Spy-Fy: Tyylikäs iPhone-kotelo kameran yksityisyyden suojaamiseksi

Yksinkertainen suojakotelo iPhonelle tarjoaa niin paljon mahdollisuuksia ja mahdollisuuksia innovaatioille. Kun OtterBoxin ja LifeProofin kaltaiset tuotemerkit loivat erilaisia ​​tapauksia, ajattelin, että se oli se; kukaan ei voi mennä pidemmälle. Mutta olin väärässä. Ihmisen mielikuvituksella ei ole rajaa. Tähän asti tapausten tekijät ovat rajoittaneet näkemyksensä suojaan, tyyliin ja ylellisyyteen. Näyttää siltä, ​​että Spy-fy on lisännyt neljännen ulottuvuuden neliön täydentämiseksi. Ja tuo neljäs ulottuvuus on yksityisyys.

On olemassa yksityisyyden suojaimia, jotka tunnetaan käyttäjien yksityisyyden varmistamisesta. ja nyt on kameran tietosuojakotelo, jossa on kameran yksityisyysjärjestelmä kameran käytön suojaamiseksi. Spy-fy on kudonut tämän yksityisyyden taikuuden suojakoteloonsa, joka integroi kameran yksityisyysjärjestelmän premium-iPhone-koteloon.

Olipa kyseessä yksityinen yritys tai valtion turvallisuusvirastot, he haluavat skannata iPhone-kamerasi sisäänrakennetuilla takaovilla tai sovelluksilla. Koska elämme tietotekniikan aikakaudella, teknokraatit ymmärtävät käyttäjätietojen arvon. Jokainen niin kutsuttu tuotteiden ja palvelujen markkinoija haluaa tietää kuka olet, mitä olet tekemässä, minne menet, mitä ostat jne. Saatuaan pääsyn kamerallemme tällaiset tunkeilijat voivat poistaa tärkeitä tietoja laitteestasi. Kameran tietosuojakotelo auttaa sinua kuitenkin monin tavoin.

Spy-Fy iPhone X, Xs, Xs Max ja iPhone XR -kameran tietosuojakotelo

Spy-Fyn suunnittelijat ovat käyttäneet perinteistä viisautta tämän kotelon valmistamiseen. IPhone X: ssä ja XS: ssä molemmat kamerat on peitetty yksinkertaisella mekanismilla. Kuten muina aikoina, Spy-Fy on asentanut portin taka- ja etukameraan piilottamaan linssin. Tämä estää kolmatta silmää nuhtelemasta yksityisyyttäsi, kun käytät etu- tai takakameraa, kun iPhone on yhteydessä Wi-Fi-verkkoon tai mobiilidataan.

Paholainen on suunnittelussa

Spy-Fy on integroinut huomaamattomasti yksityisyysominaisuudet tähän klassiseen koteloon. Vieressäsi oleva henkilö ei koskaan tiedä, että olet peittänyt älykkäästi laitteen etu- ja takakameran. Sen sijaan hän arvostaisi tapausta aina sen kauneudesta ja vahvuudesta.

Takaisin esto

Takana ja edessä oleva porttiportti estää kaiken. Kansi ei vain häiritse jotakuta vakoilemasta kamerasi liikkeitä, vaan myös antaa sinun käyttää mitä tarvitset. Esimerkiksi etusuljin ei koskaan rajoita Face ID -ominaisuuden käyttöä, joka esiteltiin ensimmäisen kerran iPhone X: ssä. Suljin estää vain 7MP-selfie-kameran. Näin voit aina avata iPhonen lukituksen tai tehdä ostoksia kasvotunnuksellasi, ja silti voit suojata yksityisyyttäsi.

Takasuljin

Samoin takakameran sulkimen avulla voit kaapata ja kuvata upeita kuvia ja videoita tien päällä. Voit avata ja sulkea takaluukun nopeasti, jotta voit käyttää iPhonen kameraa, kun huomaat jotain siepattavaa tai kuvattua.

Entä taskulamppu?

Estääkö takasuljin iPhonen taskulampun? Ei lainkaan. Voit aina etsiä puuttuvat avaimet tai mitä tahansa pimeässä puhelimesi taskulampun avulla. Vaikka olisit sulkenut takaluukun, iPhonen taskulamppu syttyy huoneeseesi, joten voit helposti halata kumppanisi viereen häiritsemättä häntä.

Langaton lataus

Pitääkö minun irrottaa kotelo latauksen aikana? Tämä tapaus on yhteensopiva langattoman latauksen kanssa, jotta voit pitää langattoman latauskotelon päällä. Lisäksi muotoilu on jättänyt pohjan auki, jotta voit ladata iPhonesi salamakaapelilla.

Minimalistinen muotoilu

Täysin integroitu kameran tietosuojajärjestelmä ja minimaalinen muotoilu auttavat sinua käyttämään iPhonea samalla tavalla kuin olet käyttänyt. Yksi parhaista asioista tässä tapauksessa on, että Spy-Fy on onnistuneesti yhdistänyt eleganssin ja yksityisyyden yhdessä tapauksessa. Koteloa on saatavana neljänä värinä: musta, merensininen, kookosvalkoinen ja mallva vaaleanpunainen.

Yhteensopivat mallit

Tästä lähtien Spy-Fy on keksinyt kotelon, joka on yhteensopiva iPhone X: n ja X: n kanssa; Kun valmistajille on myönnetty riittävästi rahoitusta, he julkaisevat kameran tietosuojakotelot iPhone 8: lle, iPhone XR: lle ja iPhone 2019: lle. Huhutaan, että Apple pitää tulevissa iPhoneissa saman näytön kuin nykyisissä iPhone X -malleissa.

Lue lisää Kickstarterista

Siinä kaikki ihmiset!

Käärimistä…

Spy-Fy-kotelon avulla iPhonen kameran yksityisyys on turvallista 24 × 7. Sinun ei tarvitse ponnistella sulkimen avaamiseksi ja sulkemiseksi. Yksi salama voi sulkea ja avata kameran sulkimen, mikä paitsi suojaa yksityisyyttäsi myös suojaa kameran linssiä vaurioilta.

Jaa ajatuksesi ja palautteesi meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found