Kuinka saada kaikki sovellukset takaisin, jos ne puuttuvat iPhonessa / iPadissa iOS: n päivittämisen jälkeen

Monet käyttäjät ovat kohdanneet tätä ongelmaa aiemmin ja myös nykyään. Aina kun Apple julkaisee uuden iOS-version, monet käyttäjät valittavat puuttuvista sovelluksista laitteestaan. Tämä on todennäköisesti vika, joka voidaan ratkaista nopeasti, ja saat takaisin kaikki sovellukset, jotka puuttuivat iPhonesta tai iPadista iOS-päivityksen jälkeen.

Vaikka emme ole aivan varmoja ongelman syistä, mutta on olemassa helppo ratkaisu, joka toimii. Juuri tätä tarkastelemme tässä viestissä. Joten jatka lukemista ja noudata ohjeita.

Puuttuvien sovellusten löytäminen iPhonesta tai iPadista iOS: n päivittämisen jälkeen

Hanki apua Siriltä

Ennen kuin voimme päätellä, että sovellukset ovat kadonneet, meidän on ensin tarkistettava ongelman perusta. Mutta miten voit tarkistaa, ovatko sovellukset todella kadonneet vai vain, että niitä ei näytetä?

Pyydetään Siriä avaamaan sovellus, joka puuttuu laitteestasi. Jos Siri avaa sovelluksen, tekemistä ei ole paljon, ja voit siirtyä seuraavaan korjaukseen ja saada sovelluskuvakkeet takaisin aloitusnäyttöön.

Vaikka Siri ei auta, suosittelen vahvasti kokeilemaan toista korjausta alla.

Nollaa aloitusnäyttö iOS-laitteellasi

Puuttuvien sovellusten ongelma voi tuntua katastrofaaliselta, mutta se voi olla pieni häiriö iOS: ssä. Joten ennen siirtymistä raskaisiin ja ikäviin korjauksiin aloitetaan jostakin yksinkertaisesta.

On mahdollista, että sovellukset eivät todellakaan puutu, se voi olla vain käyttöliittymän häiriö, joka ei näytä sovelluskuvakkeita. Entä aloitusnäytön nollaaminen ja yrittää korjata ongelma?

Valitse Asetukset → Yleiset → Nollaa → Nollaa aloitusnäytön asettelu.

Jos ongelma johtuu pääasiassa ohjelmistovirheestä, se tulisi ratkaista yksinkertaisella aloitusnäytön nollauksella. Mutta sitä ei ole vielä korjattu, kun otetaan huomioon joitain alla mainittuja korjauksia.

Palauta iOS-laite iCloud-varmuuskopion kautta

Yksi varhaisimmista ratkaisuista on palauttaa iPhone - ei iTunesin vaan iCloudin kautta. Oletetaan, että sinulla on asioita varmuuskopioitu iCloudiin, ehkä haluat palauttaa iPhonen / iPadin iCloudin kautta. Useimmat käyttäjät ovat edelleen kiinnostuneita iTunes-varmuuskopioinnista, joten heillä on taipumus palauttaa päivitetty iPhone iPhonen kautta iTunesin kautta.

Tämä päätyy yleensä sovelluksiin, jotka menevät "awoliksi".

Kun päivität iPhonea, yritä palauttaa se iCloudin kautta. Tämä saattaa korjata ongelman. Entä jos palautit jo (iTunesin kautta) ja sovellukset puuttuvat? Napsauta Palauta kaikki ja palauta iCloudin kautta.

iTunes palauttaa ostokset

Tämä toimii hyvin. Kun huomaat, että sovelluksia ei näy edes iTunesissa tai jos synkronointi ei oikeastaan ​​laita kaikkia sovelluksia iPhoneen, kannattaa ehkä siirtyä Ostokset-osioon. Löydät sovellukset, jotka olet jo ladannut App Storesta

  • Mene App Storeen → Napauta profiilikuvaa
  • Napauta Ostettu
  • Napauta Ei tällä iPhonella
  • Lataa haluamasi sovellukset uudelleen

Väitetysti tämä on pitkä prosessi, mutta se varmistaa varmasti, että kaikki sovelluksesi ovat palanneet. Huomaa, että jos sovellus ei ole yhteensopiva äskettäin päivitetyn laiteohjelmiston kanssa, et ehkä näe sovellusta ladattuna tai vaikka se näyttäisikin, saatat joutua vaikeuksiin sovelluksen käytössä.

Kirjautua ulos

Vaikka katoavat sovellukset eivät ole yleinen ongelma iOS-käyttäjien keskuudessa, siitä tulee todella turhauttavaa, jos olet yksi uhreista. Toivon, että jokin yllä mainituista korjauksista on voinut auttaa sinua ratkaisemaan ongelman.

Voit myös tarkistaa muita vianmääritysoppaita:

  • Jaettu näyttö ei toimi Macissa? Vinkkejä sen korjaamiseen
  • Yleinen leikepöytä ei toimi Macin ja iPhonen välillä [Kuinka korjata]
  • Sanelu ei toimi iPhonessa? Näin korjaat sen
  • 10 vuotta ikonista iPadia: Kuinka laite on kehittynyt

Mikä luettelon ratkaisu ratkaisi ongelmasi? Jaa se kommenteissa ja kerro muille iOS-käyttäjille. Ja kyllä, ole yhteydessä meihin Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Uusimmat viestit