Kuinka havaita väärennettyjä AirPodeja?

Applen AirPodit ovat parhaita langattomia kuulokkeita, joita voit ostaa juuri nyt. Ilman kohtuuttomia hinnoitteluja ne tarjoavat kunnollisen äänenlaadun, helpon pariliitoksen ja helpon pääsyn Siriin. Maaliskuussa 2019 Apple esitteli iteratiivisen päivityksen, AirPods 2. Koska sarja on niin onnistunut, jäljittelijöistä ei ole pulaa. AirPodit eivät ole ainoita väärennöksiä. Esimerkiksi vaaralliset väärennetyt Apple-laturit voivat vahingoittaa puhelinta tai jopa vahingoittaa sinua.

Kuinka voit selvittää, onko AirPod-pari oikeutettu vai väärennetty? Aikaisempina päivinä, kun AirPodit saapuivat, väärennöksiä oli helppo havaita. Tämä johtuu siitä, että todelliset langattomat kuulokkeet ja niihin liittyvä tekniikka olivat uusia. Kahden viime vuoden aikana markkinoille on tullut useita kilpailevia tuotemerkkejä. Väärennettyjen AirPod-laitteiden valmistajilla on ollut aikaa kiillottaa myös kopiot. Tämä tekee väärennöksen havaitsemisen vaikeammaksi nyt. Mutta on edelleen luotettavia tapoja. Näytämme sinulle täällä, kuinka voit tarkistaa, ovatko AirPodit todellisia vai väärennettyjä.

Alkuperäisten Apple Airpodien (AirPods Fake Vs Real) tunnistaminen

Merkki 1: Painoero

Applen AirPodit ovat aina olleet hieman mojova puoli. Kaiutinkomponentin lisäksi sinulla on myös räätälöity W1 tai H1 SoC, jotta voit muodostaa pariliitoksen nopeasti. Yhdessä tämä johtaa melko moneen langattomaan kuulokkeeseen. Väärennöksissä on vähemmän monimutkaisia ​​piirejä. Ne on myös yleensä valmistettu halvemmasta muovista. Tämä tekee väärennöksistä kevyempiä melkein koko ajan.

Merkki 2: Äänenlaatu

Yksi hyvä tapa havaita väärennetyt AirPodit on tarkistaa äänenlaatu. Vaikka Apple AirPod -laitteet eivät ole markkinoiden parhaiten kuulostavia langattomia silmuja, ne ylittävät suurimman osan lähtötason kilpailusta. Langattomat komponentit ovat kalliita, mikä tarkoittaa, että väärennetyt AirPod-valmistajat uhraavat poikkeuksetta äänenlaadun.

Jos sinulla on huonoilla, mutaisilla bassoilla, rajoitetulla dynaamisella alueella ja pienillä korkeuksilla varustettuja AirPodeja, kädessäsi saattaa olla väärennöksiä. Helpoin on tarkistaa äänenlaatu vertaamalla omaa AirPod-laitteisiin virallisessa myymälässä.

Merkki 3: Hinnoittelu

Todelliset AirPodit maksavat 149 dollaria. Se on jyrkkä hinta langattomista silmuista, mutta saat varmuuden Applen laadusta. Vaikka saisit kunnostetun yksikön, et maksa alle 100 dollaria aidoista AirPod-laitteista. Jos etsit tarjousta 50-60 dollarin välillä, voit olettaa, että se on väärennös.

Merkki 4: Langaton lataus

Langattoman AirPods-latauksen mukavuus on yksi näkökohdista, jotka oikeuttavat hinnan. Langaton AirPods-laturiin menevä elektroniikka on kuitenkin erittäin monimutkainen. Tämän vuoksi väärennettyjen valmistajien on vaikeampaa jäljitellä. Monet AirPod-kopioiden valmistajat säästävät tätä näkökohtaa. Jos sinulla on AirPod-laitteita, jotka eivät lataudu langattomasti, ne ovat ehdottomasti väärennettyjä.

Merkki 5: Väri ja muut fyysiset ominaisuudet

AirPodit ovat vain valkoisia. Kaikki AirPodit, joiden väitetään olevan muita värejä, kuten mustaa tai sinistä, ovat ehdottomasti väärennöksiä. Lisäksi alkuperäisillä AirPod-laitteilla on vakiomalli, jossa esimerkiksi kaiutinritilä ja anturit ovat. Ja vähittäismyyntipakkaukset ovat myös yhdenmukaisia. Kaikki muutokset näihin ovat vahva osoitus väärennetyistä AirPodeista.

Siinä kaikki ystävät!

Kirjautua ulos…

Väärennösvalmistajat valmistavat yhä paremmin kopiotuotteitaan. Kuluttajien voi nykyään olla vaikeampaa tunnistaa alkuperäiset Applen langattomat AirPod-laitteet. Ainoa taattu tapa ostaa aitoja AirPod-laitteita on suoraan Applelta. Jos haluat ostaa toisen tuotemerkin langattomia kuulokkeita, sen sijaan, että hankit väärennettyjä AirPodeja, suosittelemme, että tutustut näihin Sirin kanssa yhteensopiviin vaihtoehtoihin.

Voit myös lukea…

  • Parhaat AirPods 2- ja AirPods-hehkukotelot
  • Parhaat AirPod- ja AirPods 2 -lisävarusteet
  • Apple AirPods Pro Real Vs Fake: Kuinka tunnistaa Fake AirPods Pro?

Mitkä ovat kokemuksesi väärennetyistä tai aidoista AirPodeista? Jaa palautteesi meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit