Vuoden 1021 parhaat 10,5 tuuman iPad Air Leather -kotelot

Koska Applen 2019 iPad Air on nyt saatavilla, tyylikkäät ulkokuoret ansaitsevat erityistä huomiota. Siksi ajattelin, että on oikea aika järjestää parhaat nahkakotelot 10,5 tuuman iPad Airiin. Jos ajattelet saada esteettisen ottelun aivan uudelle tabletillesi, seuraava kokoelma auttaa sinua löytämään sen. Joten katsotaanpa vilkaisu!

1. Snugg

“Snugg” on yksi niistä lisävarustevalmistajista, jotka tuottavat huippuluokan kannet. Ja tämä tapaus näyttää olevan vankka yleinen tapaus. On olemassa pari ominaisuutta, jotka tekevät siitä hieno veto ihmisille, jotka asettavat rikkaan ammattitaidon etusijalle.

Ensinnäkin, kannessa on kestävä rakenne, PU-ulkopinta ja nubukkikuitupinta. Pehmeän pintakäsittelyn ansiosta se parantaa pitoa.

Toiseksi, sen toiminnot ovat joustavampia, joten voit sijoittaa laitteen ihanteelliseen vaakakulmaan. Lisäksi Snugg tarjoaa tämän runsaasti muotoillun kotelon kuudessa ammattimaisessa värissä, kuten ruskea, violetti, sininen jne.

USP: Vankka yleiskotelo

Tutustu Amazoniin

2. Wopin

Wopin on ottanut käyttöön käytännöllisemmän foliosuojuksen. Ominaisuudet, kuten kortin järjestäjätasku ja turvallinen Apple Pencil -pidike, tekevät siitä erittäin käyttäjäystävällisen.

Ja siellä on myös hihna, jonka avulla voit pitää iPadiasi mukavasti yhdellä kädellä. Kumipinnoitetut urat pitävät laitteen täydellisesti tukevana, joten olet parantanut katselukokemusta.

Kun on kyse suojasta tahattomilta kolhuilta, Wopin on saanut voimaa selviytyä pudotuksista vaivattomasti. Lisäksi tämä synteettinen nahkapäällyste on saatavana neljänä värivaihtoehtona, kuten klassinen musta, tyylikäs ruskea, harmaa ja järvisininen

USP: Kortin järjestäjän tasku

Tutustu Amazoniin

3. MoKo

Esitä iPadille vaikuttava folio-kotelo. Tämä MoKon kansi pystyy vastaamaan suurimpaan osaan tarpeita ja tarjoamaan tarvittavan hoidon myös iPadille.

Jos haluat kuljettaa kortteja matkan aikana, arvostat sivutaskua, johon mahtuu korttien lisäksi myös joitain tärkeitä muistiinpanoja. PU-nahan ulkopinnan ja pehmeän mikrokuituliinan yhdistelmä antaa sille tarvittavan kestävyyden iskujen kestämiseksi. Lisäksi siinä on hyödyllinen silmukka, joka estää kynän katoamisen.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. Fintie

Fintien tiedetään tuottavan kiitettäviä koteloita kilpailukykyiseen hintaan. Ja tämä kansi näyttää olevan sen maineen mukainen.

Kansi on valmistettu tekonahasta ja siinä on uskomattoman pehmeä sisävaippa, joka suojaa tablettia sekä rumilta naarmuilta että iskuilta.

Korttien turvallisuuden varmistamiseksi se tarjoaa suuren taskun. Lisäksi magneettinauha tekee luotettavan työn vähentämään turhaa virrankulutusta.

USP: Mukava ja iskunkestävä

Tutustu Amazoniin

5. Ztotop

Ztotop-urheilussa on ohut mutta suojaava muodon tekijä. Siten iPad pystyy paitsi esittelemään tyyliä myös saamaan tarvittavan suojan kolhuilta ja naarmuilta.

Koteloa vahvistaa TPU-takakuori ja siinä on pehmeä TPU-sisustus. Ja sileän PU-nahkapäällysteen ansiosta tämä foliosuojus tarjoaa turvallisen otteen.

Kun haluat katsella mediaa mukavammin, kolminkertainen jalusta tulee peliin todella hyvin. Lisäksi siinä on pidike, jolla Apple Pencil pidetään täydellisesti paikallaan.

USP: Kolminkertainen jalusta

Tutustu Amazoniin

6. MoKo

Niin paljon tyylikkäästä ulkokuoresta? Katsokaa tätä houkuttelevaa MoKo-tarjousta.

PU-nahkakotelo on kauniisti suunniteltu ja siinä on useita viehättäviä värejä. Jos siis haluat tabletin tarttuvan silmämuniin vaivattomasti, se voi olla hieno valinta.

Läpikuultava takaosa himmeällä viimeistelyllä varmistaa, että iPad pystyy esittelemään luokkansa. Koska kehyksiä ei ole korotettu, pyyhkäisemiseleilläsi ei ole esteitä.

USP: Houkutteleva profiili ja eloisa muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. ProCase

Yksinkertaisesti sanottuna "ProCase" on yksi parhaista koteloista, jotka on suunniteltu 3. sukupolven iPad Airille. Sillä on esteettinen muotoilu, joka näyttää ammattimaiselta iPadillasi.

Nahkapäällysteen koostumus on hienostunut. Ja sileän sisustuksen ansiosta iPad saa tarvittavan tyynyn, jotta se kestää iskun vaivattomasti.

Tässä folio-kotelossa on useita uria, jotka parantavat katselukokemustasi. Käytä joustavaa Apple Pencil -pidikettä digitaalisen kynän pitämiseksi turvassa.

Lisäksi ProCase tarjoaa tämän tyylikkään kannen viidessä värissä, kuten mustana, ruskeana, laivastonsinisenä ja muuna.

USP: Ammattimainen suunnittelu

Tutustu Amazoniin

8. ESR Urban Premium

Tämän ikivihreän vintage-profiilin ansiosta ESR Urban Premium on paras kilpailija johtajavalinnallesi. Kotelo on veistetty pehmeästä PU-nahasta ja huokuu puun syyn tekstuuria.

Kotelon vahvistamiseksi valmistaja on käyttänyt myös kestävää polykarbonaattimateriaalia, joka auttaa suojaa vaimentamaan iskuja. Lisäksi siinä on mikrokuituliina, joka suojaa naarmuilta.

Muutama luistamaton ura tarjoaa vakaammat katselukulmat. Jos käytät Apple Pencil, hyödyllinen pidike on erittäin kätevä pitämään kynää turvallisesti, kun sitä ei käytetä.

USP: Executive-profiili

Tutustu Amazoniin

9. ProCase

ProCase-nahkainen folio-kotelo on kiinnittänyt silmäni erittäin suloisena johtajana. Koostumusnahkainen ulkokuori sopii parhaiten paikan päällä suoritettavaan ammattitaitoon.

Kun suuri lokero on helposti saatavilla, voit laittaa tärkeät korttisi matkan aikana. Magneettisuljin säästää paitsi akun käyttöikää myös pitää arvotavarasi turvassa.

Siinä on iskuja vaimentava sisustus, joka estää kolhuja vahingoittamasta iPadiasi. Kestävyyden lisäksi ProCase tarjoaa tämän kannen useissa väreissä ja erilaisilla kuvioilla.

USP: Suloinen käsityötaito

Tutustu Amazoniin

10. Infiland

Koska arvostan yksinkertaista muotoilua ja siistiä ammattitaitoa, tämä Infilandin tarjous on noussut merkkiin. Laadukas synteettinen nahka yhdistettynä kestävään koteloon tekee tästä kannesta suojatun tabletin.

Infiland folio -kotelossa on vahvat magneetit, jotka sulkevat kannen vain tukevasti, mutta tukevat myös automaattista lepotilaa. Liukastumisen estävien urien ansiosta se pysyy tiukasti ehjänä sekä kirjoitus- että katselukulmissa.

Lisäksi tässä kohtuuhintaisessa (10,95 dollarin) kotelossa on elinikäinen takuu ja se on saatavana kuudessa värissä, kuten mustana, harmaana ja oranssina.

USP: Luistamattomat urat parantavat katselukulmia

Tutustu Amazoniin

Ole hyvä! Tämä tiivistää 3. sukupolven iPad Airin nahkakoteloiden yhteenvedon.

Mikä on valinta?

Ennen kuin aloitat toisen artikkelin lukemisen, muista jakaa palautetta iPadille valitsemastasi kannesta. Ehdota myös suosikkikannen nimi, jotta voimme sisällyttää enemmän ansaittavia kansia yllä olevaan kokoonpanoon.

Haluat tarkastella myös näitä viestejä nopeasti:

  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Air -kotelot
  • 10,5 tuuman iPad Pro -kotelot
  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Air -näppäimistökotelot
  • Parhaat 10,9 tuuman iPad Air (2020) -kotelot

Uusimmat viestit