Spigen iPhone 7 Plus -kotelot vuonna 2021

Epäilemättä iPhone 7 Plus on erittäin kestävä. Phablet tarvitsee kuitenkin täydellisen puvun suojautuakseen brutaaleilta putoamisilta tai naarmuilta, eikö olekin? Phablet premium -suojan antaminen voi olla hedelmällinen idea, jotta se ei menetä vetovoimaa.

Spigen on aina toimittanut upeita iPhone-koteloita, jotka ovat paitsi trendikkäitä myös kohtuuhintaisia. Tällä kertaa jälleen tarvikkeiden valmistaja on voittanut jättipotin. Haluatko tutkia tämän tunnetun lisävarustevalmistajan tapausten valikoimaa? Mennään!

Jos etsit korkealaatuista koteloa 5,5 tuuman uudelle iPhonellesi, sinun on tutkittava nämä Spigenin viimeisimmät puvut ennen tappamista. Juoksemme luetteloa alaspäin!

1. Spigen Slim Armor

”Slim Armor” on luokkansa paras muotoilu ja mukavuus, jonka haluat käyttää phablet-tyyliäsi. Iskuja vaimentavan TPU: n ja kestävän polykarbonaatin ansiosta kaksikerroksinen kotelo voi helposti voittaa mahdollisten tippojen vaikutukset.

Ilmatyynyteknologia toimii vankana puolustuksena iPhonellesi vaikeina aikoina. Pyöristetyt sivut ja huuhtelunapit tekevät pidosta mukavan. Jalusta on pohjustettu videoaikaa varten. Ohut panssarikotelo on saatavana yhdeksässä värivaihtoehdossa, kuten gunmetal, musta, ruusukulta jne.

USP: Sotilasluokan pudotustestattu

Tutustu Amazoniin

2. Spigen Lompakko S

”Wallet S” on ammattimainen. Hienoimmalla synteettisellä nahalla valmistettu se voi olla kestävä kumppani iPhone 7 Plus -puhelimeesi.

Tässä lompakkokotelossa on kaksipuolinen magneettinen hihna, jonka avulla voit kiinnittää sen kätevästi. Siinä on kortti- ja käteisvaroja. Telineominaisuus tarjoaa säädettävän katselukulman. Lompakko S on saatavana vain kahdessa värissä - mustana ja ruskeana.

USP: Klassinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. Spigen Ultra Hybrid S

Haluatko saada erittäin ohuen kotelon, jossa on kristallinkirkas läpinäkyvyys, jotta iPhonesi voi hioa profiiliaan ilman esteitä? “Ultra Hybrid S” voi olla arvokas valinta sinulle.

Tukeva tietokone ja pehmeä puskuri tarjoavat tarvittavat suojatoimet tahatonta kaatumista vastaan. Ilmatyynyteknologia auttaa sitä tarjoamaan sotilaallisen tason suojan. Metallisella jalustalla voit katsella elokuvia halutulla kulmalla. Kohotettu huuli ei anna naarmujen vahingoittaa näyttöä. Ultra Hybrid S -tuotetta on saatavana vain kahdessa värissä - jet black ja crystal clear.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

4. Spigen Slim Armor CS

Muodikas muotoilu auttaa “Slim Armor CS”: tä tekemään heti positiivisen vaikutelman. Pehmeä sisustus on veistetty korkealaatuisella TPU-materiaalilla, kun taas ulkokenno on rakennettu sitkeästä polykarbonaattimateriaalista. Sen takana on paikka, jonka avulla voit tallentaa mukavasti 2 korttia.

Tässä kaksikerroksisessa kotelossa on ilmatyynytekniikka, joka voi vaivattomasti absorboida iskut. Siinä on ulkoinen paikka, johon mahtuu kolme korttia. Slim Armour CS on saatavana kolmessa värissä, kuten gunmetal, rose gold and black, jet white ja red.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Spigen Ultra Hybrid

”Ultra Hybrid” on poikkeuksellisen tyylikäs ja menee tyylikkäästi älypuhelimen mukana. Voimakas läpinäkyvyys takaa, että phablet jatkaa sikaista parrasvaloa moitteettomasti.

Kestävä tietokone ja iskuja vaimentava TPU tarjoavat paitsi tarvittavan otteen laitteen pitämiseksi mukavasti, myös tärkeän lujuuden vaurioilta suojautumiseen. Siinä on myös ylimääräisiä suojuksia kulmissa, jotka parantavat suojaustasoa. Korotettu kehys toimii kosketusnäytön vartijana. Tätä hybridikoteloa on saatavana neljässä värissä - musta, kristalli, minttu ja ruusukristalli.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. Spigen Neo Hybrid

“Neo Hybrid” sisältää tyylikkään TPU-kuvion, joka ei vain lisää sen ulkonäköä, mutta lisää myös pitoa. Huippuluokan polykarbonaatti ja TPU-materiaalit auttavat sitä kestämään vaikeita aikoja.

Kaikille kevyille ja kevyille se tarjoaa kaivatun suojan pieniltä putoamisilta. Metallisoituja painikkeita on helppo painaa. Neo Hybrid on saatavana kolmessa värissä, kuten samppanja-kulta, satiinihopea ja pistoolimetalli.

USP: Tyylikäs hybridi

Tutustu Amazoniin

7. Spigen Thin Fit

“Thin Fit” harjoittaa minimalistista profiilia. Kompakti muotoilu tulee siihen; Lisää viehätys höyheniin. Tukeva polykarbonaatti lisää sen pitkäikäisyyttä.

Matta pinta antaa reunan sen ulkonäölle. Paljaisiin painikkeisiin on helppo päästä. Tätä koteloa on saatavana seitsemässä värissä, kuten musta, jet-musta, kristallinkirkas, samppanja-kulta, satiinihopea, jet-valkoinen ja ruusukulta.

USP: Kova tietokone takaisin

Tutustu Amazoniin

8. Spigen Tough Armor

“Kova panssari” on rakennettu suojaamaan 7 Plus -puhelinta. Täydellinen yhdistelmä pehmeää TPU: ta ja lihaksikkaita polykarbonaattimateriaaleja tarjoaa sille äärimmäisen suojan kolhuilta.

Sisäänrakennetun jalustan avulla voit käyttää iPhonea vaakatilassa optimaalisesti helposti. Sinulla ei ole vaikeuksia painaa peitettyjä painikkeita. Kovaa panssaria on saatavana kuudessa värissä, kuten pistoolimetalli, musta ja ruusukulta.

USP: Kestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. Spigen Rugged Armor

Hohtava kiiltävä aksentti ja hiilikuiturakenne “Rugged Armor” onnistuu lyömään silmämunat heti. Sisätilan hämähäkinverkko ja ilmatyynyteknologia auttavat sitä vastustamaan pudotusten vaikutuksia.

Ohuen muotoilun ansiosta se ei lisää paljon älypuhelimeesi. Voit painaa kosketuspainikkeita mukavasti. Vankka panssari voi olla hieno käsivalinta sekä muodin että suojan suhteen. Tätä kestävää koteloa on saatavana vain kahdessa värissä - mustana ja keskiyön sinisenä.

USP: Erittäin suojaava

Tutustu Amazoniin

10. Spigen nestemäinen ilma

Spigen Liquid Air on melko hyvä valinta Geometrinen kuvio, joka tarjoaa paremman otteen. Tämän seurauksena iPhone 7 Plus pysyy mukavasti kämmenessäsi.

Pehmeä TPU-materiaali tekee tästä kotelosta erittäin joustavan ja mahdollistaa myös täydellisen istuvuuden phabletin ympärille. Yksi merkittävä piirre on ilmatyynyn muotoilu, joka antaa sille mahdollisuuden tarjota sotilastason suojaa ohuessa muotoilussa.

Nestemäisessä ilmassa on myös kohotettu huuli, joka tarjoaa halutun suojan suurelle näytölle naarmuja vastaan. Lopuksi korkkimusta ja keskiyön siniset värit näyttävät siistiltä.

USP: Geometrinen kuvio parantaa pitoa

Tutustu Amazoniin

Bottom Line

Joten mikä Spigen-tapaus on voittanut iPhonen 7 Plus? Kerro meille sen nimi ja laatu, joka on houkutellut sinua paljon.

Laadukkaasta materiaalista valmistetut kotelot ovat poikkeuksellisen kestäviä ja suojaavat laitettasi iskuilta ja naarmuilta. Ne sopivat täydellisesti laitteeseesi; tehdä tyylikäs ottelu phabletin kanssa. Lisäksi ne ovat halvempia kuin monet muut kilpailutapaukset.

Et halua unohtaa näitä artikkeleita:

  • iPhone 7 Plus Kickstand -kotelot
  • Parhaat iPhone 7 Plus -lompakkokotelot
  • iPhone 7 Plus -kotelot
  • iPhone 7 Nahkakotelot

Uusimmat viestit