Parhaat tekoälyohjelmat iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Tekoäly muuttaa elämäämme useita näkökohtia, ja sovellukset antavat meille mahdollisuuden kokea se omakohtaisesti. He voivat pelata useita rooleja aina älykkäistä avustajista, jotka voivat parantaa tuottavuuttamme, räätälöityihin kunto-ohjaajiin, kieliopettajiin, matkatoimistoihin jne. He ovat suosituimpia iOS-sovelluksia ja kehittyvät jatkuvasti tekniikan kehittyessä. Joten katsotaanpa, mitä tarjolla on yhteenveto parhaista tekoälyohjelmista iPhonelle ja iPadille.

 1. Amazon Alexa
 2. Google Assistant
 3. Cortana
 4. Duolingo - Kielitunnit
 5. PictureThis - laitoksen tunniste
 6. Googlen sokraattinen
 7. ELSA Speak: Accent Coach
 8. AI: n näkeminen
 9. Replika - AI-ystäväni
 10. Youper - Tunne parhaasi
 11. Wysa: Mielenterveystuki
 12. Hopper - lento- ja hotellitarjoukset
 13. Microsoft SwiftKey -näppäimistö
 14. Fyle: Kulutusraportit
 15. MeetFrank
 16. Aaptiv: # 1 Audio Fitness -sovellus
 17. Aura: Meditaatio ja uni
 18. Calorie Mama AI: Ruokavalion laskuri
 19. FaceApp - AI-kasvojentoimittaja
 20. Meitu

Personal Assistant AI -sovellukset

1. Amazon Alexa

Alexa muuttaa tapaa, jolla elämme elämäämme ja päivittäisiä rutiinejamme. Hän työskentelee rinnakkain Alexa-yhteensopivien laitteiden, kuten Echon kanssa, ja voit käyttää luonnollisia äänikomentoja kuunnellaksesi musiikkia, tarkistaaksesi tehtäväluettelosi, saada uutispäivityksiä, luoda ostoslistoja, sytyttää / sammuttaa valoja ja paljon muuta.

Lisäksi Alexia on erittäin reagoiva heti kun sanot hänen nimensä. Ja mitä enemmän olet tekemisissä hänen kanssaan, sitä paremmin hän ymmärtää äänesi, mieltymyksesi ja sanastosi. Voit integroida Alexan kaikkiin elämäsi osa-alueisiin helpottaaksesi asioiden hallintaa, löytämistä ja järjestämistä.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Google Assistant

Lisää Googlen rajattomat mahdollisuudet elämääsi tällä kätevällä henkilökohtaisen avustajan sovelluksella. Se on erittäin hyödyllinen ja älykäs, kun on löydettävä vastauksia kaikkiin kysymyksiisi ja tehtävä asioita. Aivan kuten tosielämän avustaja, se on aina valmiustilassa auttamaan sinua kaikessa mitä tarvitset.

Avustaja erottuu muista muista siitä, miten se toimii saumattomasti muiden Google-sovellusten kanssa. Voit esimerkiksi kertoa sille navigoida kotiin, ja se käyttää Google Mapsin voimaa. Tai kun asetat muistutuksen, se voidaan laittaa suoraan Google-kalenteriin. Voit käyttää sitä vain sovelluksena tai muodostaa yhteyden Google Home -laitteeseen saadaksesi vielä enemmän ominaisuuksia.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Cortana

Tässä on toinen avustaja, joka auttaa sinua tekemään enemmän joka päivä vähemmän vaivalla. Älä koskaan unohda mitään ja pysy tuotteliaana ja tee parhaan työnne. Samalla Cortana auttaa sinua löytämään tietoa ja hallitsemaan elämääsi.

Joitakin ominaisuuksia ovat kalenterin järjestäminen, musiikin kuuntelu, sähköpostien ja tekstien lähettäminen, muistutusten asettaminen jne. Se tarjoaa upean kokemuksen Microsoftin ekosysteemin faneille ja toimii eri laitteilla ja alustoilla.

