Parhaat sääsovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Monta kertaa pitkäaikaista työtä haittaa huono sää. Kaikki sääsuunnitelmat voivat häiritä huonolla säällä, jos emme ole tietoisia sääennusteiden tulevista tunneista tai päivistä. Siksi kannattaa olla askeleen edellä säätä ja suunnitella ulospääsy vastaavasti hyvissä ajoin. IPhonen ja iPadin sääsovellukset toimivat uskomattoman hyvin pitämällä sinut ajan tasalla sääolosuhteista. Sääsovellukset voivat osoittautua hengenpelastajaksi näyttämällä sinulle pian saapuvien sateiden tai myrskyjen tarkan tilan ja paljon muuta tärkeätä tietoa säästä.

1. Ventusky: 3D-sääkartat

Jos etsit tarkkaa sääennustetta, Ventusky on sopivin vastauksesi. Tämä sovellus kerää tietojaan useilta tunnetuilta säämalleilta ympäri maailmaa ja esittelee tarkan sateen, sateen, lumipeitteen, tuulen nopeuden ja paljon muuta.

Sovellus on erittäin hyvin rakennettu ja sillä on vaikuttava muotoilu. Voit liu'uttaa kolmea alariviä ja nähdä tunnin tai kolmen tunnin sääennusteen yhdellä silmäyksellä. Toistopainike näyttää päivitykset automaattisesti merkinnän tavoin. Tuuli-animaatio näyttää lumoavalta ja näyttää muuttuvan ilmavirran maan päällä. 3D-globaali kartta on tyylikäs lisäys. Voit tutkia tämän sovelluksen koko potentiaalin lukemalla yksityiskohtaisen katsauksen Ventuskystä.

Hinta: $2.99

ladata

2. Sääkanava

Weather Channel toimii salamannopeasti pitääkseen sinut ajan tasalla säätiedotteista. Se tarjoaa kattavat ennusteet, jotka auttavat sinua valmistautumaan työhösi tai aikatauluusi. Push-hälytysten avulla voit pysyä ajan tasalla sääolosuhteista.

Se tarjoaa perusteelliset säätiedotteet useista aiheista, kuten auringonnoususta, lämpötilasta jne. Kausityökalut, kuten lentokentän viivemoduuli, ranta ja venemoduuli, antavat sinun suunnitella itsesi oikein säällä. Lisäksi voit helposti seurata hurrikaania tai myrskyä.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

3. WeatherBug

WeatherBug on monipuolinen ja täydellinen sääsovellus iPhonellesi. Ammattimaisten sää- ja salama-antureiden tehokkaan verkon ansiosta tämä sovellus tarjoaa sinulle nopeimpien mutta myös tarkimpien sääennusteiden lisäksi.

Se on ainoa sääsovellus, joka tarjoaa Spark-salaman läheisyyshälytykset nykyisille sijainneille sekä tallennetuille sijainneille. Voit tarkistaa salaman etäisyyden ja pysyä turvassa vaaroilta. Push-ilmoitusten avulla voit pysyä tietoisina kaikista säätuloksista.

Se tarjoaa kymmenen päivän pidennetyt ennusteet, jotka voivat olla hyödyllisiä suunnitellessasi tulevia päiviäsi. Parannettujen interaktiivisten karttojen avulla paineen, kosteuden tarkasteleminen on melko helppoa. Voit nähdä reaaliaikaisia ​​kuvia 2000 sääkamerasta koko Yhdysvalloista ja kokea sääolosuhteet tarkasti.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

4. MyRadar-säätutka

MyRadariin luottaa yli 45 miljoonaa käyttäjää, ja tämä johtuu nopeasta ja tehokkaasta sääsovelluksesta, joka toimittaa animoitua säätutkaa lähellä sijaintiasi. Sovellus on kätevä, kun olet menossa jonnekin; Lisäksi sovellus tarjoaa välittömän arvioinnin säästä. Voit suunnitella päiväsi sinuun vaikuttavan sään mukaan.

Edistynyt sadehälytys on yksi MyRadarin merkittävistä ominaisuuksista. Se on patenttihakemusprosessi hyperpaikallisten sateiden ennustamiseksi. Sinun ei pitäisi tarkistaa tätä sääsovellusta usein; sen sijaan sovellus lähettää ilmoituksia joka tunti. Vaikka säästätkin henkesi ja aikaasi säätietojen tarkistamiseen silloin tällöin.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja Apple Watch

Hinta: Vapaa

ladata

5. Tumma taivas

Dark Sky on siististi suunniteltu esittämään nopea sääennuste. Voit tietää, milloin sataa täsmälleen tunti ennen, ja voit siis varautua siihen etukäteen. Dark Sky tarjoaa sääennusteet seuraavalle tunnille, päivälle tai viikolle tarkasta sijainnistasi GPS: n avulla.

