Parhaat iPhone-sovellukset tekstin lisäämiseen valokuviin vuonna 2021

Me kaikki elämme digitaalisessa maailmassa, ja kuvien napsauttamisesta ja jakamisesta sosiaalisessa mediassa on tullut kuin toinen luonteemme. Rakastan napsauttamalla Instagram-arvoisia kuvia ja julkaisemalla niitä, mutta haluan usein, että heillä on oma persoonallisuutensa. Lisätäksesi tämän yksilöllisyyden valokuviini lisäämään kuviini tekstiä ja kuvatekstejä. Mutta on haastavaa käyttää huippuluokan kuvankäsittelyohjelmia tekstin lisäämiseen kuviini. Onneksi törmäsin joihinkin parhaista iPhone-sovelluksista tekstin lisäämiseen valokuviin.

1. Canva

Tämä on ylivoimaisesti suosikkisovellukseni typografisten kuvien tekemiseen. Canva tarjoaa paljon mallivaihtoehtoja, ja voit mukauttaa sitä mieltymystesi mukaan.

Mutta mitä rakastan eniten tästä sovelluksesta, on sovelluksen monipuolisuus luoda mitä tahansa ja kaikkea. Älä rajoita itseäsi lisäämällä vain kuvatekstejä valokuviisi; luo typografiset kuvasi kauniilla ulkoasuilla ja malleilla.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Typorama

Typorama muuntaa valokuvat ja tekstit 'automagisesti' kauniiksi kuviksi. Et tarvitse asiantuntijatason suunnittelutaitoa kauniiden kuvien luomiseen tekstin kanssa.

Tällä sovelluksella ei ole asetettuja malleja. se luo satunnaisesti tyylit, jotka näyttävät hyvältä. Se on paljon vähemmän aikaa vievää kuin ammattimaiset ja huippuluokan ohjelmistot ja sovellukset.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Sana Swag

Word Swag -sovellus muuntaa valokuvasi kauniiksi tekstiviesteiksi. Tee vaikuttavia Facebook- ja Instagram-tarinoita tai lainausviestejä tällä sovelluksella.

Siinä ei ole vain malleja sosiaalisen median viesteihin ja tarinoihin, vaan sillä on myös malleja blogibannereiden ja muiden infografiikkojen luomiseen. Kokeile kaikkia niitä.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Yli Muokkaa ja lisää tekstiä valokuviin

Over on myös suosikkisovellukseni joukossa lisätä tekstiä valokuvien päälle. Siinä on yli 10000 kaunista mallia, grafiikkaa ja fontteja, jotta viestisi erottuvat.

Ainoa mitä sinun täytyy ajatella, on teksti, jonka haluat liittää tiettyyn kuvaan. Anna tämän sovelluksen ehdottaa sinulle upeita malleja, jotka sopisivat valokuvasi ja tekstisi kanssa. Parasta tässä sovelluksessa on se, että se on paljon vähemmän aikaa vievää kuin useimmat tämän luokan sovellukset.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Photo Editor

Valitse laaja valikoima fontteja, jotka täydentävät valokuvasi ja tekevät siitä tehokkaan typografisen kuvan.

Muuta, kierrä ja säädä valokuvan teksti valintasi mukaan. Sovelluksen avulla voit myös luoda tekstin pudotusvarjoja, jotka antavat tietyn syvyyden pelkkälle tekstille ja kuvalle.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Hype-tyyppi

Onko omituisuuksien lisääminen asioihin, toinen luonteesi? Pelkkä tavallinen juttu ei ole sinun juttusi, niin ystäväni, tämä on sovellus sinulle. Animoi tekstisi ja luo nämä hienot tekstianimaatiot.

Vain yksi ammattivinkki - älä käytä tätä sovellusta, kun haluat yleisösi keskittyvän siihen kauniiseen kuvaan, jonka haluat lähettää. Käytä sitä vain, kun sinulla on sekoitettu tausta ja haluat käyttäjien keskittyvän tekstiin eikä taustaan. Anna sanasi hulluksi (kirjaimellisesti) tämän sovelluksen avulla.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Phonto

Phonto-sovellus on kätevä lisätä fontteja valokuviin. Siinä on laaja valikoima fontteja, joista voit valita, ja voit myös ladata fontteja tähän sovellukseen nopean pääsyn saamiseksi.

Se olisi kuin leikkipaikka kaikille ihmisille, joilla on tapa sanojen kanssa. Ole yhtä omituinen ja ainutlaatuinen kirjasimiesi kanssa ja anna yksilöllisyyden tunne sanoillesi.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Tyypillinen

Tyypillinen sovellus on tarkoitettu kaikille niille, jotka etsivät ammattimaista brändinrakennussovellusta. Sen avulla voit kirjoittaa tekstiä valokuvillesi erittäin ammattimaisella kosketuksella.

Joten, jos etsit sovellusta, jolla on ammattimaisia ​​ominaisuuksia ja yksityiskohtia, sinun pitäisi miettiä tämän sovelluksen ostamista. Kuvien tekstin lisäämisen lisäksi voit myös luoda meemejä ja joukon muita visuaalisia elementtejä.

Hinta: $3.99

ladata

9. Quotes Creator - Quote Maker

Tässä on yksinkertainen mutta luova tapa jakaa ajatuksesi ja ideasi maailman kanssa. Voit valita taustakuvia sovelluksesta tai kuvagalleriasta ja lisätä kauniisti näyttävää tekstiä jaettavaksi sosiaalisessa mediassa. Voit myös lisätä vesileimoja, logoja ja QR-koodeja kuvaan.

Sillä on intuitiivinen käyttöliittymä, jota on helppo käyttää. Lisäksi siinä on laaja lainauskirjasto, jossa on kauniita sanoja elämästä, rakkaudesta, luovuudesta ja inspiraatiosta. Valittavissa on yli 100 fonttia ja runsaasti mukautusvaihtoehtoja, jotta luomuksesi erottuvat joukosta.

Hinta: Ilmainen (3,99 dollaria Pro: lle)

ladata

10. Yli: Graafisen suunnittelun valmistaja

Tämä on yhden luukun sovellus muokattaville valokuva- ja videomalleille. Sen avulla voit suunnitella kauniita kuvia tekstillä, joka erottuu vaikuttavasta sisällöstä. Voit myös lisätä muita graafisia parannuksia, jotta sisältösi erottuu toisistaan.

Se on täydellinen kaikille, jotka haluavat rakentaa brändinsä, luoda yhtenäisen esteettisyyden tai kasvattaa sosiaalista mediaa. Saat varmasti inspiraatiota laajasta kirjastosta saatavista malleista ja kirjasimista.

Hinta: Vapaa

ladata

Kirjautua ulos…

Nämä sovellukset säästävät varmasti paljon aikaa ja energiaa, samalla kun teet pommi-Instagram-syötteen sinulle. Kokeile näitä sovelluksia ja jaa kokemuksesi kanssani.

Haluat ehkä myös lukea:

  • iPhone Panorama -sovellukset 360 asteen panoraamavalokuvien ja -videoiden ottamiseen
  • Parhaat iPhonen valokuvasuodatinsovellukset

Kerro minulle mielipiteistäsi alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit