Parhaat etätyöpöytäohjelmat iPadille ja iPhonelle vuonna 2021

Digitaalisella aikakaudella olet vain puhelu, sähköposti tai viesti kaukana uudesta teoksesta. Mutta entä jos tietokoneesi on kaukana? No, jos pelaat korttisi oikein, työkoneesi on vain 'sovelluksen' päässä. Niin se on oikein! Näiden hämmästyttävien ja eräiden parhaiden etätyöpöytäsovellusten avulla iPadille ja iPhonelle voit nopeasti käyttää Macia tai PC: tä mistä tahansa päin maailmaa ja saada työsi helposti tehtyä.

 1. VNC Viewer
 2. LogMeIn
 3. AnyDesk
 4. Kaukosäädin, näppäimistö ja hiiri
 5. Splashtop Personal
 6. Näytöt
 7. TeamViewer
 8. Hyppää työpöydälle
 9. Parallels Access
 10. Microsoft-etätyöpöytä
 11. Chrome-etätyöpöytä

1. VNC Viewer

VNC Viewer ei ehkä ole yhtä tehokas kuin jotkut sen suurimmista kilpailijoista, mutta kun on kyse työn suorittamisesta hyvillä tuloksilla; se on merkki. Pilvipalvelun avulla se tarjoaa nopean yhteyden tietokoneeseesi.

Muodostat välittömän yhteyden tietokoneeseesi VNC-yhteensopivan ohjelmiston avulla. Sovelluksen avulla voit varmuuskopioida ja synkronoida yhteydet laitteiden välillä.

Nopeuta työtäsi käyttämällä lisänäppäimiä, kuten Windows, Command. Vielä parempi, se tukee myös Bluetooth-näppäimistöä.

Hinta: Ilmainen (ammattilupa 40 dollaria vuodessa yhdelle laitteelle)

ladata

2. LogMeIn

LogMeInin todellinen olemus on yksinkertaisuus ja kyky tuottaa tasaista suorituskykyä. Etätyöpöytäsovelluksen avulla voit hakea kaikki tietokoneesi tiedostot ja muokata niitä haluamallasi tavalla. Voit käyttää ja hallita sovelluksia etänä, muuttaa näytön väriä, tarkkuutta ja jopa verkon nopeutta.

Hiiri- ja näyttöasetukset tuovat peliin tarvittavan mukavuuden. Ota kaikki irti videoista HD-muodossa ja suoratoista suosikkikappaleitasi.

Kolmen sormen pyyhkäisyllä voit vaihtaa näyttöjen välillä vaivattomasti. Suurennuslasi ja zoomausliukusäädin tukevat käyttökokemusta.

Hinta: Ilmainen (Pro yksityishenkilöille - 349,99 dollaria)

ladata

3. AnyDesk

Mikä on hienoa ja huomionarvoista AnyDeskissä, on se, että se on ilmainen etäkäyttöohjelma henkilökohtaiseen käyttöön. Mutta ilmainen tunniste ei tarkoita rajoitettua ominaisuutta tai käyttöoikeutta. Erittäin pienellä viiveellä se tarjoaa vertaansa vailla olevan suorituskyvyn useimmille etätyöpöytäoperaatioille.

Olipa video- tai kuvankäsittely tai mikä tahansa hallinnollinen työ, AnyDesk pystyi käsittelemään kaiken. Sovellus ei vaadi asennusta ja toimii ilman porttien siirtämistä reitittimelle.

Lisäksi se sisältää tuen valvomattomalle käytölle, helpolle tiedostonsiirrolle, pikanäppäinten lähettämiselle, koko näytön tilassa ja ennen kaikkea puhtaan ja selkeän käyttöliittymän.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Kaukosäädin, näppäimistö ja hiiri

Kuten nimistä voi päätellä, sovellus tekee iPhonestasi, iPadistasi tai Apple Watchistasi kaukosäätimen Mac- tai Windows-tietokoneelle. Olemme tarkistaneet sovelluksen perusteellisesti ja havainneet, että se voi hallita melkein mitä tahansa ja kaikkea laitteellasi.

Musiikin / videoiden suoratoistosta, sovelluksen ohjaimista nukkumiseen etänä. Eikä siinä kaikki, voit ajoittaa toimintoja, tarkastella historiaa, lisätä ne kirjanmerkkeihin tai määrittää Siri-pikakuvakkeita helpomman käytön vuoksi.

Integroi tietokoneesi älykotiin ja hallitse sitä jopa äänellä. Ainoa rajoitus on lähiverkkorajoitus, voit hallita työpöytää vain, kun kaikki laitteet jakavat saman verkon.

Hinta: $6.99

ladata

5. Splashtop Personal

IOS-ekosysteemin etätyöpöytäsovellusten maailmassa Splashtop seisoo aivan ylhäällä. Päällekkäin sen tunnustuksista saa käsityksen siitä, kuinka suosittu sovellus on: se on Applen kaikkien aikojen myydyimmät iPad-sovellukset. Lisäksi se on sijalla 1 iPad-sovellus yli 30 maassa, mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia, Japani, Kanada, Australia. Tämä etätyöpöytäsovellus on tunnustettu parhaaksi yrityssovellukseksi yli 100 maassa.

Voit käyttää Mac- tai Windows-tietokonetta nopeasti tablet-laitteella. Tarkastele ja muokkaa Microsoft Office- ja PDF-tiedostoja. Sen avulla voit selata verkkoa Chromen, IE: n ja Firefoxin avulla täydellä Flash- ja Java-tuella.

Voit käyttää koko mediakirjastoa ja asiakirjojasi. Sovellus tukee useita kieliä, kuten englanti, ranska, saksa, italia, japani, korea, portugali, venäjä, yksinkertaistettu kiina, espanja ja perinteinen kiina. Lisäksi voit pelata 3D-tietokone- ja Mac-pelejä suoraan tablet-laitteellasi.

Hinta: Ilmainen (Anywhere Access Pack - 1,99 dollaria)

ladata

6. Näytöt

Olipa kyseessä huippuluokan ominaisuudet tai seisominen merkin edessä toiminnallisuuden suhteen, Screens VNC: n katsotaan olevan tikkaiden yläpuolella. Parasta tässä sovelluksessa on, että voit helposti asettaa sen.

Sovelluksen mukana tulee verhotila, jonka avulla voit peittää tietokoneen näytön yksityisyyden parantamiseksi. Sujuvien ohjauslevyn eleiden avulla voit hallita tehokkaasti Mac-, Windows- tai Linux-tietokonetta. Jaa tekstiä, kuvia, URL-osoitetta ja muuta Macin leikepöydällä.

Tarjoa lisäsuojaa sisällöllesi Touch ID: n avulla. Ominaisuudet, kuten pikanäppäimet, kosketus- ja ohjauslevytilat, kuumat kulmat, AirPlay-peilaus tuki auttavat sitä tarjoamaan virtaviivaista etätyöpöytäkokemusta.

Hinta: $19.99

ladata

7. TeamViewer

TeamViewer on luultavasti etätyöpöytätietojen lukumäärä kaikilla alustoilla. IPadissa se on paras ilmainen vaihtoehto Splashtopille. Se tarjoaa turvallisen etäkäytön Mac-, Windows- ja Linux-järjestelmiin. Intuitiivisten kosketus- ja ohjauseleiden ansiosta voit hallita tietokonetta vaivattomasti.

Täysi näppäimistötoiminto, kuten Windows®, Ctrl + Alt + Del, sovellus, helpottaa tehtävän suorittamista tarvittavalla tavalla. Sen avulla voit siirtää ja jakaa tiedostoja edestakaisin.

Voit keskustella asiakkaiden ja ystävien kanssa. 256-bittisen AES-istunnon koodauksen ja 2048-bittisen RSA-avaimen vaihdon ansiosta se tarjoaa olennaisen suojan tiedoillesi.

Vielä parempi, sovellus tukee useita kansainvälisiä kieliä, kuten englanti, kroatia, tšekki, tanska, hollanti, ranska, saksa, italia, japani ja paljon muuta.

Hinta: Ilmainen (Liiketoiminnan vuosisuunnitelma - 599,99 dollaria)

ladata

8. Hyppää työpöydälle

Valitse Jump Desktop, joka tarjoaa hämmästyttävää mukavuutta käsitellä tietokonettasi mistä päin maailmaa tahansa. Sovellus toimii melkein minkä tahansa tietokoneen ja käyttöjärjestelmän kanssa. Se on melko helppo asentaa ja toimii RDP: n ja VNC: n (Virtual Network Computing) kanssa.

Bluetooth-hiiren tuki tekee siitä erittäin hyödyllisen. Voit suojata palvelimen asetukset Touch ID: llä. Se on täysin optimoitu toimimaan iPadin moniajo-ominaisuuden ja Apple Pencilin kanssa, joten voit työskennellä tarvittavan tunnelman kanssa.

Hinta: $14.99

ladata

9. Rinnakkaisten pääsy

Tämän sovelluksen keskeinen vahvuus on sen yksinkertaisuus, koska sekä iOS- että macOS-sovellus käyttävät käyttäjäystävällistä ja älykästä käyttöliittymää. Tiedoston etäkäytöstä monimutkaisen asiakirjan muokkaamiseen se tuo paljon levylle. Ja vaikka olet jumissa hitaassa 3G-verkossa, sinulla on etuoikeus luotettavaan yhteyteen.

Toinen merkittävä ominaisuus on Lock’n’go-suurennuslasi, jossa käyttäjät voivat lukita haluamasi mobiilinäyttöosan. Tämän ja optimoidun koko näytön tilan ansiosta et stressa silmäsi paljon.

Vaikka se on suunnattu suurimmaksi osaksi käyttäjille, jotka haluavat käyttää työpöytäään mobiililaitteella, se sisältää myös tietokoneiden väliset yhteydet.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,99 dollaria)

ladata

10. Microsoft-etätyöpöytä

Jos etsit Windows-erityistä etätyöpöytäsovellusta iPadille, Microsoft Remote Desktop on ylivoimaisesti luotettavin vaihtoehto. Sovelluksen avulla voit muodostaa yhteyden etätietokoneeseen ja työresursseihin helposti. RemoteFX varmistaa, että pystyt suorittamaan työn nopeammin ja tarvittavalla tehokkuudella.

Etätyöpöytäsovellus tukee sekä Windows Professional- että Windows Server -versioita. Voit suoratoistaa ääntä ja videota niin mukavasti kuin haluat, ilman laadun heikkenemistä.

Se tarjoaa vaivattoman yhteyden ulkoisiin näyttöihin esityksiä varten. Kaikki tietosi ja sovelluksesi saavat halutun suojauksen. Useiden kielten tuki lisää korkkiisi lisää höyheniä.

Hinta: Vapaa

ladata

11. Chrome-etätyöpöytä

Google antaa oman vastauksensa kaikkeen monimutkaiseen. Tässä tilanteessa se on esittänyt Chrome-etätyöpöydän maailmalle. Sovellus ei ole virheetön, mutta se on kätevä tapauksissa, joissa sinun tarvitsee vain kirjautua sisään palauttaaksesi muutaman tietueen tai valokuvan.

Siistin käyttöliittymän ja nopean ohjauksen ansiosta voit selata tietokonetta aplombilla. Kuitenkin, jos verrataan sen toimivuutta muihin luettelossa oleviin, tämä sovellus viivästyy hieman.

Hinta: Vapaa

ladata

Tässä kaikki tältä erää!

Etäkäyttö työpöydällesi on todellakin erittäin kätevä työkalu. Ja oikea sovellus riippuu enimmäkseen henkilökohtaisesta ja ammattimaisesta käytöstä. Toivomme, että löysit parhaan etätyöpöytäsovelluksen itsellesi.

Älä unohda tehdä meistä osa juhlaa jakamalla valintasi alla olevassa kommenttiosassa.

Voit myös lukea nämä:

 • Tuottavuussovellukset iPhonelle ja iPadille
 • WiFi-analysaattorisovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Salasanojen hallinta iPhone-sovellukset
 • Paras Mac-etätyöpöytäohjelmisto ja -sovellukset

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found