Parhaat 9,7 tuuman iPad 2018 -näppäimistökotelot vuonna 2021

Näppäimistökotelo on pitkään ollut yksi suosikkini lisävarusteista iPadille. Sen lisäksi, että sujuva kirjoittaminen purjehtii, kotelo tarjoaa myös useita katselukulmia. Jotta taulutietokoneellani olisi lisäsuojaus, valitsen kannen, joka kestää myös iskuja. Olen selannut useita vaihtoehtoja ja tarkastellut niiden etuja ja haittoja, ja olen listannut parhaat 9,7 tuuman iPad-näppäimistötapaukset.

Jos aiot käyttää uutta iPad 2018: ta kätevänä kannettavana, sinun on harkittava näitä huipputapauksia vakavasti. Ne muodostavat laiteparin virheettömästi tabletin kanssa ja niissä on erittäin reagoivat avaimet. Lisäksi monista niistä on saatavana useita värivaihtoehtoja!

  • Parhaat näppäimistökotelot 11 tuuman iPad Pro 2018: lle
  • Parhaat näppäimistökuoret 12,9 tuuman iPad Pro 2018: lle

1. Suosii

Favormates on epäilemättä yksi arvostetuimmista näppäimistökoteloista 9,7 tuuman iPadille. Pienikokoisen muotoilun ja erittäin reagoivien näppäinten avulla tämä on juuri se, mitä haluat muuttaa tablet-laitteestasi älypuhelimen kannettavaksi.

130 asteen pyörivän simpukkakannen ansiosta sinulla on useita katselukulmia. Siksi sekä elokuvasi aika että kirjoittaminen parantavat kokemusta.

Valaisimessa on seitsemän taustavalon väriä ja kolme kirkkausasetusta. Näin varmistat, että sinulla ei ole ongelmia kirjoittaessasi heikosti valaistussa ympäristössä. Kaiken kaikkiaan Favormates on saatavana viidessä kuumassa värissä: musta, hopea, kulta, ruusukulta ja ikivihreä avaruusharmaa!

USP: 130 asteen pyörivä simpukkakansi

Tutustu Amazoniin

2. ZAGG

Jos raha ei ole ongelma ja voit matkustaa jonkin matkan premium-näppäimistökuoresta, ZAGG: n on oltava loistava vaihtoehto. Siinä on kosketusnäppäimet, joista voi olla valtava lisäys kirjoittamisen nopeuden parantamiseen.

Sisäänrakennettu akku kestää jopa kaksi vuotta täyteen latautumisen jälkeen. Vankan rakenteen ansiosta se voi tarjota tarvittavan suojan iPadille. Ja kyllä, siellä on myös jalustatoiminto median katselun ja kirjoittamisen parantamiseksi.

USP: Pitkä akun käyttöikä

Tutustu Amazoniin

3. NokBabo

NOKBABO näyttää niin hienostuneelta ja sopii tahrattomasti iPadiin! Siunattu 130 asteen pyörivällä simpukkakannella; kotelo täyttää ihanteellisesti katselu- ja kirjoitusvaatimuksesi. Avaimet ovat erittäin sileitä ja tekevät kirjoittamisesta yksinkertaista purjehdusta.

Seitsemän värinen LED-taustavalaistu on erittäin kätevä hämärässä ympäristössä. Lisäksi sinulla on myös mahdollisuus hienosäätää kirkkautta.

Takana on erityinen aukko, jotta Apple-logo loistaa läpi. Voit valita tämän tyylikkään näppäimistökotelon kolmessa värissä: musta, ruusukulta ja hopea. Lisäksi NokBabolle on myönnetty kahden vuoden takuu.

USP: Muotoon sopiva profiili

Tutustu Amazoniin

4. KVAGO

KVAGOn kompakti muotoilu on huomionarvoinen! Kotelo napsahtaa tahattomasti iPadiin ja suojaa sitä myös naarmuilta ja kolhuilta. Kaikki näppäimet ovat erittäin herkkiä ja tarjoavat terävän palautteen, joka tekee kirjoittamisesta miellyttävän kokemuksen.

Tarpeestasi riippuen voit myös säätää taustavalon värejä ja kirkkautta jatkaaksesi projektisi työtä öisin. 130 asteen kierto on hieno vaivattomien katselukulmien saamiseksi. Lisäksi KVAGO on saatavana kolmessa värissä: musta, hopea ja kulta.

USP: Kosketusnäppäimet

Tutustu Amazoniin

5. Alpatronix KX130

Alpatronix KX130 on oikeassa rahassa, kun on kyse kätevästä näppäimistökotelosta iPadille. Matalaprofiilinen muotoilu näyttää tabletilla muodolliselta.

ABS-näppäimillä on mukava tunnelma ja ne tekevät kirjoittamisesta helppoa. Siksi sinulla ei ole vaikeuksia kirjoittaa muistiinpanoa tai tehdä nopeaa projektia. Synteettisen nahan ulkopinta tarjoaa paremman pidon ja pitää myös hankauksen poissa. KX130 kestää yli 120 tuntia täydellisen mehustamisen jälkeen. Lopuksi näppäimistöä tukee kahden vuoden rajoitettu takuu.

USP: Yli 120 tunnin työaika

Tutustu Amazoniin

6. YEKBEE

Yekbeen iPad-näppäimistökotelo on yksi myydyimmistä lisävarusteista. Tämä langaton näppäimistökotelo on täydellinen lisävaruste, jos joudut tekemään esityksiä toimistossasi ja sen ulkopuolella. Voit kiertää näyttöä vaivattomasti 360 asteeseen esitelläksesi työsi tai esityksesi.

Yekbee tarjoaa tyylikkään viimeistelyn näppäimistökotelolle; samaan aikaan brändi on huolehtinut riittävästi erinomaisesta pidosta ja yritysluokan suojasta. Taustavalaistu seitsemän väriä parantaa kirjoituskokemustasi yöllä.

USP: Seitsemän taustavalaistua väriä

Tutustu Amazoniin

7. COO

COO tarjoaa monen katselukulman, jotta kehollesi saadaan enemmän mukavuutta ja vähennetään silmien rasitusta. Kun työskentelet iPadin kanssa, sinun ei tarvitse säätää tuoliasi; yksinkertaisesti säädä iPadin katseluasento ja aseta silmäsi taso.

Tässä näppäimistökotelossa on automaattinen lepotila / herätystoiminto. Kun avaat kotelon, iPad herää ja kun suljet kannen, laite nukkumaan. Tämä ominaisuus säästää iPadin akkua.

USP: Automaattinen lepotila / herätys

Tutustu Amazoniin

8. Fintie

Tämä erittäin ohut näppäimistökotelo antaa maksimaalisen suojan minimaalisella irtotavaralla. Säädettävä jalusta pitää iPadin turvallisesti vaakatilassa. Lisäksi kestävä PU-nahka ja liukumaton kumipäällysteinen sisustus suojaavat putoamisilta ja naarmuilta.

Se tukee automaattista lepo- / herätystoimintoa Vain tapaus -tilassa. Bluetooth-kantama on noin 10 metriä, ja jokaisen avaimen alla oleva jousimekanismi varmistaa kosketuksellisen reaktion jokaisella iskulla. tämä auttaa kirjoittamaan nopeammin ja vähemmän virheitä kuin kosketusnäytöllä. Mikä parasta, tässä tapauksessa on useita värivaihtoehtoja, jotka sopivat mieltymyksiisi.

USP: Tyylikäs ilme

Tutustu Amazoniin

9. SENGBIRCH

Olen valinnut SENGBIRCH-toiminnon yhdeksi merkittäväksi ominaisuudeksi - 360 asteen kierros, jonka avulla voit mukauttaa iPadiasi kätevästi paremman katselu- ja kirjoituskulman saavuttamiseksi. Jos haluat olla rajoittamaton katseluasento, tämä on oikea tapa edetä.

Sen avulla voit myös mukauttaa taustavaloa pitämään kirjoittamisen nopeasti kaistalla myös pimeässä ympäristössä. Sisäänrakennetun magneettisen ansiosta se käynnistyy iPad-näytössä, kun avaat kannen ja sammutat näytön, kun suljet kannen. Huolimatta siitä, että sillä on ohut muotokerroin, se voi kestää pieniä pudotuksia. Viimeinkin SENGBIRCH on saatavana kolmessa värissä: musta, kulta ja ruusukulta.

USP: 360 asteen kierto

Tutustu Amazoniin

10. Logitech

Logitech, yksi tunnetuimmista lisävarustebrändeistä, valmistaa korkealaatuisia näppäimistökoteloita iPad Prolle. Tämä on valmistettu erityisesti 9,7 tuuman iPadille. Hyvin sijoitetut näppäimet ja säädettävät taustavalot ovat tämän näppäimistökotelon kohokohtia.

Haluaisit kirjoittaa pitkiä tekstejä täysikokoisilla näppäimillä, 19 mm: n sävelkorkeudella ja 1,3 mm: n avaimen liikkumisella. Voit tallentaa Apple Pencil -laitteen sisäänrakennettuun kynänpitimeen, jotta pääset helposti käsiksi.

USP: Hyvin sijoitetut avaimet

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Sinä valitset?

Nyt kun olet selannut yllä olevia tapauksia, kerro minulle, mikä on ajoitettu erityistarpeisiisi. Ja kerro meille myös ne ominaisuudet, jotka olet löytänyt ihailtavaksi kyseisessä kannessa.

Älä missaa:

  • Parhaat 9,7 tuuman iPad 2018 -kotelot
  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -kotelot

Uusimmat viestit