Siinä on tutka-animaatio, joka näyttää myrskyn polun. Voit oppia tuntemaan myrskyn menneisyyden sekä sen, mihin se menee lähipäivinä. Sen Ilmoituskeskuksen widgetit pitävät sinut ajan tasalla seuraavien tuntien tapahtumista. Tämän seurauksena et koskaan tartu huonoon säähän.

Viileä sää -sovellus, joka on suunniteltu antamaan sinulle katsaus sääennusteisiin erittäin mukavasti.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: $3.99

ladata

6. Sää maanalainen

Weather Underground pyrkii tarjoamaan sinulle tarkimman sääennusteen. Se on melko tarkka kertoa sinulle täydelliset sääennusteet sijainnistasi. Tämä sääsovellus pitää sinut ajan tasalla etukäteen push-ilmoitusten ja Today-widgetien avulla.

Tämä sovellus hakee tietoja yli 100 000 henkilökohtaiselta sääasemalta, jotka antavat tarkimmat paikalliset sääpäivitykset, toisin kuin useimmat muut sääsovellukset, jotka perustuvat pelkästään ennusteisiin.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

7. Yahoo Sää

Yahoo Weather on pitkään ollut yksi suosituimmista sääsovelluksista iPhonelle ja iPadille. Sinulla voi olla täydelliset yksityiskohdat tuulesta, paineesta, sademäärästä yhdellä silmäyksellä. Animoitujen säävaikutusten avulla voit nopeasti selvittää sateen, lumen jne. Sääolosuhteet

Voit tarkastella animoitua auringonnousua, auringonlaskua, selata interaktiivisia karttoja ja seurata merkittävämmin suosikkikaupunkiesi säätä. Kahdesti päivässä annettavien ilmoitusten avulla voit suunnitella rutiinisi sääolosuhteet mielessä.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

8. Raikas ilma

Raikas ilma on melko yksinkertainen mutta erittäin tehokas sääsovellus. Erittäin informatiivisen kaavion avulla se näyttää tarkan sääennusteen seitsemästä päivästä. Tämä sovellus näyttää ennustasi kalenteritapahtumiesi sään. Tämän seurauksena voit suunnitella tapahtumasi vastaavasti. Se sisältää joitain säätietoja, kuten tuuli, kosteus, lämpötila jne.

Sinulle ilmoitetaan sääolosuhteista ilmoitusten avulla. Lisäksi se antaa sinulle erityisiä säätuloksia sijainnissasi. Ankarat säävaroitukset auttavat sinua välttämään epäsuotuisaa säätä.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

9. Weathertron

Weathertron on suunniteltu tarjoamaan sinulle reaaliaikaisia ​​säätietoja tietystä ajasta tai tunnista. Voit käyttää tätä sovellusta selvittämään nopeasti sateen, pilvien, lumen tai lämpötilan ennusteen joka päivä päivästä. Siinä on 16 erilaista säätietolähdettä, jotka auttavat sinua tuntemaan sijaintisi tarkat tulokset.

Tämä sovellus tarjoaa sääennusteet yli 15 000 maailmankeskukselle. Voit valita Fahrenheit, Celsius, 12 tuntia tai jopa 24 tuntia pysyäksesi ajan tasalla säästä tarpeen mukaan.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: $1.99

ladata

10. Kausivaihtelu

Seasonality Go on todennäköisesti monipuolisin sääsovellus iPhonelle ja iPadille. Voit kerätä säätietoja kaikkialta maailmasta nopeasti, koska sen avulla voit etsiä yli 65 000 ennalta määritettyä sijaintia yli 200 maassa.

Se tarjoaa useita sisäänrakennettuja näytön asetteluja iPadissa. Sen avulla voit myös luoda jopa näytön, jotta on erittäin kätevää nähdä tarkalleen minkälaista säätietoa haluat tarkastella. Samat säätiedot menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta voidaan helposti katsella myös iPhonessa.

Tämän sovelluksen avulla voit tarkastella jopa tähtitietoja, kuten auringonnousun ja -laskun aikoja sekä kuun vaihetta. Siinä on kaaviot kymmenelle erityyppiselle säämuuttujalle, jotka sisältävät lämpötilan, tuulen nopeuden, sademäärän jne.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: $5.99

ladata

Se on kaikki kaveri!

Mikä on suosituin sääsovelluksesi? Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Voit myös lukea:

  • Parhaat hauskat sääsovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat Apple Watch -sääsovellukset
  • RainViewer Live Weather -sovellus iOS- ja Android-laitteille
  • Ventusky 3D Weather Maps iOS- ja Android-sovellusten tarkistus

Uusimmat viestit