Parhaat englannin kieliopin sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Kuulun ajattelukouluun, joka uskoo rakentavansa vahvan perustan ennen kuin haaveilin linnan luomisesta ilmassa. Peruskieliopin täytyy tuntea voidakseen puhua ja kirjoittaa oikein. Onneksi kieliopin oppiminen ei ollut koskaan ennen ollut suoraviivaisempaa! Kurkista parhaita iPhone- ja iPad-sovelluksia oppiaksesi englannin kielioppia hieman helpommin. Etsitkö englanninkielistä kielioppisovellusta lapsellesi? Olemme myös valinneet sovellukset, jotka voivat opettaa lapsellesi kielioppia hauskalla tavalla. Kaatumiskysymykset, crack-tietokilpailut ja pelaaminen parantamalla taitojasi.

1. Opi englannin kielioppia

“LearnEnglish” tarjoaa käytännöllisemmän tavan oppia englannin kielioppia. Sovellus on suunniteltu kaikkien tasojen oppijoille. Joten riippumatta siitä, oletko aloittelija, peruskoulu, keskitaso tai edistynyt taso, löydät tämän sovelluksen erittäin hyödyllisenä.

Jokaisella tasolla on yli 600 kieliopitoaktiviteettia, jotka on jaettu noin 25 kielioppi-aiheeseen, kuten yksinkertainen menneisyys, jatkuva menneisyys, kysymystunnisteet, esisanat, ehdolliset tekijät ja tulevaisuus, jotka auttavat sinua parantamaan englantia systemaattisesti. Kielioppikysymyksissä on peräti 10 aktiviteettityyppiä, kuten tyhjien kohtien täyttäminen, useita valintoja ja vastaavuus.

Saat 1000 tuhatta siististi muotoiltua kysymystä ratkaistavaksi. Lisäksi LearnEnglish on saatavana useilla kielillä, kuten englanti, ranska, japani, yksinkertaistettu kiina, espanja ja perinteinen kiina.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Johnny Grammar Word Challenge

Osallistu kyselyyn testataksesi yhteistä sanastoa, oikeinkirjoitusta ja kielioppiasi. Se koostuu kolmesta luokasta - sanat, kielioppi, oikeinkirjoitus. Älä huoli; sillä on kolme vaikeustasoa - helppo, keskitasoinen ja vaikea. Siksi voit aloittaa helpolla ja mennä eteenpäin seuraavalla, kun sinulla on parempi pito.

Sovelluksessa on kymmenen aihetta, mukaan lukien ruoka ja ravintolat, matkailu, idiomit ja harrastukset. Voit ansaita merkkejä edistyessäsi ja myös jakaa pisteet. Vielä parempi, sen avulla voit mennä toisiaan vastaan ​​myös muita käyttäjiä vastaan ​​globaalilla tulostaululla.

Hinta: Vapaa

ladata

3. 1800 englannin kielioppikysymystä

Olen löytänyt tämän sovelluksen melko hyvältä auttamaan sinua parantamaan kielioppitietojasi. Jopa 1800 testiä antaa sinun selvittää missä olet. Jokainen testi koostuu 10 satunnaisesta kysymyksestä, joilla testataan sekä suuttumustasi että edistymistäsi.

Offline-tilassa oppiminen jatkuu edelleen, vaikka laitteessasi ei olisikaan Internetiä. Lopuksi, tämä englanninkielinen iOS-sovellus tukee vain kahta kieltä, kuten englantia ja vietnamia.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Englanti Lingualeon kanssa

Lingualeolla on jäsennelty oppimiskokemus. Se sisältää 100 sanastosarjaa, joissa on kuvia, transkriptioita ja ääntä, jotka auttavat sinua tehostamaan sanastoa. TED-luentoja on 300 vuorovaikutteisella tekstityksellä.

Voit tutkia 250000 tekstiä, artikkelia ja otetta kirjoista. On 25 englannin kielioppikurssia, joissa on helppoja esimerkkejä epäilyjen poistamiseksi.

Lisäksi Lingualeo on yhteensopiva useiden kielien kanssa, kuten englanti, portugali, venäjä, espanja, turkki

Hinta: Vapaa

ladata

5. Kielioppi

Grammaropolis on osunut härkäsilmään yhdistämällä visuaalisia elementtejä opetuksessa. Sovellus on keskittynyt pääasiassa lapsille, ja se on selvästi nähtävissä kirkkaiden värien ja sarjakuvahahmojen takia.

