Kadonneen iPhonen tai iPadin omistajan löytäminen

Oletetaan, että löydät jonkun kadonneen iPhonen jostakin ja haluat palauttaa laitteen mahdollisimman pian. Kuinka teet sen? Onko kadonneen iPhonen oikea omistaja helppo löytää? Yleensä suurin osa iPhonen omistajista käyttää laitteellaan salasanaa tietojen ja yksityisyyden suojaamiseksi. Tässä on kuitenkin joitain temppuja, jotka voivat auttaa sinua löytämään kadonneen iPhonen alkuperäisen omistajan.

Kadonneen iPhonen tai iPadin omistajan löytäminen

  • Jos iPhonessa tai iPadissa ei ole salasanaa
  • Jos iPhonessa tai iPadissa on pääsykoodi käytössä
  • Varoituksen sana kadonneesta iPhonesta

Jos iPhonessa tai iPadissa ei ole salasanaa

Jos löydät iPhonen tai iPadin, jossa salasanaa ei ole otettu käyttöön, voit tarkistaa heidän Yhteystiedot-sovelluksensa. Yleensä luettelon yläosassa on ”Oma kortti”, jolla on omistajan numero, sähköpostiosoite ja muut tiedot, kuten puoliso, äiti, isä jne. Voit soittaa yhdelle heistä. Vaihtoehtoisesti voit myös katsoa yhteystietoluetteloa ja nähdä, pystytkö muodostamaan yhteyden 'Vaimo', 'Veli', 'Isä' jne.

Voit myös tarkistaa soittoluettelon ja yrittää ottaa yhteyttä viimeisimpään saapuvaan tai lähtevään numeroon. Vaihtoehtoisesti voit mennä kadonneen iPhonen viestilaatikkoon ja selvittää henkilö, joka keskustelee säännöllisesti.

Vaikka nämä vaiheet ovat tunkeutumista yksityisyyteen, meidän on kuitenkin toteutettava nämä toimet, jotta voimme ottaa yhteyttä ja palauttaa iPhonen. Lukitsemattoman puhelimen omistajan jäljittäminen on helppoa. Mutta entä yhteydenotto omistajaan, jos laite on lukittu salasanalla?

Jos iPhonessa tai iPadissa on pääsykoodi käytössä

Jos iPhonessa on pääsykoodi käytössä, alkuperäisen omistajan löytäminen on hieman vaikeaa, vaikka jotkut vaihtoehdot ovat edelleen auki.

Tarkista lääkärintodistus

Jos iPhonessa on lääketieteellinen tunnus, voit käyttää sitä lukitusnäytöltä. Lääketieteellisellä henkilötodistuksella on hätänumero, johon voit soittaa ja palauttaa väärin asetetun iPhonen.

Pyydä Siriä tuntemaan Kadonneen iPhonen omistajan tiedot

Jos yllä oleva menetelmä ei toiminut, käynnistä Siri iPhonessa pitämällä Koti-painiketta tai oikeanpuoleista painiketta. Kysy nyt SiriltäNäytä yhteystietokortti”. Siinä näkyy henkilön nimi ja useimmissa tapauksissa muut yksityiskohdat, kuten sähköposti jne.

Voit myös kysyä SiriltäSoita viimeksi valittuun numeroon‘, ‘Soita viimeksi vastaanotettuun numeroon. ”Kun olet muodostanut yhteyden henkilöön, voit kysyä, onko hän perheenjäsen, ystävä, työtoveri, ja selittää tilanteen.

Vaihtoehtoisesti voit pyytää SiriäSoita äidille, isälle tai kotiin. ” Ja jos yhteystieto tallennetaan näillä nimillä tai jos suhde on asetettu Omaan korttiin, Siri voi auttaa soittamalla asiaankuuluvalle jäsenelle.

merkintä: : Siri tarvitsee Internetin toimiakseen. Jos kadonneen iPhonen mobiilidata kytketään pois päältä, voit ottaa sen käyttöön kysymällä SiriltäOta mobiilidata käyttöönTai käytä ohjauskeskusta. Ohjauskeskuksen avaaminen:

  • IPhone X: ssä ja uudemmissa: Pyyhkäise alas oikeasta yläkulmasta
  • IPhone 8 ja vanhemmat: Pyyhkäise ylös näytön alareunasta
  • Napauta nyt mobiilidataa näyttävää kuvaketta kytkeäksesi mobiilidatan päälle

Pidä kadonnut iPhone PÄÄLLÄ ja vastaa saapuviin puheluihin

Jos et vieläkään pysty saamaan iPhonen / iPadin alkuperäistä omistajaa, pidä laite PÄÄLLÄ, jotta omistaja voi soittaa. Jopa hänen sukulaisensa tai ystävänsä voivat soittaa numeroon, ja voit ilmoittaa heille, että sinulla on kadonnut laite ja että heidän pitäisi kerätä se sinulta. Voi kuulostaa oudolta vastata puhelimeen, joka ei ole sinun, mutta teemme tämän parhaille ja vaarattomille tarkoituksille.

Odota Etsi iPhonen lukitusnäyttö -viestiä

iPhone-omistajat ovat älykkäitä. Toivon mukaan! Heti kun henkilö menettää puhelimensa, hän käyttää Find My -sovellusta tai iCloudia laitteen lukitsemiseen, poistamiseen tai / ja lukitusnäytön näyttämiseen kadonneessa iPhonessa. Tämä viesti voi olla heidän nimensä, osoite tai / ja numero, johon he haluavat sinun soittavan yhteyden muodostamiseksi. Odota tätä viestiä ja toivoa parasta.

Aseta kadonneen iPhonen SIM-kortti johonkin toiseen puhelimeen

Jos et löytänyt omistajan numeroa eikä henkilöllä ole yleisiä yhteystietoja, kuten isä, äiti, veli, vaimo, pomo jne., Voit antaa viimeisen kuvan. Ota SIM-kortti kadonneesta iPhonesta ja laita se omaan varapuhelimeen. Jos SIM-kortin muistiin on tallennettu muutama yhteystieto, voit soittaa heille ja selittää tilanteen.

Yhdistä Kadonnut iPhone tietokoneeseen tai Maciin, jotta tiedät nimen

Oletetaan, että löydät laitteen kahvilasta tai paikallisesta ravintolasta. On hyödyllistä, jos tiedät sen henkilön nimen, jolle tämä iPhone kuuluu. Jos et näe nimeä Sirin kautta, liitä iPhone tietokoneeseen. Avaa iTunes PC: llä tai Finder Macilla, niin näet iPhonen nimen. Useimmilla ihmisillä on nimensä kuten Arshmeetin iPhone. Nyt voit laittaa merkin tai levittää viestin henkilön nimellä.

Ota yhteyttä iPhonen operaattoriin

IPhone 8: ssa ja vanhemmissa Carrierin nimi näkyy ruudun vasemmassa yläkulmassa. Avaa ohjauskeskus pyyhkäisemällä iPhonessa X tai uudemmassa, ylhäältä oikealta alaspäin. Tässä vasemmassa yläkulmassa olevassa näytössä näkyy operaattorin nimi. Vaikka Carrier Store ei välttämättä anna omistajan tietoja tai siitä ole paljon apua, voit antaa vihreän signaalin tälle menetelmälle.

iPhonessa (ja useimmissa puhelimissa) on yksilöllinen numero nimeltä IMEI, joka on painettu SIM-kortin sisälle (tai jonnekin). Liikenteenharjoittaja voi käyttää IMEI-tietoja ja seurata omistajaa ja ottaa yhteyttä häneen.

Ota yhteyttä poliisiin

Lopuksi, jos mikään ei toimi, yhteydenotto paikalliseen poliisiin on paras ja täydellinen vaihtoehto. Puhelimille ei ole löydön haltijoita. Sinun on ilmoitettava poliisille ja luovutettava laite heille, jos et löydä omistajaa lyhyessä ajassa. Miksi? Lue seuraava otsikko!

Varoituksen sana kadonneesta iPhonesta

Heti kun nostat iPhonen riippumatta siitä, onko se lukittu vai lukittu, kytketty päälle tai pois päältä, voi olla potentiaalisia toimia sinua vastaan. Henkilö, joka menettää puhelimensa, ilmoittaa todennäköisesti poliisille lopusta ja myös kuljettajalleen ilmoituksen kadonneesta tai varastetusta. Kun se tapahtuu, iPhonea ei voida aktivoida useimmissa verkoissa.

Jos nostat kadonneen iPhonen jopa parhailla aikomuksilla, toimintasi voidaan katsoa varkaudeksi, jos omistaja seuraa sinua lainvalvonnan tai Löydä iPhoneni -palvelun avulla. Tulitko toissijaiseksi siitä, oletko käynnistänyt iPhonen vai et, vai hyvistä aikomuksistasi jne. Viranomaiset voivat kohdella sinua henkilönä, jolla on varastettu iPhone. Joten, kun törmäät väärään puhelimeen, pidä tämä mielessä. Paras aikomuksesi voi mennä sinua vastaan!

Tulet nauttimaan lukemisesta:

  • Kadonneiden AirPodien löytäminen
  • Neljä tapaa palauttaa poistetut yhteystiedot iPhonessa
  • Kuinka tietää, onko joku estänyt numerosi iPhonessa

Uusimmat viestit