Parhaat iPhone 7 -marmorikotelot vuonna 2021

Aina rakastava ystäväsi ansaitsee jotain melko erikoista tällä ikimuistoisella lomakaudella. Älä huoli; meillä on upea loma-lahjaideo sinulle ja iPhonellesi! Kaunis näköinen marmorikotelo iPhone 7: lle voi olla ihana loma-lahja ystävällesi.

1. CrayCases

Jos pidät siitä, sinun tulee laittaa nimesi siihen, ja CrayCases tekee siitä mahdollisuuden. Laaja valikoima marmorikoteloita mustavalkoisista monivärisiin, löydät aina täydellisen parisi. Ja jotta se olisi täysin sinun, voit tulostaa siihen nimikirjaimesi tai koko nimesi.

Kotelossa ei ole logoa, joka häiritsisi; Lyhyesti sanottuna tapaus on vain sinun. Painettu ja lähetetty Yhdistyneestä kuningaskunnasta 24 työpäivän kuluessa, saat tapauksesi melkein nopeasti. Ei siinä kaikki; saat myös erinomaisen suojan naarmuilta ja lyhyiltä pudotuksilta.

USP: Se on marmoroitu ja siinä on nimesi

Katso CrayCases

2. Mikol Nero Marquina

"Mikol Nero Marquinan tapaus" on kaunis käsityötaito. Valmistettu 100% luonnonmarmorista, kotelo on korkealaatuista.

Silmiinpistävä mustan ja valkoisen kontrasti rikastuttaa sen suunnittelumäärää. Ohut ulkonäkö ja täydelliset kuvan aukot kameraa, portteja, kaiuttimia ja painikkeita varten antavat sen rauhoittua.

Voit räätälöidä tämän marmorikotelon erityisellä kaiverruksella tarjoamalla ylimääräiset 25 dollaria.

Hinta: $99

Osta se osoitteesta MikolMarmi.com

3. Yhteiskunta6

”Society6” -marmorikotelo on suunniteltu erityiseksi puvuksi iPhone 7: lle. Valmistettu laadukkaasta marmorista, kotelo voi säilyttää kiillonsa pitkään.

Ohut profiili antaa välittömän vaikutelman älypuhelimeen. Mustavalkoinen kontrasti parantaa sen ulkonäköä. Se pystyy tarjoamaan perussuojan pudotuksilta ja naarmuilta. Kotelo tuntuu mukavalta kädessä.

Hinta: 35 dollaria Amazonilla, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazon.comista

4. Native Union CLIC

Jos et halua käyttää ylimääräisiä taaloja hyvään tapaukseen, Native Union CLIC -marmorikotelo voi olla syytä tarkastella. Valmistettu aidosta marmorista, se on sekä kestävä että tyylikäs.

Tyylikäs profiili, jota täydentävät ihastuttavasti tarkat aukot, auttavat sitä menemään mukavasti iPhonessa. Se voi olla tähti kaikkien silmille toimistossa tai juhlissa. Marmorikotelossa on kaksi värivaihtoehtoa, kuten musta ja valkoinen.

Hinta: 189,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.

Osta se Amazon.comista

5. Society6 (musta)

Society6-marmorikotelolla on kiehtova mustavalkoinen värikontrasti, eikä sillä ole paljon vaikeuksia pysäyttää huomiota. Erinomainen muotoilu osoittaa ammattitaidon määrittelyn.

Muotoon sopivan ulkonäön ansiosta se tekee mukavan parin iPhonen kanssa. Se on varustettu suojaamaan älypuhelinta naarmuilta tai pieniltä putoamisilta. Lyön vetoa, että tapaus osoittautuisi todelliseksi voittajaksi sekä toimistossa että ylellisessä juhlissa.

Hinta: Amazon $ 38, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazon.comista

Tässä kaikki tältä erää…!

Mikä näistä marmorikoteloista on pystynyt kiinnittämään huomionne? Olisimme iloisia saadessasi tietää suosikkisi.

Uusimmat viestit