Apple Watch ei vastaa tai ei käynnisty? Kuinka korjata se

Apple Watch on yksi parhaista älykelloista, joissa on kunnollinen akunkesto ja paljon ominaisuuksia, jotka helpottavat elämää. Kuten useimmat Applen tuotteet, se on melko luotettava. Mutta tietysti, kuten kaikki vempaimet, se voi toisinaan toimia virheellisesti. Esimerkiksi se voi juuttua Apple-logoon. Vastaavasti, jos Apple Watch ei vastaa tai ei käynnisty lainkaan, meillä on joitain ratkaisuja, jotka auttavat sinua korjaamaan sen. Jaetaan kaikki vaihe vaiheelta akku- ja latausongelmista piilotettuihin asetuksiin, jotka aiheuttavat ongelmia.

Kuinka korjata Apple Watch ei vastaa tai ei käynnisty

Tarkastellaan 4 syytä, miksi Apple Watch ei käynnisty tai ei vastaa, ja annamme ratkaisut kullekin. Kokeile niitä kaikkia vuorotellen ja toivottavasti pystyt saamaan kellosi toimimaan uudelleen.

Ratkaisu # 1. Tarkista Apple Watchin akku ja laturi

Yleensä sinun tulisi tarkistaa Apple Watch -akun käyttöikä. Jos Apple Watch ei käynnisty, akku voi olla liian alhainen tai tyhjä. Liitä kello laturiin ja odota muutama minuutti, ennen kuin yrität käynnistää sen. Jos tämä ei toimi, kokeile myös toista laturia, jos ongelma on siinä. Jos Apple Watch ei käynnisty, kun olet ladannut sen parilla eri laturilla, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu # 2. Käynnistä Apple Watch uudestaan

Paina samanaikaisesti Digitaalinen kruunu ja pitkänomainen sivupainike noin 15-20 sekunnin ajan. Kun Apple-logo tulee näkyviin vapauta näytössä molemmat painikkeet. Apple Watch käynnistyy uudelleen ja sen pitäisi toimia jälleen sujuvasti.

Ratkaisu # 3. Poista tehoreservitila käytöstä

Power Reserve on ominaisuus, joka auttaa pidentämään Apple Watchin akunkestoa. Se poistaa kaikki muut ominaisuutensa paitsi nykyisen ajan. Joskus voit ottaa tämän ominaisuuden käyttöön ja unohtaa sen, joten varmista, että se on pois päältä. Paina sivupainiketta alas ja pidä painettuna, kunnes näet Apple-logon näytöllä. Nyt kun kello käynnistyy uudelleen, se ei ole enää Power Reserve -tilassa ja sen pitäisi toimia normaalisti.

Ratkaisu # 4. Sammuta näytön verhoApple Watchissa

Kun asetus on käytössä, näytön verho sammuttaa Apple Watchin näytön, vaikka se olisi päällä. Tämä tarkoittaa, että voit siirtyä Apple Watchissa vain VoiceOverilla. Poista näytön verho käytöstä avaamalla Katso sovellus iPhonessa ja napautaEsteettömyysSelostus. Vaihda OFF-kytkin vieressäNäytön verho.

Yhteenvetona

Jos mikään näistä ratkaisuista ei toimi ja Apple Watch ei käynnisty, se voi olla laitteisto-ongelma. Tätä varten sinun tulee ottaa yhteyttä Applen tukeen ja ehkä he voivat auttaa sinua selvittämään ongelman. Etsitkö muita vianmääritysneuvoja? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Voit myös lukea:

  • Apple Watch ei lataudu? Tässä on 4 ratkaisua sen korjaamiseen

Uusimmat viestit