Parhaat kotitehtävät ja tehtävät iPadille / iPhonelle

Opiskelijana en koskaan pelännyt jatkuvasti kasvavaa työmäärää, eikä haaste tulla ihastuttavimmaksi opiskelijaksi koskaan työntänyt minua takaisin seinälle. Ainoa asia, joka tappoi minut - useammin kuin ei - oli tehtävien seuraaminen, koska kaipasin usein muutamia niistä. Valitettavasti minulla ei ollut tehokasta tablettia, kuten iPadia, ja älykkäästi suunniteltuja sovelluksia noina aikoina! Olen todella iloinen nähdessäni parhaat iPad- ja iPhone-sovellukset, jotka tekevät kotitehtävien ja tehtävien hallinnasta ja seuraamisesta kivuttoman kokemuksen.

Joten, jos lapsesi on rasittanut paljon kotitehtäviä ja et enää halua hänen juoksevan pylväästä postitse valvomaan tehtäviä, tutustu näihin iOS: n suosituimpiin sovelluksiin, jotka antavat pienen ihmeesi päästä helposti tehtävien päälle. Lyön vetoa, että lapsesi on aina askel eteenpäin eikä koskaan unohda suorittaa tehtävää.

# 1. Readdle-asiakirjat

Onko mielestäsi vähän työlästä hallita paljon tiedostoja ja tärkeitä asiakirjoja? Älä enää viettää paljon aikaa tiedostojen synkronoinnissa suuren kysynnän kanssa tekemällä parhaiten paras tiedostojen hallinta iOS-asiakirjoille.

Sovellus toimii useiden pilvipalvelujen, kuten Applen iCloudin, Microsoftin OneDrive Dropboxin ja Boxin, kanssa varmistaakseen, että sinulla on haluttu tehokkuus asiakirjojen hallinnassa. Useiden tehokkaiden työkalujen avulla voit muokata asiakirjoja, merkitä PDF-tiedostoja, selata valokuvia ja lukea e-kirjoja. Voi kyllä, voit myös katsella videoita ja toistaa suosikkimusiikkiasi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Virran suunnittelija

Power Planner tarjoaa online-synkronoinnin opiskelijoille. Tämän ominaisuuden avulla opiskelijat pääsevät kotitehtäviinsä mistä tahansa. Vaikka lapsesi menisivät nukkumaan ystävien kodeissa, he voivat ladata tehtävänsä ja tiedostonsa.

Älykäs sovellus antaa lapsillesi mahdollisuuden hallita lukukausia, kirjoittaa luokkia aikataulujen ja huoneiden sijainnin kanssa, lisätä tehtäviä ja tenttejä, saada automaattisia muistutuksia tulevista kotitehtävistä jne.

Jos valitset tämän sovelluksen premium-version, lapset voivat lisätä yli viisi palkkaluokkaa luokkaa kohti.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

# 3. Sokraattinen matematiikka ja kotitehtävät

Sijoitettu 8. paras koulutusluokan sovellukseksi ja saanut 5 tähteä melkein 10 000 luokituksesta. "Sokratiikka matematiikan ja kotitehtävien ohje" -ohjelmassa ei ole mitään johdantoa, eikö vain? Mitä olen löytänyt todella ihailtavaksi tässä sovelluksessa, on kyky olla upea opas, joka auttaa lapsia ratkaisemaan kotitehtäviä ja matematiikkaa.

Lapsesi tarvitsee vain napsauttaa valokuva matemaattisesta yhtälöstä saadaksesi nopean vastauksen. Vaiheittaisen oppaan ansiosta hän pystyy ymmärtämään ongelman ongelman helposti. Vielä parempi, sovellus tukee useita aiheita, mukaan lukien matematiikka (algebra, laskenta, tilastot, graafinen suunnittelu jne.), Tiede, kemia, historia, englanti, taloustiede jne.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Hakkurit: Kotitehtävien suunnittelija

Chipperillä on viisi pääominaisuutta: digitaalinen aikataulun suunnittelija; tehtävän seuranta; kotitehtävien suunnittelija, tehtävälista ja uravalmentaja. Kun yhteen sovellukseen on pakattu niin monia erinomaisia ​​ominaisuuksia, se on todennäköisesti hieman kalliimpaa kuin muut sovellukset. Ihmiset ovat kuitenkin halukkaita unohtamaan tämän sovelluksen tilaukset.

Olipa akateeminen elämäsi tai ammatillinen alasi, Chipper on siellä järjestämään kursseja, kokouksia, työtä, henkilökohtaisia ​​tapahtumia ja opiskeluaikaa.

Jos käytät Chipperiä koululaisillesi tai korkeakouluihisi meneville teini-ikäisille, voit seurata projektien, oppituntien ja kokeiden eräpäiviä. Kotitehtävien suunnittelijalla on muokattavat muistutukset ja ilmoitukset; olet aina valmis kotitehtäviin.

Tehtäväluettelon avulla voit luoda opintosuunnitelmia suuremmille projekteille ja tehtäville. Ja uravalmentaja yhdistää sinut aihe-asiantuntijoihin; saat asiantuntijoilta ohjeita valmistautua tentteihin.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

# 5. Pocket Schedule Planner

Luokkien ja tehtävien jäljittäminen on palan kakku Pocket Schedule Plannerilla! Sovelluksessa on siisti käyttöliittymä ja helppokäyttöiset ominaisuudet, jotka tuovat olennaisen helpon tehtävän suorittamiseen ilman mitään stressiä.

Tarpeesi perusteella voit järjestää koko kurssisi mukavasti ja seurata niitä helposti. Voit poistaa vaivaa yhtälöstä jakamalla kaikki tehtävät erilliseen osioon. Lisäksi sen avulla voit hallita oppaasi yksityiskohtaisia ​​tietoja niin, että mikään ei mene hukkaan.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. myHomework Student Planner

“MyHomework” on yksi iOS: n arvostetuimmista koulun takaisin -sovelluksista. Tämän sovelluksen avulla voit vaivattomasti pitää silmällä luokkiasi, kotitehtäviäsi, tehtäviäsi ja testejäsi. On älykäs kalenterinäyttö, jonka avulla saat heti selville tarvittavat tiedot.

Aika-, lohko- ja jaksopohjaisten aikataulujen tuki tarjoaa sinulle enemmän joustavuutta tehtävän hoitamiseen. Kotitehtävämuistutukset eivät koskaan anna sinun unohtaa tärkeitä asioita. Jos tunnet itsesi koskaan rajoitetuksi, voit päivittää sovelluksen premium-versioon (4,99 dollaria) kaikkien ominaisuuksien avaamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. OmniFocus 3

OmniFocus on aina ollut yksi suosikkini tehtävienhallintasovelluksista sekä iOS: lle että macOS: lle. Vaikka sitä ei ole suunniteltu erityisesti opiskelijoille, se voi olla äärimmäisen keskeinen tekijä heidän tehtäviensä ja tehtäviensä hallinnassa. Sovelluksen avulla voit helposti kirjoittaa tehtävän ja määrittää eräpäivän. Ilmoitusmuistutusten avulla se pitää sinut hallinnassa.

Koska se on sijaintitietoinen, voit määrittää sijainnin tietylle tehtävälle ja muistuttaa sitä aina, kun saavut kyseiseen sijaintiin.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Kotitehtävät -sovellus

Tämä on se, mitä sinun pitäisi valita hallitaksesi koko kotitehtävääsi täydellä mielenrauhalla! Voit helposti lisätä tehtävät ja suorittaa ne ajoissa. Voit myös seurata niitä, jotta et menetä tärkeitä tehtäviä.

Sen avulla voit lisätä alitehtäviä pitämään kotitehtäväsi täysin järjestyksessä. Mukautettujen muistutusten avulla pysyt valppaana asioista, jotka sinun on tehtävä. On sovelluksen sisäinen kalenteri, jonka avulla voit tarkistaa tehtävät nopeasti päivittäin, kuukausittain ja vuosittain. Lopuksi, tämä koulutusohjelma tukee vain kahta kieltä, kuten englanti ja korea.

Hinta: Vapaa

ladata

#9. iStudiez Pro legendaarinen suunnittelija

Aika nostaa tuottavuuttasi! iStudiez Pro voi saada parhaan hyödyn sinusta antamalla sinun suorittaa projektisi loppuun tehokkaammin. Sovelluksessa on älykäs sisäänrakennettu suunnittelija, jonka avulla voit helposti syöttää kaikenlaisia ​​aikatauluja. Voit lisätä loma-aikoja ja peruuttaa erilliset kurssit, jos tapahtumia on jäljellä.

Voit myös järjestää tehtävät päivämäärän tai kurssin tai prioriteetin mukaan tai lajitella ne odottaviksi ja valmiiksi. Sen avulla voit tarkastella myös kolmannen osapuolen kalenteritapahtumia. Toinen tämän sovelluksen merkittävä piirre on yhteensopivuus useiden kielten kanssa, kuten englanti, arabia, katalaani, tšekki, tanska, hollanti, suomi, ranska, saksa ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 10. Luokan johtaja - Oma kotitehtävä -sovellus

Hallitse kaikkia kurssejasi, tehtäviäsi, istuntojasi ja monia muita asioita sovelluksen intuitiivisen käyttöliittymän avulla. Voit myös merkitä kotitehtävät tiettyyn luokkaan, mikä helpottaa asioiden järjestämistä. Lisäksi voit lajitella kotitehtävät eräpäivän mukaan, jolloin asiat ovat helposti saatavilla milloin haluat.

Voit myös asettaa muistutuksia kotitehtävistä, tehtävistä ja kursseista. Tehdäkseen asiat jälleen yksinkertaisiksi, on erilaisia ​​näkemyksiä kotitehtävistä, tehtävistä, luokista ja muusta. Kaiken kaikkiaan sovelluksella on kaikki ominaisuudet, joita saatat tarvita pitämään koulutuksesi synkronoituna. Kokeile.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on valinta?

Nyt kun olet tutustunut suosituimpiin koulutussovelluksiin, ilmoita meille, minkä olet valinnut lapsellesi. Ja kerro meille myös palautteesi edellä mainituista sovelluksista.

Kurkista myös näihin viesteihin:

  • Parhaat kalenterisovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat Task Manager -sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Koulutusohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat iPad Pro -piirtosovellukset

Uusimmat viestit