EaseUS MobiSaver: Paras iPhone-palautustyökalu

EaseUS MobiSaver on ohjelmisto, jonka toiminto olet todennäköisesti hyvin perehtynyt: tietojen palauttaminen iPhonesta ja iPadista.

Täällä, iGeeksBlogissa, olemme perehtyneet tietojen palautukseen melko vähän ja kattaneet paljon ohjelmistoja, jotka tekevät sen oikein. Monet heistä ovat melko hyviä tarjoamilleen tuotteille, ja melkein jokainen niistä on maksettu ohjelmisto. Heillä on ilmaisia ​​kokeiluja, mutta ne ovat rajalliset.

Se on luultavasti ainoa USP EaseUS MobiSaver -ohjelmalla, mutta se on niin pirun tärkeää, että jos ajattelet iPhonen tietojen palauttamista, kun iPhonesi on bluesissa, sinun tulisi ajatella myös EaseUSia.

Paras iPhone-palautustyökalu, jonka saat: EaseUS MobiSaver

EaseUS MobiSaver tekee vain yhden ja yhden: se auttaa palauttamaan tietoja (12 erilaista) iPhonesta, iPodista, iPadista tai jopa omistamastasi iTunesin perusvarmuuskopiosta. Kun iPhonesi tai iPadisi on pois päältä ja pois päältä, saatat haluta palauttaa kaikki tiedot ennen kuin palautat palautuksen viimeisenä keinona.

EaseUS varmistaa, että sinun ei tarvitse huolehtia tästä prosessista, poimimalla kaikki haluamasi tiedot huolellisesti ja huolellisesti iPhonesta tai iPadista.

EaseUS on melko suosittu, sillä se on esiintynyt esimerkiksi Softpediassa, Chipissä, PC-maailmassa jne. Olemme erittäin iloisia löytämämme tämän työkalun, koska se tekee kaiken niin helpoksi.

EaseUS voi palauttaa tietoja:

#1. Kameran rulla

#2. Valokuvavirta

#3. Videot

#4. Yhteystiedot

#5. Viestit

#6. Kalenteri

#7. Puheluhistoria

#8. Muistiinpanot, muistutukset,

#9. Safari-kirjanmerkit

Toisin kuin muutama muu ohjelmisto, joka ei tue vanhempia / uudempia tiloja, EaseUSilla on universaali ominaisuus. Se tukee iPhone 6s Plus, 6s, 6 Plus, 6, 5 5, 4, 4S, 3GS, kaikkia iPadeja, iPad Miniä ja iPod Touchia.

EaseUS voi palauttaa tietoja paitsi iPhonesta / iOS-laitteestasi suoraan, mutta se voi myös valita tietoja mistä tahansa iTunes-varmuuskopiosta ja se toimii Windowsissa.

Lataa EaseUS

  • Lataa EaseUS for Windows (50%: n alennus rajoitetuksi ajaksi)
  • Lataa EaseUS for Mac (50%: n alennus rajoitetuksi ajaksi)

Uusimmat viestit