittänyt viime vuonna julkaistun iPhone X: n. Uudessa hahmossaan iPhone Xs on saatavana lisäominaisuuksilla, kuten nopeampi kasvotunnus, läpimurtoinen kaksoiskamera ja mukautettu OLED-näyttö. Ylellisen iPhonen suojaamiseksi olemme laatineet luettelon korkealaatuisista selkeistä koteloista iPhone X: lle. Haluaisit kiitellä ylpeällä omaisuudellasi ja kutsua kateellisia silmiä. IPhonen selkeä kotelo näyttää laitteen todelliset värit ja kauneuden. Tässä luettelossa on joitain kauniita selkeitä koteloita, jotka johtavat tuotemerkit ovat valmistaneet.

# 1. iBlason Halo

Kuten joku, jolla on valtava mieli siististä läpinäkyvästä muotoilusta, haluaisit saada iBlason Halon iPhone X: lle. Se on uskomattoman joustava ja kiertää laitteen tahattomasti.

Koska se on erittäin pehmeää, se tarjoaa myös paremman tarttuvuuden, joka vähentää luistamisen mahdollisuutta. Viistetty reuna ei salli näytön koskettaa pintaa, mikä varmistaa, että naarmut pysyvät kohtuullisella etäisyydellä. Lisäksi valitset Halo-kirkkaat kotelot tonnia viileitä värejä.

Voit ostaa tämän kotelon 10%: n alennuksella. Käytä vain tarjouskoodia: geek10

USP: Kestävä muotoilu

Tutustu i-Blasoniin

# 2. KOTELO

Supcase on johtava iPhone-lisävarustemerkki, joka valmistaa korkealaatuisia tuotteita iPhone- ja iPad-laitteille. Tässä selkeässä Supcase-kotelossa on muotoilu ja minimalistinen muotoilu, jossa on läpinäkyvä selkä. Tämä ohut kotelo näyttää houkuttelevammalta määriteltyjen reunojen ja sileän pinnan ansiosta.

Voit käyttää kaikkia painikkeita halutulla herkkyydellä, koska kotelo on valmistettu korkealaatuisista TPU- ja PC-materiaaleista. Älä missaa kohotettua kehystä, joka antaa lisäsuojaa puhelimesi näytölle.

Käytä tarjouskoodia: geek10 ostaa tämän kotelon 10%: n alennuksella.

USP: Minimalistinen muotoilu

Tutustu i-Blasoniin

# 3. SaukkoBox

OtterBox tunnetaan kestävistä raskaista koteloistaan. Sen SYMMETRY-sarja esittelee kuitenkin kevyet ja ohut selkeät kotelot iPhonellesi. Tämä on kestävä kotelo on ohut, tyylikäs, tyylikäs ja taskuystävällinen.

IPhone on suojattu hyvin pudotuksilta, kolhuilta ja muilta loukkaantumisilta. Yksiosainen muotoilu on korotettu ja viistetty reuna suojaamaan puhelimesi kosketusnäyttöä.

USP: Yksiosainen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 4. ESR

ESR on yksi tunnetuista tuotemerkeistä, joka valmistaa erinomaisen laadukkaita koteloita ja kuoria iPhoneen. Tämä ohut ja kevyt kirkas kotelo on tarkoitettu iPhone X: lle. Vain 1 mm: n paksuudella tämä läpinäkyvä kotelo näyttää iPhonen alkuperäisen tyylin.

Tarkista sen pehmeä TPU, joka tarjoaa paremman suojan kuin kova tietokone iPhonen lasisen taustapuolen. Kotelo suojaa puhelimesi kosketusnäyttöä ja kameraa korotetulla näytön reunalla.

USP: Microdot-malli

Tutustu Amazoniin

# 5. FlexGear

FlexGear pitää pyöreät sivut kirkkaassa kotelossaan, jossa on karkaistu lasinen näytönsuoja. Tässä ohuessa ja suojaavassa yksiosaisessa kotelossa on TPU-puskuri, joka vaimentaa iskuja. Lisäksi sen kristallinkirkas kovakantinen suojus suojaa puhelinta naarmuilta.

Huomaa, että iPhone-näytön pyöristetty muotoilu ei salli lasisen näytönsuojan peittävän koko näytön aluetta.

