Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset opiskelijoille vuonna 2021

Yliopistojen opiskelijoiden on työskenneltävä lukukauden aikana monissa akateemisissa projekteissa. Kun työskentelet useiden aiheiden parissa, asiat saattavat mennä hajanaiseen tapaan. Onneksi Apple on lisännyt paljon erikoisominaisuuksia kolmannen sukupolven iPad Proonsa. Ja Apple-tablet-ominaisuuksien parantamiseksi on olemassa joitain iPhone- ja iPad-sovelluksia opiskelijoille. Olemme koonneet luettelon iPhone- ja iPad-sovelluksista, joita opiskelijat voivat käyttää opinnoissaan. Koska opiskelijat ovat jatkuvasti kytkeytyneet älypuhelimiin ja tabletteihin, sovellukset ovat käteviä lopettamaan yliopistoprojektinsa pisteellä. Olemme valinneet muutaman välttämättömän sovelluksen, kun olemme kokeilleet kymmeniä sovelluksia App Storesta.

1. Google Drive

Nyt tiedän, että iPadilla on rajoitetut tallennusvaihtoehdot, ja ne, joilla on enemmän tallennustilaa, ovat melko kalliita. Joten, vaihtoehto on, että sinulla on pilviasema tallentamaan kaikki muistiinpanosi ja luokan esitykset.

Tiedän, että iCloud on jo esiasennettu kaikkiin Apple-laitteisiimme, mutta se tarjoaa vain 5 Gt ilmaista tallennustilaa, kun taas Google tarjoaa 15 Gt. Mikä on huomattavasti enemmän. Jos sinulla on 2 Gmail-tunnusta, sinulla on lisäetuna 15 Gt ylimääräistä tallennustilaa. Joten voit hyödyntää tätä ilmaista sovellusta parhaalla mahdollisella tavalla

Hinta: Ilmainen (1 Tt - 9,99 dollaria)

ladata

2. Duolingo

Onko sinulla kurssillasi vierasta kieltä vai oletko vain taipuvainen oppimaan uusia kieliä? No, Duolingo on vastauksesi molemmissa olosuhteissa.

Tämä sovellus tarjoaa yli 30 kieltä, joista voit valita ja oppia ne ilmaiseksi. Sovellus on erittäin hauska, helppo ja tehokas uuden kielen oppimiseen, ja sen pelimainen oppiminen pitää sinut motivoituneena ja kiinnostuneena.

Hinta: Ilmainen (Duolingo Plus - 9,99 dollaria)

ladata

3. Pään tila: Meditaatio ja uni

Jongleeraaminen useiden kurssien ja vastaavien tehtävien välillä pitäen järkevää mieltä on erittäin tärkeää. Stressi on suurin tuottavuuden tappaja ja vaikuttaisi lopulta palkkaluokkiin.

Headspace on yksi parhaista sovelluksista, joka auttaa rauhoittamaan hermojasi ja pitää sinut stressittömänä.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

4. Adobe Scan: Asiakirjaskanneri

Skannerisovelluksen käyttäminen on välttämätöntä nykyään, ja jos olet opiskelija, se on äärimmäisen välttämätöntä, koska sinun pitäisi skannata paperin monisteet. Monisteita voi joskus olla liikaa käsitellä, ja voimme jopa unohtaa kantaa niitä.

Skannatun kopion saaminen monisteesta on varmasti erittäin kätevää. Voit tallentaa sen pdf-muodossa ja viedä sen notability-sovellukseesi ja kirjoittaa sen päälle.

Hinta: Ilmainen (PDF-paketti - 9,99 dollaria)

ladata

5. Photomath

Niille opiskelijoille, joilla on matematiikkaa kursseillaan, tervehdin teitä vilpittömästi. Ja jos et ole tietoinen Photomathista, sinun on ehdottomasti elettävä Everestin kokoisen kiven alla.

Photomathissa sinun tarvitsee vain napsauttaa kuvaa ongelmastasi, ja sovellus ratkaisee sen puolestasi. Se ei pelkästään ratkaise ongelmaa, vaan antaa myös vaiheet ratkaisulle, jotta voit oppia siitä. Mutta varmista, että käytät sovellusta vain silloin, kun et pysty ratkaisemaan ongelmaa, älä tee siitä tapaa.

