Parhaat iPhone 8 Plus -kotelot vuonna 2021

Monet ihmiset rakastavat ihastella iPhonea. He haluavat esitellä älypuhelimensa täysimittaisessa muodossa. Ja miksi ei, kallis phablet, kuten iPhone 8 Plus, ansaitsee kaiken huomion ja arvostuksen, eikö olekin? Haluatko ostaa erittäin läpinäkyvän puvun uudelle iPhonellesi? Tutustu tarkasti näihin parhaisiin iPhone 8 Plus -koteloihin! Mitä olen pitänyt eniten näistä 10 läpinäkyvästä iPhone 8 Plus -kotelosta, on kestävä rakenne.

1. Spigen-kristallikuori

Spigen Crystal Shell on erittäin läpinäkyvä muotoilu, joka antaa iPhonen hehkua ilman rajoituksia. Selkeässä kotelossa on tukeva tietokoneen takapaneeli ja pehmeä TPU-reuna. Vahvistetut kulmat antavat rakenteelle enemmän lujuutta; antaa sille vastustaa iskuja.

Kohotettu reuna varmistaa, että kamera ja näyttö pysyvät suojassa naarmuilta. Äännettyjä painikkeita on helppo painaa, ja ne tarjoavat luonnollista palautetta. Voit valita tämän läpinäkyvän kotelon kolmella värillä: kirkas, tumma ja ruusukristalli.

Hinta: 9,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

# 2. SUPCASE Yksisarvinen kovakuoriainen tyyli

Kiinteän rakenteensa ansiosta SUPCASE Unicorn Beetle Style on tehty erittäin suojaavaksi koteloksi. Kova PC ja pehmeä TPU-materiaali ovat vahvistaneet rakennetta. Hybridirakenne näyttää hyvältä iPhonessa.

Etuhuuli varmistaa, että kosketusnäyttö pysyy turvassa. Kaksoiskameralle on myös nostettu kehys, joka pitää sen suojattuna tyhjästä. Se sopii saumattomasti iPhoneen; tarjoaa turvallisen otteen luistamisten estämiseksi. Lopuksi, tämä kompakti, selkeä kotelo on kuusi väriä, mukaan lukien ruusukulta, musta, kulta jne.

Hinta: 13,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen aikaan.

Osta se Amazonilta

# 3. JETech

JETech on suunnitellut iskuja vaimentavan puskurin kannen iPhone 8 Plus -puhelimelle. Tämä selkeä tapaus on tehty PC: llä ja TPU: lla ohuen muotoilun saavuttamiseksi. Lisäksi materiaali pitää kotelon erittäin läpinäkyvänä ja naarmuuntumattomana. Sen UV-kestävä laatu säilyttää läpinäkyvyyden pitkään.

Tämä kirkas kotelo suojaa puhelimesi näyttöä ja kameraa korotetuilla kehyksillä. Tarkista sen tarkat aukot, joiden avulla voit käyttää kaikkia tärkeitä portteja ja painikkeita vaivattomasti.

Hinta: 6,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

# 4. Caseology Skyfall -sarja

Valitse tämä loistava kotelo Caseologiasta, jotta voit huokua älypuhelimellasi tyylikkäästi. Se antaa laitteen täysin loistaa läpi. Tämä sotilaslaatuinen läpinäkyvä kotelo on valmistettu korkealaatuisesta taipuisasta akryyli- ja PC-materiaalista. Suojakotelo kestää helposti kolhuja, kun taas pehmeä pinnoite tarjoaa paremman otteen.

Viistoreunalla näyttö ja kamera pysyvät suojattuina. Taktiilipainikkeet reagoivat hyvin lehdistöön, kun taas tarkat aukot tarjoavat helpon pääsyn laitteen kaikkiin toimintoihin.

Hinta: 24,99 dollaria [12,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.]

Osta se Amazonilta

# 5. TORRAS

Torras tuo pehmeän päällystetyn kehyksen, joka pitää tämän kotelon erittäin ohuena. TPU-geelikotelo sopii tarkasti iPhone 8 Plus -laitteeseesi. Koska se on vain 1 mm paksu ja kevyt, kotelo ei lisää mitään irtotavaraa iPhoneen.

Kristallinkirkkaalla läpinäkyvyydellään voit näyttää premium-iPhonen alkuperäisen värin ja mallin. Tarkista ne värilliset reunat, jotka erottavat iPhonen muista laitteista.