Sovellus on tehnyt kauniin työn oppia kielioppia helposti ja suoraviivaisesti. Missään vaiheessa se ei tylsää lasta. Tämän lisäksi on olemassa erilaisia ​​tietokilpailuja ja arviointeja virheiden ymmärtämiseksi ja korjaamiseksi. Sovellus on ilmainen rajoitetuilla ominaisuuksilla, mutta voit tehdä sovelluksen sisäisiä ostoksia muiden ominaisuuksien avaamiseksi.

Hinta: Ilmainen valinnaisella sovelluksen sisäisellä ostolla

ladata

6. Harjoittele englannin kielioppia

Yli 1000 kysymystä ja yli 750 muistikorttia sisältävä ”Harjoittele englannin kielioppia” on kattanut sinut kokonaan. Opit pelatessasi pelejä kielioppilukujen perusteella. Tarjolla on yli 100 älykkäästi muotoiltua peliä, joten sinulla on kenttäaika.

Se tarjoaa yksityiskohtaisen palautteen vastauksistasi, jotta saat selville virheen syyn. Lisäksi on myös offline-tila, jonka avulla voit oppia ilman hikkaita.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Kielioppi ylös

"Kielioppi ylös" on yksi arvostetuimmista englannin oppimissovelluksista iOS: lle. Se tarjoaa monivalintakilpailujärjestelmän, jossa on yli 1800 kysymystä 20 kielioppiluokassa.

Se voi olla erittäin hyödyllinen kieliopin, sanavalinnan ja sanavaraston parantamisessa.

Sovellus tarjoaa mukautetun ajastinasetuksen vasteaikojen vahvistamiseksi. Nautit oppimispeleistä reaaliaikaisella virhe-palautteella. Siellä on myös edistymismittari, jonka avulla voit pitää välilehden siitä, kuinka hyvin hoidat tehtävää. Voi kyllä, on myös hienoja äänitehosteita, jotka pitävät ikävystymisen poissa!

Hinta: $4.99

ladata

8. SentenceBuilder

Jos haluat tuoda hauskaa englannin kieliopin oppimiseen, harkitse SentenceBuilderille mahdollisuuden antaa. Sovelluksen tarkoituksena on auttaa alkeisvuotiaita lapsia oppimaan kirjoittamaan kieliopillisesti oikeita lauseita.

Siinä kiinnitetään erityistä huomiota liittimiin, joilla on tärkeä rooli englannin kielellä. On 100 kiehtovaa kuvaa, joiden ympärille voi luoda lauseita. Sinulla on kolme tasoa, joista valita. Vielä parempi, siinä on 60 kannustavaa animaatiota ja äänileikettä pitämään lämpötilasi huippuvaihteessa!

(Huomaa: Tämä sovellus on saatavana vain iPadille.)

Hinta: $5.99

ladata

9. Opi englannin kieliopin aikoja

Onko sinulla vaikeuksia aikamuodoissa? Sinun tulisi valita tämä sovellus päästäksesi eroon aikamuotoja koskevasta sekaannuksesta. Sovellus koostuu 129 harjoituksesta, joissa on 1330 kysymystä. Ja jokainen harjoitus on suunniteltu auttamaan sinua pääsemään eroon epäilystä.

Kireän lisäksi sovellus opettaa myös passiivista ääntä, jos lausekkeita ja epäsuoraa puhetta. Kaikkien vaurioiden lukituksen avaamiseksi sinun on päivitettävä sovelluksen pro-versioon (4,99 dollaria). Englanti, tšekki, venäjä

Hinta: Vapaa

ladata

10. Englannin kielioppi

Hanki hyvä tartunta kielioppiin käyttämällä tätä yksinkertaista mutta täydellistä sovellusta. Se sisältää melkein kaikki luvut, kuten artikkelit, adjektiivit, puheen osat ja paljon muuta.

Voit lukea luvut ja ratkaista harjoituksia epäilyjen poistamiseksi. Harjoitusosassa näytetään oikeat vastaukset, jotta voit selvittää mikä oli virheiden syy.

Sen avulla voit myös seurata edistymistäsi ja analysoida tuloksia. Siksi pystyt selvittämään, kuinka hyvin suoriudut ja mitkä ovat alueita, joihin on vielä kiinnitettävä enemmän huomiota.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Valintasi?

Minkä yllä olevista sovelluksista olet valinnut hallitsemaan englannin kielioppia? Minulla olisi ilo tietää valintasi alla olevissa kommenteissa.

  • Parhaat iPad-sovellukset
  • Sanakirjaohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat kielen käännössovellukset iPhonelle
  • Parhaat tietosanakirjasovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit