Parhaat historiasovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2020

Jos haluat ymmärtää tänään, joudut etsimään eilen. Pearl Buck kertoo historian roolista elämässämme. Historiatiedot todella muokkaavat elämäämme, kun opimme esi-isiemme tekemistä virheistä. Nykyisyytemme ja menneisyytemme välillä on näkymätön ja väistämätön yhteys. Edetessä meidän on katsottava jonkin aikaa taaksepäin ja pohdittava tapahtumia ja saavutuksia.

Monille, etenkin nuorelle sukupolvelle, tämä aihe on kuitenkin tylsää ja katkaisee historian ja historiallisten tapahtumien silmät. Pyrimme kääntämään huomiosi historiaan iPhonen ja iPadin historiasovellusten avulla. Muista, että ilman mitään tietoa historiasta; olit vain lehti, joka ei tiennyt olevan osa puuta.

Lataa mikä tahansa historiasovellus luettelosta ja tutustu menneisyyteensi kiinnostavalla tavalla.

Vuoden 2020 parhaat iPhonen ja iPadin historiasovellukset

# 1. Historia-TV

Suosittu TV-kanavahistoria on saatavana myös sovelluksen muodossa, ja se on sovelluksen 2.4.0-versio. Historia tarjoaa suosikkileikkeesi ja jaksosi, joita katselet TV-kanavalla. Voit myös tarkastella sovellukseen lisättyä uutta sisältöä. Lisäksi sovelluksen avulla voit säilyttää henkilökohtaisen tarkkailulistasi.

Jos olet kiehtonut viikingit, suolla ihmiset, muinaiset ulkomaalaiset ja sotilastähdet, historia on pakollinen iOS-laitteellasi. Eksklusiiviset leikkeet tarjoavat tietoja, joita ei näytetä History-TV-kanavalla.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Tänään historiassa

Tutustu jokaiseen ihmiskunnan historian suureen tapahtumaan. Saat mielenkiintoista tietoa maailman historiasta ilmoitusten muodossa iOS-laitteellasi joka aamu.

Joko lue kaikki päivän tapahtumat tai tee valinta tiettyihin tapahtumiin, kuten kuolemiin, lomiin, syntymiin jne. Lue myös lainauksia menneisyyden merkittäviltä henkilöiltä; tarkistaa historialliset tapahtumat täysin eri näkökulmasta. Mene sosiaaliseksi jakamalla mielenkiintoisia faktoja sosiaalisessa mediassa ja kutsumalla kommentteja ystäviltäsi.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. History Holvi

History Holvi tuo mukanaan lukuisia sisältöjä oppimaan historiaa. Siinä on esityksiä ja dokumentteja, jotka alkavat maailmansodasta antiikin sivilisaatioon. Sovelluksessa on kaikki mitä tarvitset historiallisen tiedon janoasi tyydyttämiseksi.

Sovelluksessa ei ole vain vanhoja tv-ohjelmia, vaan se myös lisää uusia ohjelmia joka viikko. Varmasti se pitää sinut riippuvaisena siitä pitkään. Se on käytettävissä ilmaiseksi 7 päivän ajan, ja sitten voit tilata.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja Apple Watch

Hinta: 7 päivän ilmainen kokeilu

ladata

# 4. BBC History Magazine

BBC on yksi kaikkien tietojen aitoista lähteistä, ja historia on yksi aihe, johon voit luottaa BBC History Magazine -sovellukseen. Lataa tämä sovellus iOS-laitteillesi ja tutki useita kansainvälisiä ja brittiläisiä aiheita, mukaan lukien kuuluisia henkilöitä ja menneiden aikojen tapahtumia.

Palaa antiikin sivilisaatioihin, kiehtoviin artikkeleihin, arvosteluihin, upeisiin kuviin ja muuhun. Jos olet jo perehtynyt lehden paperiversioon, pidät varmasti sovelluksen versiosta.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Encyclopedia of World Knowledge

Tämä on jotain mielenkiintoista sekä kielen että historian opiskelijoille. Encyclopedia of World Knowledge tarjoaa yli 330 000 artikkelia, 24 000 kuvaa ja yli 770 000 äänen ääntämistä luotettavista lähteistä, kuten Cambridge University Press, McGraw-Hill, Harper-Collins jne. Jos olet innokas historian lukija, tämä sovellus on sinulle koska se antaa sinulle yksityiskohtaisia ​​artikkeleita eri aiheista.

Historiaa lukuun ottamatta sovellus tarjoaa sinulle mielenkiintoista tietoa taiteesta, tiede, liike-elämästä, musiikista, kulttuurista, eläimistä, tekniikasta ja muusta.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. World History Quiz -peli

Tämä on kevytkyselypeli, joka sisältää 150 yleistä maailmanhistoriakysymystä. Amerikkalaisesta historiasta, toisesta maailmansodasta, muinaisen Egyptin ajanjaksosta, pyramideista Hiroshimaan, Nagasakiin, Tšernobyliin ja kylmään sotaan, sovellus koostuu monenlaisista tiedoista. Jos pelaat peliä, voit joskus juuttua, voit käyttää vihjeitä kysymysten murtamiseen. Se tarjoaa sinulle myös sertifikaatin, jos voit lyödä jättipotin ilman virheitä!

Lisäksi tämä tietokilpailusovellus tukee 15 eri kieltä, kuten arabia, bulgaria, kiina, kroatia, englanti, ranska, saksa, italia, puola, portugali, venäjä, serbia, espanja, turkki ja thai.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Ben Franklinin maailma

Kuuntele varhaisamerikkalaista historiaa iPhonellasi. Ben Franklin's World tarjoaa sinulle historiaopetuksia podcastin muodossa; nyt voit antaa tähtiarvion suosikki jaksoillesi, suoratoistaa jaksot mistä tahansa, ladata ne ja pelata offline-tilassa.

Sovellus tarjoaa sinulle yksityiskohtaisia ​​muistiinpanoja ja resursseja, haastatteluja ja yhteisöä. Sovellus on paras kumppanisi, jos olet historian opiskelija tai opettaja. Se on hyödyllinen myös historian ystäville, jotka haluavat palata menneisyyteen etsimään ratkaisuja nykyisiin ongelmiin.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Sisällissota tänään

Sisällissota tänään on historian suunnittelema ja kehittämä sovellus. Sovellus antaa sinulle kokemuksen sisällissodan etenemisestä. Tämä sovellus sisältää silmiinpistäviä ominaisuuksia, kuten päivittäisen sisällissodan päivitykset "otsikoissa"; päivän valokuva ja muut albumit; päivän sitaatti; artikkeleita ja videoita erityisaiheista; aito aikakartta suurilta taistelukentiltä; jokapäiväinen pohjois-etelävisa; taustakuvat, jotka vievät sinut takaisin sisällissodan aikaan ja paikkaan. Sovellus mahdollistaa myös Twitter-integraation, jolla voit lähettää sähkeen Morse-koodin kautta.

Yhteensopivuus: Vain iPad

Hinta: $2.99

ladata

# 9. Historia-maailma

Vaikka tämän pitäisi olla viimeinen luettelossa, laitoin sen ensin, koska voit tarkistaa historiatietosi alussa. Historia World on tietokilpailu, jonka voit kohdata tietäen kuinka paljon tiedät historiasta.

Sinun on valittava luokka sovelluksesta ja aloitettava sitten historiallisten tapahtumien päivämäärän etsiminen. Jos vastauksesi on lähellä tapahtuman päivämäärää, saavutat korkeamman tuloksen sovelluksessa. Voit voittaa kirja kirjastoon, jos voit kerätä tarpeeksi pisteitä.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

# 10. Maailman historian sanakirja

Jos olet kiinnostunut suurista taisteluista ja niihin liittyvistä tiedoista, tämä sovellus on sinulle. Maailman historian sanakirja tarjoaa sinulle yli 7500 historiallista termiä ja tietoa poliittisista uudistuksista, sodista, maita hallitsevista dynastioista ja muusta.

Mielenkiintoinen asia sovelluksessa on, että voit kääntää Glyph Translator -sovelluksen oman tekstisi kääntämiseen. Tutustu tämän päivän tuolloin -ominaisuuteen, joka näyttää, mikä tapahtuma tapahtui tiettynä päivänä aiemmin.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

Tässä kaikki tältä erää!

Sinä valitset?

Joten ollessasi historian holiikki, minkä sovelluksen latait iDevicelle?

Ota kiinni myös näistä viesteistä:

  • Parhaat sanakirjaohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat tietosanakirjasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat iPhone- ja iPad-kielenoppimissovellukset
  • Parhaat käännössovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit