IPhonen käyttäminen verkkokamerana Macille ja PC: lle (2021)

Huolimatta markkinoiden tulvista monilla erinomaisilla verkkokameroilla, kannattaa ehkä käyttää iPhoneasi. Tärkein syy on parempi kuvanlaatu. Ja toinen on liikkuvuus. Voit yhdistää iOS-laitteen langattomasti verkkokamerana ja näyttää talosi puhelun aikana! Riippumatta tarpeestasi, tässä on ohjeet iPhonen käyttämiseen verkkokamerana Macille ja Windows PC: lle.

Kuinka käyttää iPhonea verkkokamerana Macissa EpocCamin kanssa

EpocCam tukee sekä videota että ääntä ja on yhteensopiva videosoittimien, kuten Skype ja YouTube, kanssa. Sovellus on saatavana ilmaisena ja maksettuna versiona. Ilmainen versio tarjoaa 640 × 480 -videotarkkuuden ja vesileiman videossa. Se toimii sekä Macin että Windows PC: n kanssa.

  1. Aloita lataamalla EpocCam-sovellus iPhoneen.
  2. Asenna sitten ohjaimet Mac- tai Windows-tietokoneeseen Kinoni-sivustolta.
  3. Liitä nyt sekä puhelin että tietokone samaan Wi-Fi-verkkoon.
  4. Avaa EpocCam-sovellus puhelimellasi ja käynnistä a yhteensopiva videosovellus tietokoneellasi.

Se muodostaa välittömän yhteyden ja lähettää kuvan. Se on niin yksinkertaista. Mutta jos et pidä siitä, on myös useita vaihtoehtoja, kuten alla on lueteltu.

Parhaat iOS-sovellukset, joiden avulla voit käyttää iPhonea verkkokamerana

1. iVCam-verkkokamera

iVCam tarjoaa teräväpiirtovideoita matalalla viiveellä. Tämän sovelluksen avulla voit muuttaa iPhonen tai iPadin verkkokameraksi Windows PC: lle. Pidän siitä paljon siitä, että se tukee tavallisia videokokoja sekä 1080p, 720p, 480p, 360p. Tarpeestasi riippuen sinulla on mahdollisuus määrittää video / äänenlaatu ja kehysnopeus. Se tukee myös sekä vaaka- että pystytiloja. Vielä tärkeämpää on, että se tukee kasvojen kaunistamista, videon kääntöä / peiliä, salamaa jne.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Välitön verkkokamera

Pika-verkkokamera on täysin varustettu suoratoistamaan koko näytön videoita ja ääntä useille laitteille samassa Wi-Fi-verkossa. Sen tekee erottuvaksi alle 100 millisekunnin viive, 30 FPS -video sekä CD-laatuinen AAC-ääni. Sen avulla voit myös valita videotarkkuuden.

Tarpeesi perusteella voit käyttää etu- tai takakameraa korkealaatuisten videoiden kuvaamiseen. Voit tallentaa ja ladata MPG-videoita itse selaimeen. Vielä parempi, sovellus toimii monien selainten kanssa, kuten Safari, Chrome, Firefox jne.

Hinta: $1.99

ladata

3. iCam - Verkkokameran videoiden suoratoisto

Jos haluat suoratoistaa useita live-videoita heti iPhonellasi, iCam on sovellus, joka sinun on asennettava. iCamilla on ainutlaatuinen ominaisuus liiketapahtumien tallentamisessa ja toistamisessa. Voit myös saada ilmoituksia, kun iCam havaitsee jotain.

Tämän sovelluksen käyttämiseksi sinun on ladattava iCamSource-ohjelmisto tai ostettava sen mobiilisovellus. ICam-pilven tuella kaikki iCamSource-liiketapahtumat varmuuskopioidaan automaattisesti pilveen heti, kun ne on tallennettu. Kameran laatu on vaikuttava, mikä on tärkein näkökohta.

Hinta: $4.99

ladata

4. IP-kamera

IP-kamera voi kaapata kaiken mitä haluat. Voit kaapata tietokonevideoita Wi-Fi-yhteyden kautta iPhonellasi melko nopeasti. Videot on myös mahdollista tallentaa tämän sovelluksen avulla.

IP Cam on yhteensopiva myös MJPEG-suoratoiston kanssa. Voit myös vähentää tai lisätä kirkkautta, kontrastia, värikylläisyyttä jne., Jotta tallennus sujuu sujuvasti. Harmaasävy ja yönäkymätila tarjoavat välttämättömän suojan silmillesi yöllä.

Hinta: $1.99

ladata

5. ACam Live Video

Jos haluat katsella suoraa videosyöttöä tietokoneen ulkoisesta tai sisäisestä verkkokamerasta, ACam Live Video on oikea tapa! Voit helposti asettaa verkkokameran toimistoon ja seurata ihmisiä ja heidän toimintaa etäyhteyden kautta suoraan iOS-laitteestasi.

Yhdistettynä ulkoiseen verkkokameraan sovellus voi toimia myös kätevänä kotivalvontajärjestelmänä. On myös mahdollisuus asettaa liiketunnistus käynnistämään videotallennus automaattisesti. Voit hallita äänenvoimakkuutta, kuvataajuutta suoraan iPhonesta. Lisäksi se tukee sekä Macia että Windowsia.

Hinta: $7.99

ladata

6. Verkkokamera

Shapen WebCamera on huippuluokan ja tehokas iPhone-verkkokamerasovellus. Tämä sovellus on yksi harvoista erittäin ammattimaisista sovelluksista iPhonelle, joka ottaa liiketoiminnan kääntää iPhonen web-kameraksi erittäin vakavasti.

Videon laatu, tilat, viive ovat kaikki erinomaisia. Se voi kaapata videoita kolmella eri resoluutiolla, kuten 192 × 144, 480 × 360 ja 640x480. Sen lisäksi, että se on yhteensopiva erilaisten viestisovellusten kanssa, se toimii videotuotanto-ohjelmistojen kanssa, kuten Boinx TV, CamTwist ja Camtasia. Viime kädessä se on jokaisen siihen käyttämäsi sentin arvoinen.

Hinta: $4.99

ladata

7. Sensticin PocketCam

PocketCam on hieno työkalu, joka tekee melkein mitä kaikki muut tämän luettelon sovellukset tekevät. Pidän siitä, että se muuntaa iOS-laitteen vaivattomasti langattomaksi verkkokameraksi Mac- tai Windows-tietokoneellesi.

Se on melko helppo asentaa ja toimii täydellisesti. Helppokäyttöiset ominaisuudet yhdessä erinomaisen videolaadun kanssa tekevät tästä sovelluksesta todellisen tarjouksen. Vielä parempi, sovellus tukee ääntä, FaceTimeä ja jopa iMessagea.

Hinta: $4.99

ladata

Käärimistä

Minkä sovelluksen olet valinnut muuttamaan iPhonen verkkokameraksi? Olisin iloinen saadessasi tietää valintasi.

Kaikissa näissä sovelluksissa pidän kahdesta tärkeästä ominaisuudesta - korkealaatuiset videot ja mahdollisuus seurata videosyötteitä vaivattomasti. Lisäksi ne ovat erittäin helppokäyttöisiä.

Haluat mennä osoitteeseen:

  • Music Editor -sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Paras kollaasin tekeminen iPhonelle
  • Parhaat suodattimet ja tehosteet iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat kannettavien verkkokameroiden kannet

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found