Kuinka käyttää iPhonea modeemina: Internet-yhteys Internetin kautta

Henkilökohtaisten hotspottien ansiosta kannettavan tietokoneen, iPadin, muiden älypuhelimien ja laitteiden liittäminen Internetiin on melko helppoa ja yksinkertaista iPhonen kautta. Sinun ei enää tarvitse sitoa asioita ja asettaa joitain ohjelmistoja sen suorittamiseksi.

Operaattoristasi riippuen Personal Hotspot -ominaisuus on käytössä (tai saatat joutua ottamaan sen käyttöön). Henkilökohtaiset hotspotit iPhonessa tekevät iPhonesta modeemin. Tietysti on kuitenkin muunnelmia.

Mielenkiintoista on, että monet ihmiset kysyvät jatkuvasti, kuinka iPhonea käytetään modeemina. Jos etsit näitä tietoja, olemme saaneet ne täältä.

Kuinka käyttää iPhonea modeemina

Voit käyttää iPhonea kannettavan tietokoneen / työpöydän modeemina liittämällä se järjestelmään.

Vaihe 1. Valitse Asetukset → Henkilökohtainen hotspot.

Jos henkilökohtainen hotspot ei ole näkyvissä tai jos se ei ole aktivoitu, sinun on ehkä soitettava operaattorisi (AT&T, Verizon jne.) Ja pyydettävä heitä ottamaan palvelu käyttöön numerollesi. Yleensä se on oletusarvoisesti käytössä.

Vaihe # 2. Ota tämä ominaisuus käyttöön iPhonesta tulee aktiivinen hotspot vain, kun otat henkilökohtaisen hotspot-toiminnon käyttöön. Tämä pätee myös silloin, kun liität sen "langallisesti".

Vaihe # 3. Liitä nyt iPhone tietokoneeseesi USB-kaapelilla.

Vaihe # 4. Unohda iTunes. Sitä etsimme, joten jos se avautuu, jätä se huomiotta tai sulje se.

Vaihe # 5. Verkkoasetusten (käytettävissä tehtäväpalkista) alla sinun pitäisi nyt nähdä iPhoneesi luettelossa verkkolaitteena. Klikkaa sitä.

Vaihe # 6. Kun yhteys on muodostettu, sinun on nyt voitava käyttää 3G / 4G-yhteyksiä iPhonen kautta. Se alkaa toimia modeemina.

Tämä on erityisen yksinkertainen menetelmä. Tietenkin, jos haluat käyttää sitä Wi-Fi-modeemina, kytke vain kannettavan tietokoneen Wi-Fi-vastaanottimet päälle ja etsi sitten laitettasi.

Wi-Fi-yhteydellä iPhone näkyy jälleen verkkolaitteena. Tällä kertaa sinun on kuitenkin annettava salasana. Löydät tämän salasanan (ja muokkaa sitä tarvittaessa) kohdasta Asetukset → Henkilökohtainen hotspot.

Siinä kaikki, ihmiset!

Uusimmat viestit