Parhaat iPhone 6 Plus -kotelot vuonna 2021

Vaikka iPhone 6 Plus: lla on vahvempi akku kuin iPhone 6: lla, ihmiset valitsevat akkukotelot hätätilanteiden välttämiseksi ja joissa heidän iPhone-laitteissaan on loppumassa akku. iGeeksBlog on jo listannut iPhone 6: n akkukotelot, ja tässä on luettelo parhaista akkukoteloista iPhone 6 Plus -omistajille. Akkukotelot kaksinkertaistuvat myös suojauksena iPhone 6 / 6s Plus -laitteelle, ja siksi sillä on etu yksinkertaisiin koteloihin, jotka tarjoavat vain suojan.

 1. Pxwaxpy
 2. Yacikos
 3. Lonlif
 4. REDGO
 5. Feob
 6. QTshine
 7. ROMOSS
 8. Trswyop
 9. STOON
 10. Swaller

1. Pxwaxpy-akkukotelo virran merkkivalolla iPhone 6s Plus -puhelimelle

Tämä Pxwaxpy-paristokotelo on saanut paljon arvostusta Amazonilta. Tarkastellessani kantta tarkasti voin kertoa, että se vastaa laskutusta.

Massiivinen 8500 mAh: n akku voi tarjota yli 100% mehua älypuhelimeesi, jotta se voi pitää pitkittettyä musiikkiaikaa tai elokuvien katselua pitkään. LED-merkkivalo auttaa sinua seuraamaan tehoa helposti. Suunnittelun kannalta Pxwaxpy näyttää hieman tukevalta kestämään iskuja.

USP: Synkronointitekniikka

Tutustu Amazoniin

2. Yacikosin ladattava akkukotelo iPhone 6s Plus -puhelimelle

Massiivinen ja päivitetty 8500 mAh: n sisäinen litiumpolymeeriakku tarjoaa hämmästyttävän käyttöajan. Se lisää jopa 17 tuntia puheaikaa ja 60 tuntia musiikin toistoaikaa. Sisäinen siru suojaa matkapuhelinta ylikuumenemiselta, oikosululta ja ylikuormitukselta. Tämä kotelo toimii myös suojakotelona ja estää iPhonen naarmuja ja päivittäistä kulumista.

Suunnittelu on kannettava ja tyylikäs, joka sopii täydellisesti iPhone 6 plus -laitteeseesi. Edistyneen synkronointitekniikan avulla voit ladata puhelimen ja tämän akkukotelon samanaikaisesti. Sinun ei tarvitse ottaa tätä tapausta ulos synkronoidaksesi iPhonen tietokoneen kanssa.

USP: Massiivinen 8500mAh akku

Tutustu Amazoniin

3. Lonlif-kannettava suojakotelo iPhone 6s Plus -puhelimelle

Pakattu massiivisella 5500 mAh: n akulla, Lonlif voi olla täydellinen voimavara älypuhelimeesi pitkän matkan aikana. Voidaan luottaa toimittamaan yli 100% lisämaksu iPhonelle.

Suunnittelun osalta Lonlif näyttää erittäin kestävältä ja siinä on neljä LED-merkkivaloa, joiden avulla voit seurata virran tilaa helposti. Laadukkaan materiaalin käyttö on vahvistanut rakennetta selviytyäkseen kolhuista. Lisäksi aukot näyttävät olevan tarkkoja, kun taas painettuja painikkeita on helppo painaa.

USP: Massiivinen 5500mAh akku

Tutustu Amazoniin

4. RUNSY [päivitetty] akkukotelo iPhone 6 Plus -puhelimelle

Kohtuullisen hyvän 5000 mAh: n akun sisältävä RUNSY lupaa olla yksi markkinoiden paremmista iPhone 6 Plus -akkutapauksista. Akku on varustettu toimittamaan 100% ylimääräistä mehua älypuhelimeen pitäen samalla sen suojattuna ylikuumenemisen kaltaisilta vaaroilta.

Kestävyyden edessä RUNSY: llä on iskunkestävä kotelo, joka voi tarjota tarvittavan suojan iPhone 6 Plus -puhelimelle pudotuksia vastaan. Nostettujen kehysten ansiosta se varmistaa, että 5,5 tuuman näyttö pysyy nostettuna tasaiselta pinnalta naarmujen välttämiseksi.

Neljän LED-merkkivalon avulla virran tilan seuraaminen muuttuu melko yksinkertaiseksi. Nämä ominaisuudet huomioon ottaen RUNSY näyttää turvalliselta vedolta 37,99 dollaria.

USP: Sisäänrakennettu ylikuumenemissuoja

Tutustu Amazoniin

5. Feob-kannettava latausakku iPhone 6s Plus -puhelimelle

Sairas iPhone-akku loppuu yhtäkkiä, kun olet keskellä peliä? Napsauta tätä kannettavaa latauskoteloa iPhoneen, ja olet kultainen. Kotelo tarjoaa runsaasti virtaa jopa 17 tunnin puheaikaan ja 13 tunnin videotoistoon.

Tämä kannettava Feob-latauskotelo pitää myös iPhonen turvallisena oikosulkusuojauksella ja ylikuumenemisella sekä sisäänrakennetulla ylilataussuojauksella. 360 asteen naarmuuntumisturvan avulla se varmistaa, että kallis iPhone ei saa naarmuja tai naarmuja.