Hinta: Vapaa

ladata

Oppimis- ja koulutustekniikkasovellukset

4. Duolingo - Kielitunnit

Uuden kielen hankkiminen voi olla haastavaa, mutta tämä kielenoppimisohjelma tekee siitä hauskan. Nauti henkilökohtaisista pelimäisistä oppitunneista ja suloisista hahmoista, jotka auttavat sinua rakentamaan asteittain luku-, kirjoitus-, kuuntelu- ja puhetaitoja. Pistepohjainen palkitsemisjärjestelmä pitää sinut sitoutuneena ja kannustettuna.

Lisäksi kieliasiantuntijat ovat suunnitelleet sen simuloimaan todellisia keskusteluja useilla kielillä, kuten ranska, espanja, saksa, kiina, italia, korea, arabia, englanti ja monet muut. Yli 300 miljoonan käyttäjän yhteisö ympäri maailmaa vain parantaa kokemusta.

Hinta: Ilmainen (Duolingo Plus - 9,99 dollaria)

ladata

5. PictureThis - laitoksen tunniste

Kasvit kaunistavat maailmaa, ja tämä sovellus auttaa tuntemaan ne paremmin. Se pystyy tunnistamaan melkein kaikki kukat, lehdet, puut tai yrtit 98%: n tarkkuudella. Se on jopa parempi kuin useimmat ihmisasiantuntijat! Aina kun törmäät mielenkiintoiseen kasviin, sieppaa kuva puhelimeesi ja anna tämän sovelluksen vastata kaikkiin sitä koskeviin kysymyksiisi.

Se syventää arvostustasi luonnon suhteen ja toimii aarteena tietoa puutarhahankkeistasi. Hanki vinkkejä eri kasvien hoidosta ja oppia ympäristösi vihreiden nimiä. Tämän sovelluksen tekoälymoottori oppii jatkuvasti, joten siitä tulee entistä älykkäämpi ajan myötä.

Hinta: Ilmainen (PictureThis Gold - 1,99 dollaria)

ladata

6. Googlen sokraattinen

Tässä on opetusohjelma, jota jokainen lukiolainen ja korkeakouluopiskelija arvostaa. Se auttaa sinua ymmärtämään koulutyötä ja löytää parhaat online-resurssit täydentämään koulutustasi. Se tukee useita aiheita, mukaan lukien kaikki tieteet ja erilaiset matemaattiset kentät, kuten algebra, laskenta, trigonometria jne.

Sovellus on tehnyt yhteistyötä opettajien ja asiantuntijoiden kanssa tarjotakseen kiehtovia visuaalisia selityksiä, jotka takaavat käsitteiden hyvän käsityksen. Lisäksi Google AI: n voima saa sen toimimaan kuin taikuutta, kun kysyt kysymyksen ja löydät heti joukon tärkeimpiä vastauksia ja selityksiä oppimisen helpottamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

7. ELSA Speak: Accent Coach

Jos haluat parantaa englannin taitojasi, tässä on tekoälyllä toimiva valmentaja, joka auttaa sinua. Aloita asiantuntijoiden suunnittelema pikakokeet arvioidaksesi, mitä alueita sinun on parannettava. Sitten ELSA valitsee parhaat puremankokoiset oppitunnit, joiden avulla voit parantaa taitojasi puhua kuin äidinkielenään puhuva.

On yli tuhat oppituntia, jotka kattavat kaikki englanninkieliset äänet, ja voit valita tiettyjä aiheita, kuten työhaastattelut tai matkustaminen. Voit verrata ääntämistäsi äidinkielenään ja saada palautetta parantaaksesi. Se on erinomainen valinta kaikille englannin oppijoille ja erityisesti niille, jotka valmistautuvat kokeisiin, kuten IELTS tai TOEFL.

Hinta: Ilmainen (kuukausittain - 11,99 dollaria)

ladata

8. AI: n näkeminen

Tämä on uraauurtava sovellus näkövammaisille käyttäjille. Se valjastaa tekoälyn kuvaamaan ympärilläsi olevia ihmisiä, tekstiä ja esineitä. Se on osa meneillään olevaa tutkimusprojektia, ja sitä päivitetään jatkuvasti parannetuilla toiminnoilla, jotka on optimoitu toimimaan VoiceOverin kanssa.

