Pitaka MagCase - Sotilastason ohut kotelo iPhone X: lle

Vaikka haluan, että iPhone X: lläni on välttämätön suoja suojaamaan ei-toivottuja vaurioita, olen aina epäröivä ehdottomasta suojasta tyylin kustannuksella. Useimmat kestävät tapaukset eivät onnistu tulemaan hienosti yhteen älypuhelimen tyylikkyyden kanssa, kun taas hyvin harvat ohuet kotelot kestävät tiukan ajan.

Pitakan hienosti muotoiltu MagCase for iPhone X on yrittänyt löytää täydellisen yhteensopivuuden hoikkuuden ja suojan välillä. Onko se onnistunut täyttämään merkin molemmissa asioissa? Lue edelleen, onko se suunniteltu vastaamaan erityistarpeitasi.

Pitaka MagCase iPhone X: lle

Olen käyttänyt tätä tapausta viime päivinä. Tarkastellessani perusteellisesti sen tarjoamia asioita, aion esitellä yksityiskohtaisen katsauksen.

Tyylikäs profiili, joka kiertyy saumattomasti

MagCase harjoittaa melko tyylikästä profiilia, joka kiertyy tiukasti iPhone X: n ympärille. Vain 0,65 mm paksuus ja 14 g paino ovat varmasti markkinoiden ohuimpia tapauksia. Matala profiili näyttää täydentävän sen ulkonäköä.

Tarkat aukot tarjoavat vaivattoman pääsyn äänenvoimakkuuden säätimiin, sivupainikkeeseen ja latausporttiin. Siksi voit käyttää fyysisiä painikkeita mukavasti ja ladata laitteesi.

Parannettu pito (3D Grippy Skin)

Yksi laatu, jonka haluan aina saada iPhone-kotelossani, on liukumaton ulkopinta. Se vain tekee laitteesta pitämisen hieman mukavammaksi ja vähentää ei-toivotun luiskahtamisen mahdollisuutta.

3D-tarttuvalla iholla varustettu ohut kotelo tuntuu kädessä melko mukavalta. Parannetun otteen ansiosta et tunne liukkautta, kun pidät iPhonea kädessäsi. Ihmisille, joilla on butterfingers, tämä tapaus voi olla syytä tarkastella tarkasti.

Veistetty luodinkestävästä materiaalista

Yksi tämän tapauksen suurimmista kohokohdista on rakennettu laatu. Yritys väittää, että se on ohuin puhelinkotelo, joka on valmistettu luodinkestävistä materiaaleista.

Ja sen korkean kestävyyden takana on huippuluokan aramidikuitu. Aramidia pidetään erittäin vahvana, sitä käytetään ilmailu- ja sotilasalalla. Löydät myös tämän materiaalin olevan laajalti käytetty panssareissa ja kilpa-autoissa.

Pääasiassa iskunkestävän materiaalin takia voit luottaa siihen, että se suojaa iPhoneasi pieniltä tahattomilta putoamisilta. Se voi näyttää melko kapealta, mutta sillä on tarpeeksi voimaa kestää pitkään.

Valitettavasti ei ole kohotettua huulia reunasta reunaan -näytön suojaamiseksi. Tämä tarkoittaa, että tapaus ei estä kosketusnäyttöä liukumasta, kun iPhone asetetaan kuvapuoli alaspäin.

Yritys tarjoaa korkealaatuisen karkaistun lasin näytönsuojan, jotta siitä ei tule sopimusta monille. 9H-kovuudella varustettu näytönsuoja voi puolustaa kosketusnäyttöä jopa veitsen terävyyttä vastaan. Selkeyden ja reagointikyvyn osalta se on merkki.

Kaksoiskameralla on viistetty reuna, joka pitää sen suojattuna naarmuilta. Ja mielestäni se on melko oikeassa, kun on kyse tehtävän täyttämisestä.

Magneettinen autotelineen tuki

Aina kun menen tuntemattomiin paikkoihin, haluan käyttää määränpäähän mieluummin navigointisovellusta kuin Google Maps. Silloin autoteline on kätevä pitämään laitetta tukevasti kädet vapaana.

Upotettujen metallilevyjen ansiosta kotelo toimii saumattomasti magneettisten autotelineiden kanssa. Joten voit helposti sijoittaa laitteen yhteensopivaan autotelineeseen navigoidaksesi helpommin taajuusmuuttajalla.

Langaton lataus Yhteensopiva

Langattoman latauksen yhteensopivuus auttaa sitä merkitsemään melkein kaikki ruudut. Sinun ei tarvitse poistaa koteloa, ennen kuin pudotat iPhonen langattomaan laturiin virran kytkemiseksi.

Magneettilevyt on asetettu tarkasti, jotta ne eivät estä langatonta latausta. Ollakseni rehellinen, olin hieman huolissani siitä. Kuitenkin, kun laitoin tapauksen testiin, se onnistui saamaan työn normaalisti.

Videonäkymä Pitaka MagCase for iPhone X: stä

Useita värivaihtoehtoja

MagCasessa on seitsemän kauniisti näyttävää värivaihtoehtoa, kuten musta ja harmaa - musta ja punainen, musta ja ruusukulta sekä punainen ja oranssi jne. Joten, jos haluat tarkistaa useita värivaihtoehtoja ennen kuin asut yhteen, sinun ei pitäisi minulla ei ole mitään ongelmaa.

Hinta: $49.99

Osta se Pitaka.com-sivustolta

Tuomio

Nyt tulee tärkein osa! MagCase on tullut todella hyväksi useimmissa asioissa. Kolme ominaisuutta on eronnut minusta: ohut yksiosainen muotoilu, sotilastarvikemateriaali ja piilotetut metallilevyt. Nämä ominaisuudet tekevät siitä erottuvan muista.

Olisin halunnut nähdä pari asiaa tässä ohuessa tapauksessa. Ensinnäkin korotettu reuna tarjoaa ylimääräisen suojakerroksen näytölle. Toinen, hieman enemmän suojaa ylä- ja alaosassa. Sen tarkoituksena on varmistaa, että laite ei altistu ikäville kolhuille, kun se putoaa suoraan.

Hinnan (49,99 dollaria) mielestäni se on oikea asia. Olisin sijoittanut sen kalliiseen luokkaan, ellei näytönsuojaa olisi ollut.

Kaiken kaikkiaan se on melko hyvä tarjous ihmisille, jotka haluavat huippuluokan ohuen kotelon tinkimättä paljon suojasta.

Uusimmat viestit