Parhaat iPhone 6s -suojakotelot vuonna 2021

Uuden iPhone 6s: n muotoilu on melkein identtinen edeltäjänsä iPhone 6: n kanssa. Jopa silloin lisävarusteita valmistavat yritykset ovat julkaisseet tuhansia uusia koteloita erityisesti iPhone 6: lle. Olemme jo listanneet tapaukset pitäen mielessä eri luokat, joita käyttäjät haluavat tarkastella.

1. ESR

ESR-suunnittelijakotelon kimallukset luovat vaikutelman tähtipölystä. Kun tulet ulos tapauksen bling-vaikutuksesta, voit huomata kotelon kolme yhdessä -rakenteen. Kerroksia on kolme: TPU, värimeikki ja PC-kerros.

ESR on muotoillut ohuen kotelon kevyeksi. Lisäksi käyttäjät arvostavat aina kotelon ohutta profiilia riippumatta siitä, kuinka houkutteleva se näyttää. Pääset nopeasti kaikkiin puhelimen painikkeisiin ja hallintalaitteisiin, koska kotelo on leikattu tarkasti.

USP: Bling-kotelo

Tutustu Amazoniin

2. Akna

Se on lumoava kotelo iPhone 6: lle. Akna on suunnitellut tämän suunnittelukotelon tytöille. Sen upea kiiltävä kuvio kiinnittää huomiosi välittömästi. Häikäisevän kiillon alla on pehmeää TPU-materiaalia, joka suojaa iPhoneasi.

3 mm korotettu huuli nostaa iPhonen kosketusnäytön pinnalta ja suojaa näyttöä naarmuilta. Akna on käyttänyt patentoitua FingeReaction-tekniikkaansa, joka tarjoaa täydellisen reagoinnin painikkeisiin.

USP: FingeReaction-tekniikka

Tutustu Amazoniin

3. VIVIBIN

Vivibin esittelee marmorisen muotoilukotelon iPhone 6: lle. Vivibin on lähtenyt pahalta radalta, ja se on kartoittanut oman polunsa luomalla tyylikkään ja tyylikkään taskuystävällisen kotelon upeilla kuvioilla.

Tämä kotelo on valmistettu TPU: sta ja läpinäkyvistä muovimateriaaleista. Voit käyttää kaikkia puhelimen painikkeita, ohjaimia ja portteja. Tarkasti valmistetun kotelon avulla voit ottaa valokuvia poistamatta sitä.

USP: Marmorisuunnittelu

Tutustu Amazoniin

4. Lakaka

Rakastatko merta ja rantoja? Tämä kova kotelo esittelee rannalla olevan teeman kannessaan. Siellä on hiekkaa, merta, aurinkoa ja yksinäisyyttä - kaikki mitä haluat tehdä elämästäsi rauhallisen.

Seesteisyyden lisäksi kotelossa on myös muita olennaisia ​​piirteitä, jotka suojakannella pitäisi olla. Neljän sivun ympärillä on kovaa muovista takakantta ja pehmeää kumia. Se antaa sinulle mukavan otteen, kun pidät puhelinta kädessäsi. Tämä kotelo sopii tarkalleen puhelimeesi, jossa on erinomainen käsityötaito ja nolla irtotavaraa.

USP: Erinomainen ammattitaito

Tutustu Amazoniin

5. MOSNOVO

MOSNOVOn suunnittelukotelo tarjoaa kaksikerroksisen suojan iPhone 6: lle. Siinä on iskuja vaimentava TPU-kehys ja vankka PC-selkä. TPU-kehys suojaa puhelinta pudotuksilta, ja tietokoneen takaosa suojaa naarmuilta ja kolhuilta.

Näytä iPhonen alkuperäinen väri ja muotoilu asentamalla tämä läpinäkyvä ja ohut kotelo. Tämä kotelo on suunniteltu tarkalleen Apple-logon ympärille, jotta se näkyy uusimpien muotitrendien kanssa.

USP: Läpinäkyvä puskurinkotelo

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Mikä on suunnittelusi?

Suunnittelijatapaukset muuttavat iPhone 6: n koko ulkoasua. Osta lisää suunnittelijakoteloita ja voit omistaa uuden iPhonen joka päivä. Tyylin lisäksi suunnittelijakotelot tarjoavat myös vahvuutta ja suojaa laitteellesi. Luo vastustamaton muotilause tyylikkäillä koteloilla.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Parhaat iPhone 6s -puskurikotelot
  • Parhaat iPhone 6s -vedenkestävät kotelot
  • Näytönsuojat iPhone 6s: lle
  • Parhaat iPhone 6s -lompakkokotelot

Uusimmat viestit