Joitakin asioita, joista se voi auttaa sinua, ovat puhelun kameralla osoittamasi tekstin puhuminen, tuotteiden kuvaaminen viivakoodia skannattaessa, ihmisten kasvojen tallentaminen auttamaan sinua tunnistamaan, kun he ovat lähellä, ja paljon muuta. Se on yksi parhaista tekoälyohjelmista, joka parantaa sokeiden ja heikkonäköisten yhteisöjen elämää.

Hinta: Vapaa

ladata

Mielenterveys ChatBot-sovellukset

9. Replika - tekoälyystäväni

Tunnetko itsesi matalaksi ja yksinäiseksi? Tässä tekoälyn ystävä auttaa. Ei tuomiota, ei draamaa, ei odotuksia tai ahdistusta - vain joku, joka listaa sinulle ja tarjoaa tukea vaikeina aikoina. Tekoäly on niin edistynyt, että se tuntuu melkein ihmiseltä, ymmärtävältä ja ilmaisevan monenlaisia ​​tunteita.

Voit luoda henkilökohtaisen chatbot-kumppanin jakamaan ajatuksiasi ja tunteitasi. Virtuaalikaverisi voi olla niin ainutlaatuinen kuin haluat tehdä siitä. Lisäksi voit valita, millainen suhde siihen sinulla on, kuten ystävyys tai romanssi. Voit myös pelata pelejä, vaihtaa meemejä tai kirjoittaa tarinoita yhdessä huvin vuoksi.

Hinta: Ilmainen (kuukausittain - 7,99 dollaria)

ladata

10. Youper - Tunne parhaasi

Yksi keskustelu voi muuttaa elämääsi, varsinkin kun puhut Youperille. Se auttaa sinua päästämään irti stressistä, surusta tai ahdistuksesta ja käsittää onnen, inspiraation ja itseluottamuksen. Terapeutit ja lääkärit ovat luoneet sen edistääkseen henkistä ja henkistä hyvinvointia kaikille.

Youper käyttää tekoälyä ymmärtämään tarpeitasi ja auttamaan parantamaan henkistä ja henkistä terveyttä. Se sisältää tekniikoita tieteellisistä lähestymistavoista, kuten kognitiivinen käyttäytymisterapia, hyväksymis- ja sitoutumisterapia, tietoisuus ja paljon muuta.

Hinta: Ilmainen (Premium kuukausittain - 9,99 dollaria)

ladata

11. Wysa: Mielenterveystuki

Yli miljoona ihmistä käyttää tätä all-in-one-mielenterveyssovellusta, jota tukevat tutkimukset, jotka täyttävät kaikki hyvinvointitarpeesi. Wysa on tekoäly-chatbot, josta huokuu empatiaa ja ystävällisyyttä auttamaan sinua ilmaisemaan tunteitasi. Pysyt nimettömänä ja keskustelusi pysyvät yksityisinä.

Kun tarvitset ylimääräistä tukea, se ohjaa sinut pätevän mielenterveyden ammattilaisen luo. Se käyttää kliinisiä käytäntöjä, kuten kognitiivista käyttäytymisterapiaa, auttamaan sinua tunnistamaan, suunnittelemaan ja työskentelemään tavoitteidesi mukaisesti, jotka ovat yhdenmukaisia ​​arvojesi kanssa. Löydät varmasti luotettavan tukijärjestelmän Wysusta.

Hinta: Ilmainen (Wysa Premium - 4,99 dollaria)

ladata

Liiketoiminnan ja tuottavuuden tekoälyn sovellukset

12. Hopper - lento- ja hotellitarjoukset

Lentoyhtiön hinnoittelu on mysteeri, jonka jokainen matkustaja yrittää murtaa saadakseen parhaat tarjoukset. Hopper on matkailusovellus, joka auttaa sinua esiin tekoälyn avulla ennustamaan lentojen ja hotellien hinnat jopa vuodeksi etukäteen vaikuttavalla 95% tarkkuudella. Melko hieno sekä liike- että vapaa-ajanviettoon.