USP: 360 asteen naarmuuntumissuoja

Tutustu Amazoniin

6. QTshine-ladattava laajennettu akkukotelo

Virtalähteenä 8500mAh litiumpolymeeriakku, tämä latauskotelo on kumppanisi ulkoiluun, matkoihin ja päivittäiseen käyttöön. CE-, FC- ja RoHS-sertifioitu, tämän akkukotelon kaavion muotoilu ja sisäinen siru suojaavat älypuhelinta ylikuumenemiselta, oikosululta, ylikuormitukselta ja äkilliseltä purkautumiselta. Monipuolinen! Eikö olekin.

Sinulla on mahdollisuus synkronoida laite kätevästi tietokoneen kanssa ottamatta koteloa pois. Lisäksi voit ladata iPhonen ja tämän akkukotelon samanaikaisesti. 4 LED-paristotason ilmaisin näyttää, kuinka paljon mehua on jäljellä, ja lopettaa arvauspelin. Tartu tämä turvallinen kannettava latauskotelo heti!

USP: Sertifioitu CE, FC ja RoHS

Tutustu Amazoniin

7. ROMOSS Encase -sarjan akkukotelo iPhone 6s Plus -puhelimelle

Huipputeknologialla rakennettu ROMOSS iPhone 6 Plus -akkukotelo tarjoaa 2800 mAh: n akkuvirran, joka lisää lähes 100% akun käyttöikää iPhoneen. Nauti enemmän puheaikaa ja web-selausaikaa puhelimellasi. Sen täydelliset aukot mahdollistavat kätevän pääsyn kaikkiin portteihin ja painikkeisiin.

Kotelo suojaa puhelinta edistyksellisimmällä kuvioidulla kumilla, joka estää ylikuumenemisen. Tämän kotelon ohut rakenne lisää iPhone 6 Plus -laitteen ohuutta. Lopuksi siinä on sisäänrakennettu magneetti, jonka avulla voit kiinnittää laitteen magneettiseen autotelineeseen.

USP: Sisäänrakennettu magneetti

Tutustu Amazoniin

8. Trswyop-akkukotelo, jossa on 360-muotoinen suojarakenne

Tämän kannettavan latauskotelon täydellinen puskurisuunnittelu ja kova kuori takaa iPhone 6 Plus: n naarmuilta ja normaalilta kulumiselta. Sisäänrakennettu sisäinen siru pitää puhelimen ja tässä tapauksessa turvassa oikosululta ja ylikuormitukselta sekä ylikuumenemiselta.

Suuri 8500 mAh: n akku pitää iPhonen aina valmiina heilumaan. Tämä tapaus lisää 17 tuntia puheaikaa, 12 tuntia verkkoselaamista ja 60 tuntia musiikin kuuntelua! Lisäksi tämä suojakuori ei aiheuta esteitä ja antaa sinun käyttää iPhonen kuulokeporttia ongelmitta.

USP: Sisäänrakennetut magneetit tukevat magneettisia autotelineitä

Tutustu Amazoniin

9. STOON-irrotettava laturin akkukotelo iPhone 6s Plus -puhelimelle

Kun pidät vauhdikkaan pelaamisen tai median katselun huippuvaihteella, et voi mennä pieleen STOONin kanssa. Tehon suhteen 5500 mAh: n akku pystyy vastaamaan perustarpeeseen kohtuullisen hyvin.

Kotelossa on yksinkertainen ja tukeva muotoilu, joka ei salli kolhuja vahingoittaa laitetta. Liukumattoman ulkopinnan ansiosta kämmenesi on helpompaa pitää älypuhelinta.

Magneettisen rakenteen ansiosta voit asentaa ja irrottaa kannen vaivattomasti. Ja kyllä, se sopii myös magneettisten autotelineiden kanssa sujuvaan handsfree-kokemukseen. Lopuksi STOONilla on 12 kuukauden takuu.

USP: Suloinen magneettinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Swaller

Tämä tehokas 5000mAh: n ohut akkukotelo tarjoaa iPhonelle 120%: n lisävirran, mikä tarkoittaa ylimääräistä 25 tunnin puhelua tai 15 tunnin surffausta.

Se on ihanteellinen valinta harrastajille ulkona, koska voit käyttää akkua huolimatta sen loppumisesta. Älykäs laturikotelo ei ole vain kannettava laturi, vaan myös suojakotelo, joka torjuu naarmut ja muun kulumisen.

USP: 3 värivaihtoehtoa

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki siinä!

Joten nämä ovat iPhone 6 / 6s Plus -puhelimeni parhaimmat akkukotelot. Kumpi on näyttänyt paremmin varustellulta tarpeidesi mukaan?

Pysy kuulolla kanssamme lisää ...

Voimankäyttäjänä haluan aina saada runsaasti mehua säiliöön, jotta juoksulleni, jossa on laaja mediasoitto tai toimintapeliä, ei koskaan tule äkillistä loppua. Ja vankan akkukotelon ollessa aina poissa, minun ei tarvitse huolehtia äkillisestä maailmanloppusta.

Tutustu nopeasti myös seuraaviin yhteenvetoihin:

 • Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot
 • iPhone 8 Plus -kotelot
 • Parhaat iPhone Xs Max -kotelot
 • Parhaat iPhone XR -akkukotelot

Uusimmat viestit