Hinta: Ilmainen (kuukausittain - 2,99 dollaria)

ladata

6. Tietokilpailu

Jokaisella opiskelijalla on oltava tämä sovellus. Itse asiassa kaikki tämän luettelon sovellukset ovat erittäin tärkeitä, mutta tämä auttaa sinua oppimisessa ja tarkistamisessa. Tämän sovelluksen avulla voit tehdä muistikortteja harjoitellaksesi ja oppiaksesi kurssejasi, tai voit myös ladata ja valita muiden opiskelijoiden jo tekemät muistikortit.

Vaihda kortteja ystäviesi kanssa ryhmätutkimusta ja oppimista varten. Paranna muistiasi pelaamalla sovelluksessa muistipelejä, jotta muistat paremmin. Käytä puhevaihtoehtoa, joka pystyy ääntämään jopa 18 kieltä oikein. Joten voit kuunnella muistikortteja tien päällä.

Hinta: Ilmainen (Quizlet Plus - 19,99 dollaria)

ladata

7. Metsä - Pysy keskittyneenä

Oletko koskaan aloittanut mielettömän selaamisen puhelimesi aikana opiskellessasi? Jos kyllä, johon mielestäni useimmat ihmiset vastaisivat, Forest on paras sovellus sinulle. Tämä sovellus motivoi sinua olemaan käyttämättä puhelinta tietyn ajan.

Aseta vain ajastin ja pidä matkapuhelimesi syrjässä. Jos onnistut, sovellus kasvattaa puun virtuaalimetsässäsi, mutta jos poistut sovelluksesta ennen ajastimen päättymistä, puu ei kasva. Se on erittäin mielenkiintoinen tapa pysyä poissa puhelimestasi.

Hinta: $1.99

ladata

8. Huomattavuus

Olen ollut ympäristön harrastaja ikuisesti, ja rakastan siirtymistä digitaaliseen muotoon aina kun mahdollista. Joten vaihdoin Notabilityyn kokeilutarkoituksiin, enkä koskaan palaa normaaliin kynään ja paperiin nyt.

Notability tarjoaa erilaisia ​​työkaluja, joiden avulla muistiinpanokokemuksesi on jokaisen lataamansa pennin arvoinen. Digitaaliseen muistiinpanoon siirtymisellä on paljon etuja, kuten että sinun ei tarvitse kantaa useita muistikirjoja, kaikki muistiinpanosi synkronoidaan pilven kanssa, joten sinun ei tarvitse huolehtia niiden menettämisestä ja monista muista.

Hinta: $9.99

ladata

9. Kielioppi

Opiskelijoiden on kirjoitettava n lukumäärä papereita yliopistopapereidensa aikana. Väärän kieliopin tai kirjoitusvirheiden kirjoittaminen vaikeuttaa arvosanojasi. Kielioppi on täydellinen sovellus oikeille kirjoitusvirheille ja kieliopillisille virheille.

Se on pohjimmiltaan näppäimistö iPhonelle ja iPadille, joka voi korjata kieliopilliset virheesi ja tarkistaa kirjoitusasun oikeinkirjoituksen. Sen lisäksi, että se korjaa kielioppia ja oikeinkirjoituksen tarkistus, se antaa sinulle myös ehdotuksia siitä, miten lause voi olla parempi tapa tai voidaanko parempaa synonyymiä käyttää tietylle sanalle.

Hinta: Ilmainen (Kuukausisuunnitelma - 29,99 dollaria)

ladata

10. Luokan aikataulu

Oletko koskaan unohtanut viimeistellä tehtävän sen eräpäivään mennessä? Vai oletko koskaan ohittanut luokan, koska menetit ajankäytön? Tiedän olevan yliopistossa meidän kaikkien on muistettava paljon tavaraa, ja eräpäivien ja aikataulujen ei pitäisi kuormittaa ajatuksiamme.

Tämä sovellus seuraa kaikkia tehtäviäsi, eräpäiviä ja luokan ajoituksia, voit myös syöttää huoneen tai luokan numeroita. Joten tämä sovellus vähentää huomattavaa taakkaa.

Hinta: Ilmainen (Päivitä Pro-hintaan 0,99 dollaria)

ladata

Kirjautua ulos…

Olen aina korostanut ja sanonut, että kaikki nämä sovellukset saattavat auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, mutta lopulta tulevat aina sinulle. Sinun täytyy työskennellä kovasti ja olla luottamatta 100% näihin sovelluksiin. He ovat vain auttamassa sinua tekemään työtäsi puolestasi.

Haluat ehkä lukea:

  • Parhaat kirjoitusohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat sanakirjaohjelmat iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found