3D-kosketus ei toimi iPhonessa tai iPadissa

3D Touch on johtanut nopeampaan toimintaan useimmissa sovelluksissa ja tehtävissä. Käyttäjille eniten käytetty tekniikka on kohdannut joitain ongelmia sen käytössä. 3D Touch -ongelmiin liittyvät viestit näkyvät yleisesti Applen foorumeilla.

3D Touch -ongelmien ratkaisemiseksi on lueteltu alla joitain mahdollisia korjauksia, jotka saattavat auttaa sinua. Nämä ovat vianetsintää, joka on jo auttanut käyttäjiä ratkaisemaan nämä ongelmat.

3D-kosketuksen ei-ongelman korjaaminen iPhonessa tai iPadissa

Varmista, että 3D Touch on päällä

Ennen kuin aloitat raivokkaasti Applella viallisen iPhonen toimittamisesta, varmista, että 3D Touch on päällä. Voit tehdä sen siirtymällä osoitteeseen

Vaihe 1. Näpäytä asetukset → Napauta Esteettömyys.

Vaihe # 2. Näpäytä Kosketus, vieritä alas kohtaan 3D-kosketusja napauta sitä.

Vaihe # 3. Ota 3D Touch käyttöön.

Paina sitä tarpeeksi kovaa

Me kaikki pelkäämme rikkoa iPhone-näyttöämme samalla kun painamme sitä voimakkaasti. Mutta älä huoli; sormillesi on tarpeeksi vaikeaa rikkoa se. Suurin osa käyttäjistä tekee saman virheen painamalla näyttöä kevyesti. Yritä sijoittaa iPhone 6s pöydälle ja paina sovellusta paineella. Näet 3D Touch -ponnahdusikkunan. Jos se ei onnistu, voit tarkistaa muut mahdolliset korjaukset alla.

Voit säätää 3D-kosketusherkkyyttä mukavuuden takaamiseksi. Valoherkkyyden saaminen käynnistää 3D Touchin helpommin kuin kiinteän. Muuta sitä siirtymällä kohtaan Asetukset → Esteettömyys → 3D Touch. Napauta ja vedä liukusäädin kohtaan Vaalea tai Keskitaso mukavuustasosi mukaan.

Pidä painettuna, älä vedä

Varmista, että sormesi ei liu'u ruudulla, mikä johtaa napautustoimintoon eikä 3D-kosketukseen. Paina sovellusta riittävän voimakkaasti sormilla ja tarkista, toimiiko 3D-kosketus.

Nollaa kaikki asetukset

Monista Applen foorumeiden käyttäjistä jotkut heistä ehdottivat kaikkien asetusten nollaamista. Tekemällä niin he pystyivät ratkaisemaan 3D Touch -ongelmat. Asetusten palauttaminen ei poista tietojasi. Se vain palauttaa kaikki asetukset tehdasasetuksiin.

Mene Asetukset → Yleiset → Nollaa → Nollaa kaikki asetukset ja vahvista antamalla salasana.

Aloittaa alusta

Vihaan sitä kirjoittaessani tätä. On todella ärsyttävää nollata kaikki ja aloittaa tyhjästä iPhonessa. Tämä on perimmäinen vaihtoehto ongelman ratkaisemiseksi. Suunnata Asetukset → Yleiset → Nollaa → Poista kaikki sisältö ja asetukset ja vahvista antamalla salasana. Ennen kuin palautat varmuuskopiosta, tarkista, toimiiko 3D Touch. Jos se toimii, voit palauttaa sen varmuuskopiosta.

Kun olet tehnyt kaiken tämän ja päätynyt tulokseen, viimeinen vaihtoehto on varata tapaaminen Applelta ja tarkistaa, onko laitteistosi viallinen.

Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit