Apple ID: n vaihtaminen iPhonessa, iPadissa, Macissa tai Windows PC: ssä

Mistä tahansa syystä vanhan Apple ID: nne aika näyttää päättyneen. Ja olet päättänyt vaihtaa Apple ID: n iPhonessa tai iPadissa, jotta pitkällä yhteistyölläsi Applen ekosysteemillä saat tuoreen asenteen.

Mutta ennen kuin valmistaudut muutokseen, sinun on tiedettävä jälkivaikutukset. Koska kaikki tiedot eivät voi siirtyä uuteen Apple ID: hen, olet täysin valmis käsittelemään haittoja. Kätevällä "Been There Done That" -kokemuksellani voin auttaa sinua ylittämään rajan asettamatta vaaraan olennaisia ​​tietojasi.

Mitä tapahtuu, kun vaihdat Apple ID: täsi?

 • Apple ID: n vaihtaminen eroaa vaihtamisesta. Ensimmäiseen liittyy siirtyminen uuteen Apple ID: hen poistamatta nykyistä, jälkimmäinen vaatii sinua poistamaan nykyisen Apple ID: n ja omaksumaan sitten uuden.
 • Jos haluat muuttaa Apple ID: täsi vaarantamatta mitään tietojasi, siirry tähän täydelliseen oppaaseen.
 • Palataksemme vaihtamiseen, se ei ole ihanteellinen liike - ellei sinulla ole paljon menetettävää. Apple antaa sinun pitää kopion tärkeistä tiedoista, kuten Yhteystiedot, Avaimenperä, Muistutukset, Varastot, Uutiset, Safari iPhonellasi
 • Lisäksi asennetut sovellukset, valokuvat ja videot ovat edelleen iOS-laitteellasi. Ja kun kirjaudut sisään uudella Apple ID: lläsi, voit yhdistää iPhonen tiedot uuteen tunnukseen liittyvään iCloud-tiliin.
 • Entä ostamasi sovellukset, Apple Music -tilauksesi ja iCloud-tallennustilapaketti? No, sinun on löydettävä tapa elää ilman heitä. Vaikka maksulliset sovelluksesi ovat edelleen iOS-laitteellasi, et voi päivittää niitä. Jos et kuitenkaan halua menettää niitä, tämä opas on sinulle

Toivon, että pilvet ovat vihdoin tienneet kirkkaalle taivaalle. Joten, pitäisikö meidän jatkaa prosessia? Sukelletaan suoraan sisään!

Ensinnäkin, sinun on kirjauduttava ulos kaikista palveluista, joissa käytät nykyistä Apple ID: täsi. Esimerkiksi sinun on kirjauduttava ulos FaceTimesta, Find My iPhone, iCloud, App Store, Books Store, iTunes, Messages, Apple.com, Apple Store -sovellus, Apple-verkkokauppa jne. Ja varmista, että teet sen kaikilla laitteesi, kuten iPad, Mac, Apple TV jne.

Apple ID: n vaihtaminen iPhonessa, iPadissa, Macissa tai Windows PC: ssä

Pikalinkit:

 • Vaihda Apple ID iPhonessa ja iPadissa
 • Kirjaudu sisään toisella Apple ID: llä iPhonessa ja iPadissa
 • Vaihda Apple ID Maciin
 • Vaihda Apple ID Windows PC: ssä

Kuinka kirjautua ulos ja vaihtaa Apple ID: tä iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille asetukset sovellus iOS-laitteessasi → napauta nyt Apple ID banneri.

Vaihe # 2. Seuraavaksi selaa alaspäin ja napauta Kirjaudu ulos → Syötä Apple ID -salasana ponnahdusikkunassa ja osuma Sammuttaa.

Vaihe # 3. Seuraavassa näytössä sinulla on mahdollisuus säilyttää kopio joistakin tärkeistä tiedoista, kuten Yhteystiedot, Avaimenperä ja paljon muuta. Kytke kytkin päälle jokaisen kohteen vieressä, jonka haluat tallentaa.

Muista lukea ennen eteenpäin siirtymistä:

 • ICloud-valokuvat sekä iCloud Driveen tallennetut asiakirjat ja tiedot poistetaan tältä iOS-laitteelta
 • Terveystiedot ovat edelleen käytettävissä tällä laitteella
 • iOS pyyhkii myös Apple Pay -korttitiedot tältä laitteelta

Napauta nyt Kirjaudu ulos klo oikeassa yläkulmassa. Näytölle ilmestyy ponnahdusikkuna, jossa sanotaan: "Oletko varma? ICloud-tietojen poistaminen tästä iPhonesta voi kestää hetken. " Osuma Kirjaudu ulos.

Nyt kun olet jättänyt vanhan Apple ID -tunnuksesi, jatka uutta.

Kuinka kirjautua sisään eri Apple ID: llä iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Avata asetukset sovellus iOS-laitteessasi → Napauta Apple ID-banneri.

Vaihe # 2. Anna nyt uusi Apple ID ja napauta Seuraava oikeassa yläkulmassa → Syötä Salasana ja osui Seuraava oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 3. Odota, että laitteesi kirjautuu iCloudiin. Sinun pitäisi nähdä ponnahdusikkuna, "Operaattorisi voi veloittaa sinulta SMS-viestejä, joita käytetään iCloudin aktivointiin." Näpäytä OK.

merkintä: Jos et ole vielä luonut uutta tunnusta. Osuma Eikö sinulla ole Apple ID: tä tai unohdatko sen? Napauta sitten Luo Apple ID ponnahdusikkunassa. Seuraa seuraavaksi näytön ohjeita.

Vaihe # 4. Anna iPhonen / iPadin salasana → Seuraavaksi voit yhdistää iPhonen tiedot iCloud-tiliin, joka on linkitetty uuteen tunnukseen. Tarpeetonta sanoa, että se on valinnainen.

Se on melkein kaikki! Onnittelut, olet vihdoin siirtynyt uudelle tilille.

Kuinka käyttää toista Apple ID: tä Mac- tai Windows PC: ssä

Apple ID: n vaihtaminen Macissa tai Windows PC: ssä on yhtä helppoa.

Mac-tietokoneellasi

Vaihe 1. Klikkaa Apple-logo ja Avaa Järjestelmäasetukset.

Vaihe # 2. Klikkaa iCloud.

Vaihe # 3. Klikkaa Kirjaudu ulos.

Vaihe # 4. Valitse tiedot, jotka haluat säilyttää Macissa.

Vaihe # 5. Syötä sinun Apple ID -salasana ja osui Jatkaa.

Käynnistä nyt Järjestelmäasetukset uudelleen → iCloud → Napsauta Kirjaudu sisään. Anna toinen Apple-tunnuksesi ja salasanasi.

Windowsissa

Käynnistä iCloud sovellus → osuma Kirjaudu ulos.

Kirjoita nyt uusi Apple ID ja salasanat → napsauta Kirjaudu sisään.

Käärimistä…

Niin kauan kuin tiedät mihin olet menossa, kaikki näyttää olevan suoraviivaista. Siksi on aina parempi tuntea tarinan molemmat puolet. Siitä, mitä voin kertoa, Apple antaa sinun vaihtaa nopeasti (suuressa määrin).

Voit myös viitata:

 • Kuinka palauttaa poistetut tiedostot iCloudista iPhonessa, iPadissa, Macissa tai Windowsissa
 • Kuinka korjata iPhone ei ole käytössä Yhdistä iTunesiin -virhe
 • Kuinka palauttaa poistetut WhatsApp-chat-viestit iPhonessa
 • Parhaat kiitospäiväsovellukset iPhonelle ja iPadille

Onko sinulla palautetta tai kysyttävää? Kerro meille siitä.

Uusimmat viestit