Parhaat strategiapelit iPhonelle vuonna 2021

Jos olet strategian tai fantasian ystävä, nämä sovellukset varmasti houkuttelevat sinua. Suunniteltu joistakin aivojen lämpenemisstrategioista, sinun on treenattava aivosi voittamaan pelaajatoverisi näissä parhaissa vuoropohjaisissa strategia-iPhone- ja iPad-peleissä. Peleissä on hämmästyttävä grafiikka ja animaatio, jotka houkuttelevat huomiosi siihen. Nämä vuoropohjaiset strategiapelit voivat olla erittäin riippuvaisia, kun otetaan huomioon niiden ainutlaatuiset ja luovat konseptit. Voit ostaa tukevia ominaisuuksia sovelluksen sisäisistä ostoksista, jos et vain siedä pysyä poissa peleistä. Lue lisää niistä!

1. Kasvit vs. Zombies ™ 2

Ota mukaan tämä toimintastrategiaseikkailu, jossa sinun on kohdattava zombeja hauskalla tavalla! Sinun on rakennettava valtava armeija hämmästyttäviä kasveja ja turboahdettava ne kasviruokalla.

Pelin pelaamisen aikana älä unohda kerätä suosikki nurmikkolegendasi, kuten auringonkukka ja Peashooter. Kerää myös paljon puutarhaviljelmiä, luovia kukkijoita, kuten Lava Guava ja Laser Bean.

Pelaa älykkäästi ansaitaksesi siemenpaketteja ja hyödynnä niitä parhaalla mahdollisella tavalla kasvien kasvattamiseen. Sovelluksen avulla voit taistella 11 mahtavassa maailmassa ja esitellä taitosi yli 300 tasolla.

Hinta: Vapaa

ladata

2. XCOM®: Vihollinen sisällä

Tämä peli muistuttaa sinua avaruusdraamasta, jossa voit käyttää geneettistä laboratoriota modifioidaksesi sotilaasi ja heidän taistelukykyään. Se antaa sinulle uuden strategisen pelikokemuksen kartoilla, tehtävillä ja moninpelitilassa. Suunnittelutiimisi työskentelee päivällä ja yöllä valimossa tuottaakseen lisää taktisia aseita armeijalle.

Voit käyttää uusia aseitasi vihollisten uusiin uhkiin. Velvollisuutesi on suojata XCOMin pääkonttoria muukalaisten hyökkäyksiltä.

Hinta: $4.99

ladata

3. UniWar: Moninpelistrategia

Loputon hauskuus on tämän vuoropohjaisen strategiapelin tunnusmerkki iOS-laitteellesi. UniWar tarjoaa yli 10000 käyttäjän luomaa karttaa, joista valita. Voit osallistua useisiin peleihin kerralla ja valita pelitilat moninpelien online Vs AI: stä tai kaverista samalla puhelimella. Pelaajat voivat luoda joukkueita kahden, kolmen ja neljän joukossa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Warzone - vuoropohjainen strategia

Se on ilmainen peli yhden pelaajan ja monen pelaajan tilassa. Voit joko pelata oikeita ihmisiä tai tietokonetta vastaan. Voitosi tai tappiosi perustuu täysin strategiaasi eikä lompakkoosi.

Voit pelata tätä peliä iPhonen lisäksi myös tabletilla (iPad) tai tietokoneella (Mac). Tässä pelisovelluksessa on päivittäin yli 10000 monen pelaajan peliä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Warhammer 40,000: Avaruussusi

Tarvitset vahvan Internet-yhteyden, jotta voit toistaa Warhammer 40000 -puhelinta iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla. Warhammer on vuoropohjaisen strategian ja kerättävän korttipelin yhdistelmä, joka luo suolaisen ilmapiirin.

Voit voittaa tämän pelin viisaalla päätökselläsi ja sodan vyöhykkeen tapahtumat riippuvat korttivalinnastasi. Varmista, että teet huolelliset päätökset voittaaksesi tämän pelin.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. Puomin merkit

Pelin ystävät, jotka haluavat taktista taistelua ja syvää strategista taistelua, haluavat ladata tämän pelin iOS-laitteelleen. Voit valmistaa eliittisotilasi toimittamalla tonnia ammuksia ja varusteita. Voit tuhota vihollisen tukikohdan käyttämällä korkean teknologian aseita, implantteja ja vempaimia.

Voit pilata vihollisen kostotoimenpiteitä päivittämällä tukikohdan ja tutkimalla futuristista tekniikkaa päästäksesi edistyneeseen sodankäyntiin.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Fortunen uudestisyntyminen

Fortunen uudestisyntyminen edellyttää korkean tason strategioiden luomista. Sovellus antaa sinulle kahdeksan erilaista yksikköä taisteluun vihollista vastaan. Nämä kahdeksan yksikköä voidaan kuitenkin saavuttaa vasta voitettuasi taistelut. Sinun on selvitettävä vaiheet, jotta voit lunastaa palkkion ja edetä pelissä.

Pelissä on helppo hallinta, joka tekee pelaamisesta tehokasta ja mielenkiintoista. Jos olet pelannut ja pitänyt tästä pelistä jo, sinun kannattaa tarkistaa “Rebirth of Fortune 2”.

Hinta: $0.99

ladata

# 8. Egypti: Vanha valtakunta

Yksi tämän pelin silmiinpistävimmistä ominaisuuksista on, että se ei vaadi Internet-yhteyttä. Tämä tarkoittaa, että säästät mobiilidataa ja iPhonen akkuvirtaa. Tämä peli auttaa sinua löytämään Egyptin muinaisen kunnian. Peli, joka opettaa sinulle historian oppitunteja ja voit testata strategisia kykyjäsi.

Yliluonnollisten elementtien tuomiseksi Egyptin jumalat seuraavat ja opastavat sinua. Pyramidien rakentaminen on tämän pelin kiehtovin vaihe, koska sinun on valittava suunnittelu ja materiaali näiden maailman ihmeiden rakentamiseksi.

Hinta: $4.99

ladata

# 9. Sankarit Flatlandia

Astu fantasiamaailmaan ja pelaa tätä eeppistä peliä, jossa voit hallita tonttujen, örkkien ja kääpiöiden valtakuntaa. Tämä peli vie sinut takaisin Alice Wonderlandiin, kun tapaat kaikki kauniit ja rumat olennot. Voit luoda asevoimat ja poljella vihollisia taktisissa taisteluissa.

Sinun on tutkittava monia karttoja; tämä lisää varmasti karttatietouttasi. Pelaat tätä peliä joko tietokoneen tekoälyä vastaan ​​tai ystäviäsi vastaan ​​hot-seat-moninpelissä.

Hinta: $1.99

ladata

# 10. Vihanpito

Kuten Warzone, Feud on monitasoinen vuoropohjainen strategiapeli iOS: lle, Androidille, PC: lle, Macille ja Linuxille. Tämä tarkoittaa, että voit pelata feudia missä tahansa - toimistossa, bussissa, ohjaamossa, kotona jne. Tämä peli on helppo oppia, mutta abstraktin strategian hallitseminen on vaikeaa.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Mikä on sinun suosikkisi?

Toivottavasti olet pitänyt näistä strategiapeleistä. Kumman olet valinnut pelaamaan? Kerro meille sen nimi ja sellaiset ominaisuudet, joita arvostat parhaassa strategiapelissä.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Parhaat MMORPG-pelit iPhonelle ja iPadille
  • iPhone ja iPad Stress Buster -pelit
  • Parhaat iPhonen ja iPadin strategiapelit
  • Parhaat iPad- ja iPhone Tower Defense -pelit

Uusimmat viestit