Kuinka hankkia Apple News -sovellus Maciin Yhdysvaltojen, Ison-Britannian ja Australian ulkopuolella

Kun sain tietää, että Apple News on tullut Maciin MacOS Mojaven käyttöönoton myötä, en voinut salata onneani. Mutta kun huomasin, että sovellus on saatavana vain muutamassa valitussa maassa, kuten Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Australiassa, tunsin hieman pettyneen. Onneksi minua muistutti pian temppu, joka toimi Apple News -sovelluksen saamiseksi Maciin Intiassa rajoituksesta huolimatta.

Oletko myös samalla polulla kuin minä ja etsit tapaa käyttää Apple Newsia maassasi, jossa sitä ei vielä ole virallisesti otettu käyttöön? Käy tällä vinkillä, ja olen varma, että se ei myöskään petä sinua.

Hanki Apple News -sovellus Yhdysvaltojen, Ison-Britannian ja Australian ulkopuolelle

Vaihe 1. Klikkaa Apple-valikossa vasemmassa yläkulmassa.

Vaihe # 2. Napsauta nyt JärjestelmäasetuksetKieli ja alue.

Vaihe # 3. Klikkaa pudotusvalikosta vieressä Alue ja valitse Yhdysvallat maaluettelosta.

Seuraavaksi tietokoneesi uudelleenkäynnistää. Kun se on käynnistynyt uudelleen, avaa se Laukaisualusta. Apple News näytetään suorana ruudulla.

merkintä: Jos et näe Uutiset-sovellusta Launchpadissa, siirry Finderin Sovellukset-kansioon päästäksesi sovellukseen. Laita sovellus Launchpadiin vetämällä Uutiset-sovellus sovellukset-kansiosta ja pudota se Laukaisualusta.

Mene eteenpäin ja käytä sovellusta, asenna se täydellisesti ja tutki kaikkia tarinoita, jotka houkuttelevat sinua paljon.

Huomaa, että heti kun vaihdat maata, Uutiset-sovellus katoaa. Pidä tämä haittapuoli mielessä, jotta jos menetät sovelluksen vahingossa, tietäisit kuinka tuoda se takaisin.

Siinä kaikki siinä!

Sinulle:

macOS: lla on paljon parannettavaa käyttökokemustasi. Se ei ole vain turvallisempi vaan myös ominaisuuksiltaan runsas. Mitä mieltä olet uusimmasta macOS: sta?

Haluat lukea myös nämä viestit:

  • Näyttökuvan ottaminen Macissa
  • DNS-välimuistin tyhjentäminen Macissa
  • Muistiinpanojen lukitseminen Macissa

Uusimmat viestit