USP: Iskuja vaimentava TPU

Tutustu Amazoniin

# 6. Spigen

Spigen on yksi älypuhelinten lisävarusteiden suosituimmista tuotemerkeistä. Tässä Spigenin selkeässä kotelossa on hybridi, joka on valmistettu jäykästä selkänojasta ja joustavasta puskurista. Tämän kotelon hybridirakenne on valmistettu iskunvaimennuspuskurista.

Kristallinkirkas takaosa on suunniteltu säilyttämään iPhone Xs: n alkuperäinen ulkoasu. Tämän selkeän tapauksen räikeä piirre on, että se ei kellastu ajan myötä.

USP: Mil-Grade -suoja

Tutustu Amazoniin

# 7. Trianium

Trianiumin Clarium-sarja sisältää selkeät kotelot iPhonelle. Tässä kirkkaassa kotelossa iPhone Xs on läpinäkyvä runko, joka paljastaa ja parantaa ensiluokkaisen iPhonen vasta suunniteltua lasia. Tämä selkeä kotelo on täysin yhteensopiva iPhonen uuden langattoman latausominaisuuden kanssa.

Tämän premium-hybridisuojakotelon avulla voit käyttää kaikkia iPhonen tärkeitä portteja, painikkeita ja hallintalaitteita. Kotelo on tarkasti leikattu, ja siksi nautit pääsystä.

USP: Helppokäyttöisyys

Tutustu Amazoniin

# 8. MoKo

Minimalismin ystäville MoKo tuo yksinkertaisen mutta tehokkaan muotoilun. Kotelo on ohut ja ohut, ja se on suunniteltu korostamaan sen ohuus tinkimättä puhelimen turvallisuudesta.

MoKo on tehnyt tämän selkeän kotelon, jossa on vahvistetut kulmat ja korotetut reunat, jotta puhelimesi kosketusnäyttö on suojattu. MoKo käyttää korkealaatuista materiaalia, joka on joustavaa ja pehmeää.

USP: Vahvistetut kulmat

Tutustu Amazoniin

# 9. Mkeke

Mkeke on onnistuneesti yhdistänyt TPU: n ja kova PC: n parhaat ominaisuudet tämän pehmeän ja ohuen kirkkaan kotelon valmistamiseksi iPhone X: lle. Tämä kotelo tarjoaa ylimääräisen suojauksen iPhonellesi, joka on nyt suojattu naarmuilta.

Ilmatilan tyyny on merkittävä piirre tässä läpinäkyvässä kotelossa, joka suojaa puhelinta äkillisiltä putoamisilta ja kolhuilta.

USP: Ilmatilan tyyny

Tutustu Amazoniin

# 10. Case-Mate

Case-Maten läpinäkyvä kotelo on paitsi kaunis, myös luja. Tuotemerkki on testannut tämän tapauksen pudottamalla sen (kääritty puhelimeen) 12 jalan korkeudelta. Viisi suojaustasoa tarjoavat täydellisen suojauksen iPhonelle.

Kotelo on yhteensopiva langattoman latauksen kanssa. Suojauksen lisäksi kotelo lisää kauneutta iPhoneen, koska se on tappaja.

USP: Häikäisevä kuvio

Tutustu Amazoniin

BONUS

Case-Mate

Toinen selkeä tapaus Case-Matelta, mutta tällä kertaa se on vähemmän tyyliä ja enemmän sisältöä. Case-Mate kutsuu sitä TOUGH-koteloksi 5,8 tuuman iPhone X: lle. Kotelo testataan pudotuksella kymmenen jalan korkeudesta. Nautit paremmasta otteesta, jonka tarjoavat joustavat sivut.

Tämä tapaus on saanut inspiraationsa uusimmasta trendistä, ja siksi tyylielementtiä ei voida sulkea pois. Koteloa on saatavana kirkkaina väreinä, kuten violetti neon, värikkäiden, vihreä neon ja muut.

USP: Kova tapaus

Tutustu Amazoniin

Yhteenvetona…

Niin kauan kuin uusin iPhone Xs pitää tuoreutensa, voit yrittää näyttää tämän ylellisen laitteen ystävillesi, kollegoillesi ja perheenjäsenillesi. Selkeissä tapauksissa on laatu paljastaa iPhonen viehätys ja karisma. Voit ostaa yhden tai useamman selkeän kotelon iPhone X: lle.

Haluat ehkä tutkia lisää lisävarusteita:

  • Parhaat iPhone Xs -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone Xs -kotelot
  • iPhone X- ja iPhone Xs -kameran linssinsuojukset
  • Parhaat iPhone X -kotelot

Uusimmat viestit