Parhaat muistiinpanosovellukset Apple Watchille vuonna 2021

Muistatko kuuluisan sanonnan: ”Nuku kynällä ja paperilla vieressäsi. Miljoonan dollarin idea tulee usein kello 4 yöllä. ”? Vaikka kynän ja paperin löytäminen yöllä saattaa olla hankalaa, kun huoneen valot eivät pala, muistiinpanosovelluksen käyttäminen Apple Watchissa voi olla paljon kätevää. Autamme sinua luomaan, keräämään ja tallentamaan asioita, joita et halua unohtaa. Olemme luoneet luettelon parhaista ilmaisista muistiinpanosovelluksista Apple Watchille.

  1. Microsoft OneNote
  2. Muistikirja - Tee muistiinpanoja, synkronoi
  3. Luonnokset
  4. Karhu
  5. Cheatsheet-muistiinpanot
  6. SnipNotes - fiksu muistikirja

1. Microsoft OneNote

Yksi suosituimmista ja rakastetuimmista sovelluksista OneNote antaa sinun tallentaa ajatuksesi, ideosi ja löytösi vaivattomasti. Sen intuitiivinen käyttöliittymä ja valikoima ominaisuuksia antavat sinulle tilaa unohtaa mitään tärkeää.

Tämän sanottuaan, olipa kyseessä sitten jokin iso tapahtuma, miljoonan dollarin idea tai kappale, josta sinulla ei ole varaa kadota. Siinä on ystävällinen käyttöliittymä, joka ottaa huomioon Apple Watchin pienen näytön, ja tarjoaa sinulle esteettömän 'Huomattavan' kokemuksen.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Muistikirja - Tee muistiinpanoja, synkronoi

Yli 16,5 tuhannen käyttäjän 4,7 tähteä viidestä tähdestä, NoteBook palkittiin vuoden 2016 parhaana sovelluksena vuonna 2016. Joitakin sovelluksen mukana tulevista jännittävistä ominaisuuksista ovat Muistiinpanojen tekeminen, älykortit, muistiinpanojen järjestäminen, merkittävät eleet jne. Voit myös mukauttaa kokemustasi vaihtamalla muistikorttien väriä, luomalla kannettavan kannen tai siirtymällä tummaan teemaan.

Ei vain tätä, voit myös käyttää eleitä erilaisten toimintojen suorittamiseen.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Luonnokset

Yksi tämän sovelluksen rakkaimmista ominaisuuksista on, että sen avulla voit luoda ja lajitella muistiinpanon sen tärkeyden perusteella. Voit käyttää mukautettuja kirjasimia ja antaa sinun luoda muistiinpanoja sanelun tai tiedostojen tuonnin avulla. Vaikka perusversio on ilmainen, sen mukana tulee Pro-versio, joka tarjoaa teemoja ja kuvakkeita, työpaikkoja, lisäwidgettejä ja parannettua automaatiota.

Edistyneen version avulla voit myös luoda ja muokata toimintoja tien päällä.

Hinta: Ilmainen (Pro-versio: 1,99 $ / kk tai 19,99 $ / vuosi)

ladata

4. Karhu

Sovelluksessa on melko faneja kirjailijoista, lakimiehistä, kokkeista, opettajista, insinööreistä, opiskelijoista, vanhemmista ja muusta. Sovelluksen avulla voit kirjoittaa tien päällä ja jakaa sen kenen tahansa kanssa samalla kun varmistat yksityisyyden. Sovellus sai vuoden 2017 Apple Design Award -palkinnon ja vuoden App Store -sovelluksen.

Kuten edellisessä sovelluksessakin, myös tässä on pro-versio, joka tarjoaa lisäominaisuuksia, kuten salaus, Touch ID -tuki, muistiinpanojen synkronointi, vienti PDF-, DOCX-, HTML-koodeihin jne. Ja lukuisat sovellusteemat henkilökohtaisemman kokemuksen.

Hinta: Ilmainen (Pro-versio saatavana hintaan 1,49 $ / kk ja $ 14,99 / vuosi)

ladata

5. Cheatsheet Notes

Toisin kuin muut, tämä on melko uusi sovelluskaupassa. Sovellus on suunniteltu auttamaan sinua muistamaan pienet asiat, joilla on paljon merkitystä henkilökohtaisessa ja työelämässäsi. Huolimatta siitä, että se on uusi, siinä on joitain hienoja ominaisuuksia. Se tarjoaa ystävällisen ja suoraviivaisen käyttöliittymän, ja siinä on yli 200 kuvaketta, jotka auttavat sinua tunnistamaan etsimäsi.

Sen Pro-version avulla voit vapauttaa koko widgetin, katsella sovellusta ja näppäimistöä. Ei vain tätä, voit myös käyttää iCloud-synkronointia yksinkertaisen sovelluksen sisäisen ostoksen kanssa.

Hinta: Ilmainen (Cheatsheet Pro - 4,99 dollaria)

ladata

6. SnipNotes - fiksu muistikirja

Tämä on uusi aloittelija Appstoren apuohjelma- ja tuottavuusosassa. Sovellus ei vain anna sinun luoda muistiinpanoja liikkeellä ollessasi, vaan voit myös löytää haluamasi muistiinpanon helposti ja käyttää sitä nopeasti mistä tahansa. Ei vain tämä, se myös säästää aikaa tunnistamalla muistiinpanosi sisällön automaattisesti ja jakamalla siihen liittyvää asiaankuuluvaa tietoa.

Voit myös muokata sen ulkonäköä erilaisilla suunnittelu- ja muotoiluvaihtoehdoilla.

Hinta: Ilmainen (Avaa täysi versio - 1,99 dollaria)

ladata

Voit myös lukea nämä:

  • Apple Watch -luettelosovellukset
  • Sääsovellukset Apple Watchille
  • Suorita sovelluksia Apple Watchille
  • Parhaat Apple Watch -sovellukset opiskelijoille järjestäytyneeksi

Uusimmat viestit