Hinta: 11,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

# 6. OtterBox-symmetria

OtterBox SYMMETRY -sarjan kotelossaan yhdistää tyylin ja suojauksen tehokkaasti. Se lisää ainutlaatuisen mielikuvituksensa kotelosuunnittelussa ja valmistaa poikkeuksellisia tuotteita. Tämä tapaus parantaa elämääsi tien päällä ja suojaa arvokkainta asiaasi - iPhone 8 Plus.

Kaksoismateriaali on avain, koska sillä on tyylikäs tyyli ja erinomainen suoja. OtterBox tunnetaan vankkojen koteloiden valmistuksesta, mutta tämä tapaus on poikkeus, koska siinä on sekä vankkaa sisältöä että upeaa tyyliä.

Hinta: 18,69 dollaria Amazonista tämän kirjoituksen aikaan.

Osta se Amazonilta

# 7. Uusi Trent

Clearsoftilla on matalan profiilin muotoilu, jolla on toinen viulu-rooli varmistaakseen, että iPhone jatkaa porsaanvaloa. Toinen merkittävä piirre tässä tapauksessa on kumimainen selkä, joka vaimentaa iskuja.

Pehmeällä reunalla sinulla on parempi pito, kun pidät koteloa kämmenessäsi. Koska olet erittäin sileä ja joustava, sinulla ei ole vaikeuksia asentaa ja poistaa sitä. Painikkeita napsautetaan helposti, kun taas tarkat aukot tarjoavat nopean pääsyn kameraan, kaiuttimeen ja porttiin. Näytönsuoja tarjoaa tärkeän suojan kosketusnäytölle sen varmistamiseksi, että se pystyy estämään naarmuuntumisen.

Hinta: 19,99 dollaria [15,99 dollaria Amazonilta, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazonilta

# 8. POETIC Affinity -sarja

Poetic-suojakotelo on luotettava puku iPhonelle. Siinä on selkeä selkä ja kiinteä puskuri.

PC: n takakuori pystyy vastustamaan iskuja, kun taas TPU-reuna tarjoaa paremman otteen ja vastustaa myös iskuja. Sivukahvan kuvio paitsi lisää sen muotoilua, mutta myös estää liukastumisen. Kohonnut huuli ei salli näytön kosketuspintaa. Voit valita tämän selkeän kotelon neljässä värissä, kuten musta, sininen, vaaleanpunainen ja kirkas.

Hinta: 9,95 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen yhteydessä.

Osta se Amazonilta

# 9. SaharaKotelo

Laadun suhteen SaharaCase on yksi markkinoiden hienoimmista selkeistä tapauksista. Siinä on tukeva takapaneeli, joka varmistaa, ettei isku voi vahingoittaa laitettasi.

Pehmeä puskuri lisää voimaa sen asevarusteeseen ja tarjoaa samalla paljon paremman pidon. Siinä on karkaistu lasinen näytönsuoja, joka tarjoaa täydellisen suojan kosketusnäytölle ja tarjoaa myös terävän teräväpiirron. Kohotetulla huulella se suojaa kaksoiskameraa naarmuilta. Ennen kaikkea tämä hyvännäköinen kirkas kotelo on saatavana kahdeksalla viehättävällä värillä.

Hinta: 29,99 dollaria [18,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazonilta

# 10. Spigen Ultra Hybrid S

Etsitkö enemmän toiminnallista selkeää tapausta? Et voi tulla paremmaksi kuin Spigen Ultra Hybrid S. Vaikka takapaneeli on valmistettu kovasta tietokoneesta, puskuri on valmistettu pehmeästä TPU: sta.

Rakenne on riittävän vahva tarjoamaan älypuhelimellesi yleisen suojan pudotuksilta. Siinä on myös kohotettu huuli näyttöä ja kameraa varten suojaamaan niitä naarmuilta. Ominaisuuksien ohella tämä tyylikäs kirkas kotelo on kahta väriä: kristallinkirkas ja avaruuskide.

USP: Sisäänrakennettu jalusta

Hinta: 29,99 dollaria [13,99 dollaria Amazonilla tämän kirjoituksen yhteydessä.]

Osta se Amazonilta

Se siitä! Oletetaan, että pidit luettelon tutkimisesta kanssani.

Valintasi?

Joten mikä näistä selkeistä tapauksista on voittanut sinut? Kerro meille valinta ja haluamasi ominaisuudet läpinäkyvässä suosikkikotelossasi.

Haluat tutkia myös näitä luetteloita:

  • Parhaat iPhone 8 Plus -kotelot
  • iPhone 8 Plus -kotelot
  • Parhaat iPhone 8 Plus -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 8 Plus -sormustelineet

Uusimmat viestit