Parhaat iPhone 7 -lompakkokotelot vuonna 2021

Lyhyesti sanottuna iPhone 7 -lompakkokotelo on täydellinen paketti. Ottaen huomioon tarpeesi ja halusi antaa iPhone 7: lle ihanteellinen paketti, olemme laatineet ansaitun kokoonpanon parhaista iPhone 7 -lompakkokoteloista. Täysin uuden muotoilun ja profiilin ansiosta lompakot röyhkeilevät näyttääkseen arvonsa. Oletko valmis neuvottelemaan heidän ominaisuuksistaan? Tartu nopeasti läpinäkyvyyteen!

1. Dreem

Tämä iPhone 7: n lompakkokotelo on käsityönä valmistettu korkealaatuisesta tekonahasta, jossa on ylellinen tunnelma jokaiselle ikäryhmälle. Se on täydellinen yhdistelmä kauneutta ja petoa. Sisäkotelo on valmistettu TPU: sta, joten sen rikkominen on käytännössä mahdotonta; kun taas kohotetut reunat lisäävät näytön ylimääräistä turvallisuutta. Kaikki tämä lisäämättä edes vähän irtotavaraa on iso plus.

Toiminnallisiin ominaisuuksiin kuuluvat helposti käännettävät magneetit, pystysuora ja vaakasuora jalusta handsfree-katseluun ja 3 korttipaikkaa, joihin mahtuu jopa kuusi korttia ja muutama käteislasku. Viimeisenä on yhdeksän elävää väriä, jotka sopivat tyyliisi.

USP: Pysty- ja vaakasuora jalusta

Tutustu Amazoniin

2. SnakeHive

SnakeHiven lompakkokotelo on valmistettu käsityönä käyttäen korkealaatuista Nubuck European -nahkaa ja antaa sille tyylikkään ilmeen. Kotelossa on kolme korttipaikkaa ja erityinen lokero muistilapuille. Sen lisäksi se tukee myös useita katselukulmia handsfree-katseluun.

IPhone-pidike on valmistettu pehmeästä TPU: sta, joka suojaa laitteitasi säännöllisiltä putoamisilta ja kolhuilta. Kotelon tarkat leikkaukset tarjoavat esteettömän pääsyn kaikkiin iPhonen portteihin ja toimintoihin. Lopuksi voit myös valita viidestä eri väristä.

USP: Käsityönä korkealaatuista aitoa nahkaa

Tutustu Amazoniin

3. ICARECASE

Jos sinulla on vähän rahaa budjetilla, mutta haluat kuitenkin saada nahkakotelon iPhone 7: lle, tämä sopii täydellisesti. Se on valmistettu käsityönä korkealaatuisesta tekonahasta, yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu, joka antaa ylellisen ilmeen, ja magneettiset läpät pitävät kaiken turvassa. Sisempi TPU-kotelo huolehtii normaaleista putoamisista, liasta ja pölystä.

Siinä on kolme korttipaikkaa ja tilaa joillekin käteislaskuillesi. Siinä on myös jalustarakenne handsfree-katseluun. Kun on kyse väreistä, sinulla on kolme vaihtoehtoa valita musta, ruskea ja ruusukulta.

USP: Yksinkertainen yksinkertainen muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. TUCCH

TUCCH-lompakkokotelossa on matala profiili. Valmistettu laadukkaasta PU-nahasta, se on melko sileä. Kolme korttipaikkaa ja rahaholkki ovat tarpeeksi hyviä vastaamaan tarpeitasi.

Suojaus kaikkiin kulmiin ja kohotettu huuli takaavat, että laitteellasi on välttämätön suoja putoamisilta ja naarmuilta. Rahan läppä sulkee kotelon tiukasti. Lompakkokotelossa on kolme väriä, kuten musta, ruskea ja punainen.

USP: Joustava TPU-kotelo, erittäin ohut

Tutustu Amazoniin

5. Spigen Slim Armor CS

“Spigen Slim Armor CS” on tarkoitettu niille, jotka haluavat varastaa huippuluokan lompakkokotelon edulliseen hintaan. Vaikuttavan muotoilun ansiosta tämä on tehty iPhone 7: n pitkäaikaiseksi kumppaniksi.

Ilmatyynytekniikka suojaa älypuhelimesi kaikkia neljää kulmaa. Kaksikerroksinen kotelo lisää sen rakenteeseen enemmän lihaksia. Takana oleva korttitallennus antaa sinun pitää pari korttia. Neljä värivaihtoehtoa ovat gunmetal, jet white, black ja rose gold.

USP: Kaksikerroksinen TPU jäykällä tietokoneella lisää iPhonen turvallisuutta

Tutustu Amazoniin

6. Vena vCommute

“Vena vCommute” on poikkeuksellisen suojaava lompakkokotelo, joka on sertifioitu sotilaallisella pudotustestillä. Kaksikerroksinen rakenne, jossa on polykarbonaattia ja TPU-materiaalia, suojaa laitettasi tehokkaasti tyhjästä tai vahingossa tapahtuvilta putoamisilta.

Kortille on piilotettu paikka. Magneettilukon avulla voit käyttää laitettasi handsfree-toiminnolla ja hyödyntää kaikkien aikojen suosikkivideoitasi. Vena vCommute on saatavana kolmessa värissä, mukaan lukien avaruusharmaa, ruusukulta ja kulta.

USP: Sotilasluokan pudotussuoja

Tutustu Amazoniin

7. WenBelle

Tyylikäs, ammattimainen, mutta silti ystävällinen taskussa on paras kuvaus WenBelle-lompakkokotelolle iPhone 7: lle. Suunnittelu, väri, tunnelma ja ominaisuudet ovat mitä etsimme lompakkokotelossa, ja tässä on kaikki. Kotelossa on kolme korttipaikkaa ja käteistasku kaikille laskuillesi. Sen muotoilu on tarpeeksi tyylikäs, jotta se sopisi sekä ammattilaisille että opiskelijoille.

Magneettiset läpät takaavat käteisen ja kortin turvallisuuden. Siinä on myös jalustan katselu. Värivaihtoehtojen osalta voit valita joko sinisen, ruskean tai harmaan.

USP: Erittäin ohut ja houkutteleva muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. SHILEDON

Toisin kuin muutamat muut lompakkokotelot, tämä on valmistettu aidosta nahasta. Se on yksinkertainen muotoilu, joka sopii enimmäkseen ammattilaisille. IPhoneasi tukeva sisäkotelo on valmistettu pehmeästä mutta kestävästä TPU: sta, jossa on erittäin pehmeät reunat, jotta se kestää normaalit kolhut.

Kuten kaikissa muissa lompakkokoteloissa, myös tässä on jalustatoiminto handsfree-katseluun. Lompakon toimintojen osalta se voi helposti kuljettaa kolme korttiasi kolikoissaan, kun käteistasku kuljettaa joitain laskujasi. Tarkat aukot antavat sinulle esteettömän pääsyn kaikkiin iPhonen portteihin. Lopuksi on saatavana seitsemän väriä.

USP: Yksinkertainen yksinkertainen muotoilu tyylikkäillä värivaihtoehdoilla

Tutustu Amazoniin

9. Dock Artisanin v6 Sport -lompakkokotelo

Etkö ole halukas tinkimään merkittävistä ominaisuuksista? V6 Sport -lompakkokotelo voi olla sopivin vastaus himoosi.

Yläosan nahasta valmistettu V6 on paitsi pitkäikäinen puku iPhone 7: lle myös tyyli- ja mukavuuskuvake. Ensiluokkaisessa lompakossa on korttipaikat. RFID-esto suojaa korttisi tiedot. Voit liu'uttaa magneettikotelon takaisin vastaamaan puheluun kätevästi. Erittäin iskunkestävä V6 varmistaa, että iPhone voi vastustaa pudotusten haittaa.

USP: Korkealaatuinen aito nahka

Osta se DockArtisanilta

10. Caseowl

Caseowl-lompakkokotelossa on joukko ominaisuuksia, jotka sopivat tarpeisiisi. Siinä on kolme korttipaikkaa ja osasto joillekin muistiinpanoillesi. Sen lisäksi siinä on myös irrotettava rannekoru, jota voit käyttää tarvittaessa. Kotelo itsessään on irrotettavissa lompakosta; voit käyttää sitä iPhone 7 -kotelona.

Tämän lisäksi kotelo voidaan asentaa myös magneettiseen autotelineeseen ajon aikana. Lopuksi se on valmistettu korkealaatuisesta tekonahasta ja saatavana kolmessa elävässä värissä.

USP: Magneettinen autoteline

Tutustu Amazoniin

11. Rssviss

Tämä Rssvissin lompakkokotelo on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta ja kuten kaikki muutkin, tässäkin on kolme korttipaikkaa kortillesi ja erillinen lokero käteistä varten. Sen lisäksi se tukee myös handsfree-katselua. TPU-pidike pitää ja suojaa iPhone 7: tä tukevasti säännöllisiltä putoamisilta ja kolhuilta.

Koska kotelon paksuus on minimaalinen, se tukee langatonta lataamista poistamatta koteloa. Lopuksi on olemassa kolme elävää värivaihtoehtoa.

USP: Tukee langatonta lataamista poistamatta koteloa

Tutustu Amazoniin

12. FYY

FYY lompakkokotelo on kaunis muotoilu. Valmistettu laadukkaasta PU-nahamateriaalista, se on erittäin kestävä. Sen mukana tulee RFID-suojaustekniikka, joka suojaa korttisi tiedot. Siinä on kosmeettinen peili meikkiä varten.

Laitteessa on käsihihna, jonka avulla voit mukavasti kantaa laitettasi. Siinä on kaksi korttipaikkaa ja rahaholkki. Seisontatoiminto on ihanteellinen elokuvien katseluun. FYY lompakkokotelo on saatavana seitsemässä viehättävässä värissä, kuten punainen-kulta, violetti-kulta.

USP: RFID-tekniikka pitää korttisi turvassa

Tutustu Amazoniin

13. Snugg

Snugg-lompakkokotelo on valmistettu ympäristöystävällisestä PU- ja TPU-materiaalista. Nubukkikuituinen sisustus vaimentaa iskuja ja estää laitettasi tyhjästä.

Snugg mahtuu mukavasti jopa kolme korttia. On myös rahapussi käteisen säilyttämiseksi. Taitettava takapaneeli sopii erinomaisesti rakastettujen esitysten katseluun. Lisäksi sinulla on 17 hyvännäköistä värivaihtoehtoa.

USP: Useita katselukulmia jalustassa

Tutustu Amazoniin

14. HANSMARE

Käsityönä valmistettu korkealaatuinen lehmännahka, HANSMARE-lompakkokotelo on ammattimainen ulkonäkö. Siinä on neljä paikkaa; Kolme on kortteja, yksi käteistä.

Etukannen loistava kampa-malli lisää viehätystä sen muotoiluun. Huolimatta ulkonäöstä, se on kestävä. Tätä lompakkokoteloa on saatavana useina väreinä, kuten kullanruskea, viininpunainen, laivastonsininen, metallimusta, metsänvihreä.

USP: Kestävä nahkasuoja

Tutustu Amazoniin

15. Silkki

Tämä Silkin lompakkokotelo on erilainen kuin kaikki edellä mainitut ominaisuuksien, suunnittelun ja turvallisuuden suhteen. Kotelossa on langaton latausyhteensopivuus. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse poistaa iPhonea kotelosta langatonta latausta varten.

Sen lisäksi siinä on kolme korttipaikkaa ja rahaa. Turvallisuuspuolella kotelossa on ilmainen näytönsuojakalvo, korkean otteen tekstuuriset sivut, mikä tekee iPhonen liukastumisesta mahdotonta. Saatavilla on kolme värivaihtoehtoa, mutta voit myös muokata omaa suunnittelua tilaamalla sitä.

USP: Yhteensopiva langattoman latauksen kanssa

Tutustu Amazoniin

16. Hammaspyörä

“Gear Beast” sisältää kaikki ominaisuudet, jotka haluat nähdä premium-lompakkokotelossa. Tarjolla on neljä korttipaikkaa ja rahaholkki, jotka antavat sinulle tarvittavan mielenrauhan matkoilla.

Laadukas TPU ja polyuretaaninahkamateriaali vahvistavat sen rakennetta. Se ei lisää paljon irtotavaraa laitteellesi. Nostettu kehys pitää laitteen näytön suojattuna. Gear Beast -lompakkokoteloa on saatavana kahtena värinä, kuten tummansinisenä ja mustana.

USP: Painikelukot korttien ja käteisen turvallisuuden lisäämiseksi

Tutustu Amazoniin

17. Lupa

Lupa-lompakkokotelo huolehtii käyttäjän kaikista tarpeista. Siinä on runsaasti tilaa, jotta voit pitää jopa 3-4 korttia ja 4 dollarin seteleitä. Valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta, se on varustettu suojaamaan laitettasi pieniltä kolhuilta.

Kohotettujen reunojen ansiosta lompakkokotelo varmistaa, että laitteesi näyttö pysyy suojattuna tasaisena. Magneettinen suljin pitää kaikki arvoesineet sisälläsi. Lupa-lompakkokoteloa on saatavana neljänä värinä, kuten musta, ruusukulta, viininpunainen ja turkoosi.

USP: Laaja valikoima värivaihtoehtoja

Tutustu Amazoniin

18. PASONOMI

Bulkivaroitus etukäteen! Tämä lompakkokotelo on vetoketju, joka voi kuljettaa koko lompakkoresäilyt iPhone 7: n mukana, ja tämä lisää siihen hieman irtotavaraa. Kotelossa on myös magneettinen lukitusmekanismi, jolla pääset iPhoneesi käyttämättä vetoketjua. Magneettikannessa on myös 3 korttipaikkaa, joiden avulla voit tallentaa usein käytettyjä kortteja.

Vetoketjussa on kaksi taskua käteisen ja muiden tavaroiden säilyttämiseen. Lompakon rakenne koostuu PU-nahasta, kun taas sisäkotelo on valmistettu TPU: lla, mikä tekee siitä täydellisen ylellisyyden ja turvallisuuden duon. Sillä on kolme värivaihtoehtoa tämän kirjoituksen aikaan.

USP: Vetoketjullinen lompakko ja kääntyvä lompakko kuljettamaan enemmän asioita

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Nämä lompakkokotelot eivät välttämättä ole kalliita, mutta niillä on ominaisuuksia vastaamaan tarpeitasi. Mahdollisuus pakata suurempi lävistys kuin mitä ne arvoinen tekee näistä lompakoista niin käyttäjäystävällisiä. Mikä näistä lompakkokoteloista on saanut sinulta enemmän ääniä? Älä jaa valintasi kanssamme kommenteissa.

Voit myös tutustua näihin luetteloihin:

  • Parhaat iPhone 7 Plus -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 7 -kuoret
  • iPhone 7 jalustakotelot
  • Parhaat iPhone 7 -suojakuoret

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found