Parhaat langattomat latauskotelot iPhone 6 / 6s Plus -puhelimelle vuonna 2021

Elämä tuo lukemattomia haasteita. Yksi niistä on avuttomuutemme löytää pistoke ja pistoke viestintälaitteidemme lataamiseksi. Jokapäiväinen elämämme on täsmällistä johdoissa, joita emme voi ajatella olemassaolostamme ilman johtoja. Mutta meidän on kohdattava odottamattomia ja epätoivottuja tapahtumia, joissa emme löydä mitään pitämään älypuhelimia ja muita laitteita ladattuna. Vaikka iPhonen akkukapasiteetti on parempi kuin muilla luokan älypuhelimilla, ne on ladattava sovellusten, Apple Musicin ja videoiden käytön vuoksi. Lisävarustevalmistajat ovat löytäneet tapoja käsitellä akun heikon tilan. IPhonen käyttäjille on tarjolla kaksi vaihtoehtoa: joko heillä on isot virtapankit tai he saavat langattomat latauskotelot iPhone 6 Plus- ja iPhone 6s Plus -laitteille.

1. BEZALEL

Haluatko käynnistää iPhonen samalla kun nautit kupin kahvia Starbucksissa? Tässä on tyylikäs mutta tyylikäs langaton latauskotelo sinulle. Bezalelin älykäs latauskotelo voi olla hyvä kumppani laitteellesi. Kotelo näyttää olevan vahva ja helppo kuljettaa.

Tämän vahvan sisäänrakennetun salamakaapeliliittimen avulla voit ladata laitteesi tehokkaasti. Leveysaste sopii helposti laitteeseesi aivan kuten käsine, ja kun pidät tätä koteloa, se tuntuu hyvältä. Bezalel-langatonta latauskoteloa on saatavana mustavalkoisena.

USP: Turvallinen lataus

Tutustu Amazoniin

2. Antye

Antye tarjoaa täydellisen paketin iPhone 6 / 6s Plus -laitteen lataamiseen langattomasti. Sen mukana tulee latausalusta ja myös kotelo. Latausalustassa on LED-valot, jotka sammuvat, kun asetat iPhonen lataamista varten. Sen lisäksi sisäänrakennetut turvaominaisuudet suojaavat iPhoneasi ylikuormitukselta, ylikuormitukselta ja ylikuumenemiselta.

Kotelo on pienimuotoinen, ja se on ohut ja tyylikäs, mikä antaa sille tyylikkään ilmeen. Lopuksi, kotelolle ei ole värivaihtoehtoja, kun taas latausalustalle on saatavana kaksi värivaihtoehtoa.

USP: Nukkua ystävällinen

Tutustu Amazoniin

3. Gorilla-gadgetit

Gorilla Gadgets tarjoaa tyylikkään langattoman latausvastaanottimen Qi-langattoman latauksen yhteensopivuutta varten. Ohut muotoilulla varustettu kotelo lisää kauneutta iPhone 6s plus -laitteeseesi.

Lisäksi kotelo tarjoaa täydellisen suojan älypuhelimellesi. Latausnopeus on nopeampi ja erittäin tehokas. TPU-kehys auttaa sitä kestämään kolhuja ja tarjoaa myös turvallisen otteen. Suojauksen lisäksi voit valita tämän kotelon kolmessa värissä, kuten mustana, hopeana ja ruusukullana.

USP: TPU-kehys

Tutustu Amazoniin

4. MobilePal

Tässä tyylikkäässä mutta erittäin suojaavassa langattomassa MobilePal-latauskotelossa on kristallinkirkas puskuri, vahvistetut kulmat ja kohotetut reunat. Suunniteltu tarjoamaan äärimmäistä mukavuutta, tässä tapauksessa voit ladata laitteesi nopeasti vaaditulla turvallisuudella.

MobilePal-latauskotelo täydentää iPhoneasi. Se tukee sekä langatonta että langallista latausta; saat joustavuutta laitteen lataamiseen. TI-piirisarja on integroitu tekemään tästä tapauksesta täysin yhteensopiva WPC Qi 1.0 / 1.1 -standardien kanssa.

Lopuksi, MobilePal on saatavana kahtena värinä, kuten mustana ja kultaisena.

USP: Kristallinkirkas puskuri

Tutustu Amazoniin

5. Nillkin

Takana absorboivalla materiaalilla varustettu Nillkin-langaton latauskotelo antaa sinun käynnistää iPhonen nopeammin. Se antaa erinomaisen kosketuksen ja antaa sinun käyttää kaikkia painikkeita sujuvasti.