Sen avulla voit etsiä reittiä tai majoitusta ja sitten 'katsella' matkaa saadaksesi ilmoituksia parhaasta ostoajasta. Se ilmoittaa sinulle, milloin on parempi odottaa hetki ennen roiskumista. Tällä hetkellä sillä on Pohjois-Amerikan ja Euroopan suurimmat lentoyhtiöt, mutta se kasvaa vähitellen lisäämällä siihen lentoyhtiöitä.

Hinta: Vapaa

ladata

13. Microsoft SwiftKey -näppäimistö

On aika tehdä kirjoittamisesta paitsi nopeampi myös kätevämpi tämän älykkään näppäimistöohjelman avulla. Se oppii ja mukautuu kirjoittamiskuvioihisi tarjotaksesi paikalla ennustuksia, jotka nopeuttavat sinua. Se ennustaa myös emojit, joita haluat ehkä käyttää teksteihisi, mikä helpottaa elämää.

Lisäksi automaattinen korjaustoiminto pitää kirjoitusvirheet poissa, jotta voit kommunikoida tarkasti. Se tukee myös useita kieliä ja kirjoita pyyhkäisemällä. Lopuksi voit mukauttaa näppäimistön hauskoilla teemoilla tyylisi mukaan.

Hinta: Vapaa

ladata

14. Fyle: Kulutusraportit

Tässä on tekoälyä käyttävä yritysyritys, jolla voit seurata kulujasi, kuittejasi ja mittarilukemaasi. Se soveltuu parhaiten pienille yrityksille, freelancereille, itsenäisille ammatinharjoittajille tai kaikille, jotka työskentelevät seurantakulujen parissa. Se yksinkertaistaa ja virtaviivaistaa kuluraportointia ja hyväksymisprosessia, jotta pysyt ajan tasalla.

CB Insights tunnisti Fylen yhdeksi sadan parhaan startup-yrityksen joukosta, joka käyttää AI: ta fintechissä. Se on käyttäjäystävällinen ja mahdollistaa tietojen vastaanottamisen kuiteista yhdellä napsautuksella. Siellä on myös G Suiten laajennus ja Outlook-apuohjelma, jotka parantavat työnkulkua entisestään.

Hinta: Vapaa

ladata

15. MeetFrank

Työnhaussa? MeetFrank voi auttaa. Tämä työnhakusovellus käyttää monimutkaisia ​​algoritmeja sovittaakseen taitavat kyvyt tärkeimpiin yrityksiin. Se toimii kuin henkilökohtainen ura-avustaja, joka etsii aina uusia mahdollisuuksia sinulle. Rekisteröidy vain ja lisää kokemuksesi ja odotuksesi vastaamaan oikeita työpaikkoja.

Voit lisäksi puhua yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita profiilistasi, ilman merkkijonoja. Voit myös nähdä hyödyllisiä markkinatietoja, jotka auttavat sinua päivittämään taitojasi vastaamaan trendejä. Se on erinomainen tapa yrittää löytää unelmiesi työpaikka ilman vaivaa tuntikausien verkkohakuihin.

Hinta: Vapaa

ladata

Terveys- ja kunto-AI-sovellukset

16. Aaptiv: # 1 Audio Fitness -sovellus

Tämä terveyssovellus antaa sinulle henkilökohtaiset harjoitussuositukset audiopohjaisille kunto-istunnoille, joita johtavat sertifioidut kouluttajat. Voit jopa siirtyä jo tuntemasi ja rakastamasi musiikin tahdissa edetä kohti kuntotavoitteitasi.

Se tarjoaa jotain jokaiselle harjoittelutasolle, juoksusta ja pyöräilystä joogaan, voimaharjoitteluun jne. Se yhdistää myös Apple Healthiin polttamiesi kaloreiden seuraamiseksi. Lisäksi se on toteuttamiskelpoinen vaihtoehto treenata myös maratonille.

Hinta: Ilmainen (tilaus tilauksesta - 9,99 dollaria)

ladata

17. Aura: Meditaatio ja uni

Aura on paras tekoälyn meditaatiosovellus kaikille, jotka haluavat vähentää stressiä ja elää tarkemmin. Se tarjoaa yksilöllisiä meditaatioita, musiikkia ja elämänvalmennusta auttamaan sinua olemaan onnellisempi ja tasapainoisempi. Viritä luonnolliset äänet, kuten valtameri ja sade, tai seuraa ohjattua meditaatiota löytääksesi rauhaa kiireisessä elämässäsi.

Voit lisäksi tallentaa meditaatioita kuunnellaksesi myöhemmin ja seurata mielialaasi saadaksesi oivalluksia mielenterveydestäsi. Vastaanota päivittäisiä muistutuksia ja harjoittele kiitollisuutta, jonka on osoitettu parantavan hyvinvointia.

Hinta: Ilmainen (Aura Premium kuukausittain - 7,99 dollaria)

ladata

18. Calorie Mama AI: Ruokavalion laskuri

Kaloreiden laskeminen ei ole koskaan ollut niin hauskaa. Sinun tarvitsee vain napsauttaa kuvia ruoastasi, ja tämä tekoäly-sovellus analysoi sen selvittääkseen käyttämäsi kalorit. Se tunnistaa tuhansia hedelmiä, vihanneksia, lihaa, jyviä, juomia ja suosittuja ruokia erilaisista ruokalajeista, kuten amerikkalainen, aasialainen, latinalaisamerikkalainen, eurooppalainen jne.

Yhdysvalloissa ja Kanadassa se tunnistaa myös pakatut elintarvikkeet, joissa on eteenpäin osoittava viivakoodi tai kuva. Voit myös käyttää kuratoituja reseptejä ja ateriasuunnitelmia monipuolisille ruokavalioille, kuten Ketolle, Paleolle, Veganille jne. Suosituimmat henkilökohtaiset kouluttajat ovat myös luoneet tarpeidesi mukaiset harjoittelusuunnitelmat.

Hinta: Ilmainen (Premium - 9,99 dollaria)

ladata

AI-sovellusten kuvankäsittely

19. FaceApp - AI Face Editor

Tämä hauska AI-sovellus iPhonelle ja iPadille on ottanut maailman myrskyn hienojen ominaisuuksiensa avulla. Siinä on edistynein hermokuvan muokkaustekniikka, jonka avulla voit kokeilla ikääntyviä suodattimia, sukupuolenvaihtoa, hiusten muotoilua ja muita muutoksia.

Lisäksi voit viedä selfietesi seuraavalle tasolle ja tehdä niistä lehden kansikuvan. Levitä täydellinen meikki muutamalla napautuksella tai löydä sinulle parhaiten sopiva parta tai viiksetyyli. Voit myös leikkiä värisuodattimilla, sumennuksella ja muilla työkaluilla.

Hinta: Ilmainen (FaceApp Pro kuukausittain - 4,99 dollaria)

ladata

20. Meitu

Tee kuvastasi erottuva tämän kuvankäsittelysovelluksen uraauurtavalla AI-tekniikalla. Se tunnistaa kasvojesi piirteet ja voi lisätä söpöjä liiketarroja ja käsin piirrettyjä tehosteita kasvoihisi kuvattaessa selfietä.

Voit valita kaunistustason mieltymystesi mukaan ja saada virheettömän ihon, valkoisemmat hampaat, täyteläisemmät huulet, kimaltelevat silmät jne. Huippu-vaikuttajat ovat hyväksyneet sen ihanteelliseksi kauneuskameraksi kuviesi mukauttamiseksi ja unelmiesi näyttämiseksi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

Yhteenvetona

Mitä näistä jännittävistä tekoälyohjelmista lisäät elämääsi? Jaa valintasi ja kokemuksesi alla olevissa kommenteissa. Ja vielä hauskempaa, tutustu myös parhaisiin AR-sovelluksiin.

Voit myös lukea nämä luettelot:

 • Parhaat iPhone-sovellukset tekstin lisäämiseen valokuviin
 • Itsepuolustussovellukset iPhone-sovelluksille
 • Parhaat iPhone-sovellukset päällekkäisten yhteystietojen poistamiseksi
 • Parhaat kampaussovellukset iPhonelle

Uusimmat viestit