Operaattorin nimen vaihtaminen iPhonessa ja iPadissa [Macin käyttäminen]

On hienoa mukauttaa suosikkilaitteesi ja antaa sille henkilökohtainen kosketus. Mukauttamisen ilmeinen etu on, että se tekee laitteestasi erottuvan tai poikkeaa muista. Onneksi iOS-laitteen voi mukauttaa monella tapaa. Kuten esimerkiksi, voit valita useista hehkuvista taustakuvista, kaivertaa nimesi koteloon tai jopa muuttaa operaattorin nimeä iPhonessa ja iPadissa.

Tutkiessani joitain älykkäimpiä tapoja mukauttaa iOS-laitettani törmäsin Kevinin ja Danielin Mac-sovellukseen nimeltä CarrierEditor. Sovelluksen avulla voit helposti vaihtaa operaattorin nimen iPhonessa. Toisin kuin muut vastaavat sovellukset, jotka toimivat vain antamalla sinun korvata operaattorin nimi tekstillä, sen avulla voit korvata operaattorin nimen ennalta valitulla Zeppelin-kuvakkeella. Kuulostaa mielenkiintoiselta, eikö olekin? Voit valita useista valmiista logoista, jotka voivat tehdä tilarivistä näyttävän todella siistiltä.

Tarvitset seuraavaa:

  • IPhone tai iPad (matkapuhelin)
  • Mac
  • CarierMuokkaaja

Kuinka vaihtaa iPhone- tai iPad-operaattorin logoa

Vaihe 1. Lataa CarrierEditor-tiedosto (.dmg) ja asenna tiedosto.

Vaihe # 2. Suorita nyt CarrierEditor.app-tiedosto.

Vaihe # 3. Aloita napsauttamalla "Aloitetaan".

Vaihe # 4. Ota nyt selville, minkä version operaattorisi on. Voit tehdä tämän valitsemalla Asetukset → Yleiset → Tietoja ja vierittämällä alas kohtaan, jossa lukee 'Kuljettaja', ja merkitsemällä muistiin numero (kuten 13.3, 13.2 jne.)

Vaihe # 5. Kirjoita tämä numero syöttöruutuun ja napsauta Seuraava

Vaihe # 6. Valitse nyt laitteesi ja sitten operaattorin nimi, jolla olet tällä hetkellä. Huomaa, että jos operaattorisi ei ole luettelossa, tämä menetelmä ei toimi sinulle.

Vaihe # 7. Tämä on paras osa nyt. Voit valita kaksi kuvaketta tilarivin mukauttamiseksi. .Dmg-tiedoston mukana on noin kymmenen Zeppelin-logoa, joten voit valita niistä. Vaihtoehtoisesti, jos olet jo saanut ne, vedä ja aseta ne kahteen ruutuun. (kaksi versiota eri skenaarioille, mutta voit tehdä myös yhdellä)

Vaihe # 8. Laita kuvat ja napsauta Compile Carrier Update (.ipcc)

Vaihe # 9. Kun olet valmis, työpöydälläsi on kaksi uutta tiedostoa. Aiot käyttää yhtä näistä muuttaaksesi operaattorin nimeä.

Lopuksi…

  1. Avaa iTunes ja napsauta laitteesi nimeä
  2. Paina Alt (Optio) ja napsauta Palauta iPhone…
  3. Valitse luotu .ipcc-tiedosto (jonka nimessä ei ole alkuperäistä)
  4. Palautettuasi iPhone / iPad näyttää uuden kuvakkeen heti!

Se siitä.

Niin helppoa kuin miltä se kuulostaa, asia on saatavilla vain Mac-käyttäjille juuri nyt. Joo, odotamme myös, Windows-käyttäjät !!

Käärimistä

Kuinka mukautat iOS-laitteesi? Jos sinulle annetaan mahdollisuus, minkälaisen mukautuksen haluat tuoda iOS 12: een ja macOS Mojaveen? Jaa ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Kuvat: iPhoneHacks

Uusimmat viestit