Nillkin-kotelo on melko joustava, koska voit helposti irrottaa valaisimen liittimen. Koteloa on saatavana mustana ja kultaisena.

USP: Sisäänrakennetut magneetit

Tutustu Amazoniin

6. Hanende

Hanende tarjoaa myös latausalustan sekä langattoman latauskotelon iPhone 6 / 6s Plus -puhelimelle. 2A-ulostulolla se voi ladata iPhonen nopeasti muihin langattomiin latureihin verrattuna. Sen lisäksi joustava salamaliitin voidaan irrottaa helposti ladata iPhonesi salamakaapelilla.

Latausalusta on valmistettu kestävästä akryylistä, ja sen ulkonäkö lisää kauneutta työpöydällesi. Lopuksi se suojaa myös laitettasi yleisiltä sähköongelmilta, kuten ylivirta ja ylikuumeneminen.

USP: Valmistettu ABS-kiinteästä ja akryylistä

Tutustu Amazoniin

7. VASTAA

Uusien iOS-versioiden ensimmäisten päivien aikana monet käyttäjät kokevat akun tyhjenemisongelman iPhonessa 6 / 6s Plus. Ratkaisu on ANTYE-langaton latauskotelo. Lopeta nyt laajennuksen löytäminen iPhonen lataamiseksi.

Tämä langaton Qi-laturisarja on futuristisin tapa ladata iPhone6 ​​/ 6s Plus; laturi lataa iPhonesi nopeasti ja suojaa laitetta naarmuilta ja pudotuksilta.

Katso LED-ilmaisimen mukana tuleva latausalusta, joka lähettää sinistä valoa latauksen aikana. Laturilla on 75% korkea langaton lataustehokkuus.

USP: Oikosulkusuojaus

Tutustu Amazoniin

8. Angeliox

Angelioxin langaton latauskotelo iPhone 6 / 6s Plus -puhelimelle on täydellinen päivittäiseen käyttöön. Tämä johtuu siitä, että sen ulkonäkö on samanlainen kuin tavallisessa tapauksessa. Siinä on ohut runko, mutta samalla se antaa riittävän suojan säännöllisiltä putoamisilta ja kolhuilta. Sen lisäksi, jos haluat koskaan ladata iPhonea kaapelilla, sinun ei tarvitse irrottaa koteloa.

Turvaominaisuuksien osalta tämä tapaus on FCC-, CE- ja ROHS-sertifioitu, mikä tarjoaa täydellisen suojan laitteellesi. Lopuksi, ei ole muita värivaihtoehtoja kuin musta.

USP: FCC, CE, ROHS-sertifioitu

Tutustu Amazoniin

9. Meewoo

Olen löytänyt Meewoo: n kunnollisen langattoman latausvastaanottimen kotelon iPhone 6 Plus: lle. Ohuen muodon ansiosta se sopii iPhoneen. Vaikka kansi ei ehkä näytä kestävältä, se voi vastustaa pienen voimakkuuden iskuja.

Kumipäällysteinen ulkopinta tuntuu melko mukavalta ja tarjoaa myös paremman otteen. Voit asentaa ja poistaa kannen helposti. Tarkat aukot antavat sinun käyttää portteja, kaiutinta ja kuulokeliitäntää.

USP: Kumi ulkopinta

Tutustu Amazoniin

10. Mophie

Mophien langaton latauskotelo antaa sinun ladata iPhone 6s plus nopeammin. Kotelo estää myös ylikuormituksen ja ylikuumenemisen. Siinä on magneettikiinnikkeet, jotka pitävät iPhonea tukevasti.

Voit myös asentaa laitteen eri kulmiin saadaksesi paremman kuvan. Pehmustetut kulmat antavat iPhonellesi vankan suojan iskuilta. Käyttämällä sen 1 560 mAh: n akkukoteloa voit nauttia musiikista, katsella elokuvia, pelata pelejä ja tutkia Internetiä rauhassa.

USP: Langaton Charge Force -tekniikka

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

Mikä on sinun suosikkisi?

Mikä edellä mainituista tapauksista tulee pariksi iPhonen kanssa? Kerro meille valintasi ja ominaisuudet, jotka ovat houkutelleet sinua siinä?

Älä missaa:

  • Parhaat iPhone 6 Plus / 6s Plus -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 6 Plus / 6s Plus -kotelot
  • Lenmarin Maven iPhone 6 -akku
  • Parhaat iPhone 6 Plus / 6s Plus -kotelot

Uusimmat viestit