Parhaat iPhone X -jalustakotelot vuonna 2021

Kickstand-tapaukset ovat aina olleet yksi suosituimmista panoksistani siitä, että minulla on parempi handsfree-kokemus. On kolme tärkeintä ominaisuutta, jotka haluaisin nähdä itsenäisessä kotelossa: kestävä rakennettu, vaikuttava muotoilu ja kyky säätää ihanteellisesti optimaalisen katselukulman tarjoamiseksi. Näiden kolmen parhaan parametrin perusteella olen valinnut kymmenen parasta iPhone X -jalustakoteloa.

 1. JETech
 2. Spigen kova panssari
 3. i-Blason
 4. FYY
 5. Teelevo
 6. ESR
 7. LeYi
 8. Rock
 9. USA-tapaukset
 10. Vivafree

1. JETech

Esittelyssä ohut malli, JETech on suunniteltu käytännölliseksi puvuksi iPhone X: lle. Valmiina huippuluokan TPU-materiaalilla; se on erittäin pehmeä ja joustava. Ilmatyynyteknologia auttaa sitä absorboimaan iskuja.

Sileän pinnan ansiosta sinulla on ylimääräinen pito. Siinä on metallinen jalusta, joka paitsi parantaa sen ulkonäköä, myös parantaa video-aikaa. Siistit aukot ja herkät painikkeet tekevät elämästäsi helpompaa puhelimen käytön aikana.

USP: Ilmatyynytekniikka

Tutustu Amazoniin

2. Spigen Tough Armor

Tämä Spigen Tough Armourin raskas kotelo on riittävän tehokas suojaamaan älypuhelinta kaikilta julmilta iskuilta. Kestävä kaksikerroksinen kotelo tarjoaa sotilaallisen tason suojan. Mikä edelleen vahvistaa sen rakennetta, on ilmatyynytekniikka.

Apple-logon aukon avulla tuotemerkki voi loistaa läpi. Kosketuspainikkeet ja tarkat aukot antavat sinun käyttää laitteen kaikkia toimintoja ilman mitään vaivaa. Lisäksi Tough Armour on saatavana neljänä hyvännäköisenä värinä: pistoolimetalli, punastuskulta, satiinihopea ja mattamusta.

USP: Raskas suoja

Tutustu Amazoniin

3. i-Blason-muuntaja

i-Blason Transformer on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat tarjota älypuhelimelleen täydellisen suojan iskuja vastaan. Lihaksikkaan kaksikerroksisen rungon ansiosta tämä raskas kotelo pystyy täysin estämään iskut. Pehmeä sisäholkki lisää kotelon voimaa ja pitää samalla hankauksen poissa.

Irrotettavan vyökotelon avulla laitetta voi mukavasti kuljettaa turvallisella lukitusmekanismilla. Se ei myöskään kykene seisomaan ihailtavasti sujuvasti purjehtivaa handsfree-kokemustasi varten. Koska painikkeet ovat sileitä, saat parempaa palautetta niitä painettaessa.

Ei siinä kaikki; voit valita muuntajan kolmessa värivaihtoehdossa: musta, sininen ja punastuskulta.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. FYY

Tyylikäs ja kompakti muotoilu FYY on vaikuttava kotelo. Siinä on kaksiosainen muotoilu, jossa on kova tietokone ja pehmeä TPU. Kirkas puskuri lisää ulkonäköään.

Vankalla takakuorella on 3H-kovuus, joka pystyy pitämään naarmut poissa. Sisäänrakennettu jalusta tarjoaa erinomaisen työn tarjoamalla paremman katselukulman, jotta sinulla on enemmän ihastuttavaa elokuvaa. Ominaisuuksien ohella tämä kestävä kotelo on kahta väriä: musta ja ruusukulta.

USP: 3H naarmuuntumaton

Tutustu Amazoniin

5. Teelevo

Etsitkö minimalistista lompakkokoteloa? Teelevo on saanut laadun pysyä tehtävässäsi hyvällä vaikutuksella. Tässä kaksikerroksisessa kotelossa on iskuja vaimentava rakenne, joka tarjoaa tarvittavan suojan kolhuilta. Sen takana on paikka kortin säilyttämistä varten.

Sisäänrakennettu jalusta tukee laitetta tarjoamaan erinomaisen katselukulman. Siitä huolimatta sinulla on neljä väriä valita mustasta, gunmetalista, mintunvihreästä ja ruusukullasta.

USP: Kortin haltija

Tutustu Amazoniin

6. ESR

ESR: llä on ilme tehdä räikeä tyylilausunto. Kotelossa on ohut muotoilu tinkimättä suojasta. Tukevaa rakennetta on tukenut kestävän PC: n ja pehmeän TPU: n yhdistelmä.

Joustava puskuri ja kovakantinen takaavat kannen kestävän iskuja vaivattomasti. Kun jalusta on helposti saatavilla, mediaaikasi ei koskaan mene säähän. Langattoman lataustuen avulla voit käynnistää älypuhelimesi ilman kotelon poistamista. Vielä parempi, voit valita ESR: n kolmella värillä: musta, hopea ja ruusukulta.

USP: Langaton lataustuki

Tutustu Amazoniin

7. LeYi

Tässä on raskas kotelo, jossa on kätevästi pyörivä metallijalusta. Se on erittäin hyödyllinen katsellessasi videoita ja elokuvia handsfree-laitteella halutulla mukavuudella ja vakaudella. Lisäksi on sisäänrakennettu metallinen magneettilevy vakaata adsorptiota varten.

Voit olla varma, että se suojaa laitettasi ainutlaatuisen reunan TPU: n ja sisäisen PC: n ansiosta, joka suojaa puhelinta pudotuksilta, naarmuilta ja kolhuilta. Ilmatyynyteknologia vahvistaa kulmia edelleen säilyttäen ohut muotoilu.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

8. Rock

Kaunis, tyylikäs ja tyylikäs ilme on tarkka selitys tälle Rockin jalustalle. Ulkokuori on valmistettu vahvasta PC-materiaalista, joka antaa täydellisen suojan iPhone X: lle. Näytön ympärillä olevat kohotetut reunat ja kamera suojaavat niitä naarmuilta, kun asetat ne pöydälle.

Tarkasti leikattu kotelo tarjoaa täydellisen ja esteetön pääsyn kaikkiin laitteen portteihin ja toimintoihin. Viimeisenä on myös muutama värivaihtoehto - harmaa ja kulta.

USP: Tyylikäs ja tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. USA-tapaukset

Sinun pitäisi mennä Bovoniin, jos et halua antaa mitään mahdollisuutta vaikuttaa älypuhelimesi vahingoittamiseen. Tämä raskas kotelo on valmistettu kovasta PC: stä ja pehmeästä silikonimateriaalista. Sileä sisätila estää naarmuuntumisen, kun taas karu ulkopinta jakaa iskun.

180 astetta käännettävässä kotelovyökiinnikkeessä on turvallinen lukitusmekanismi. Se toimii myös hienona jalustana, joka tuo elämää videoihisi. Tästä huolimatta sillä on elinikäinen takuu.

USP: Hiilikuitumateriaali

Tutustu Amazoniin

10. Vivafree

Vivafree on läpinäkyvä kotelo yhdessä jalustan kanssa. Puhuessaan jalustasta se voi kiertää 360 astetta. Tämän ominaisuuden avulla voit asettaa iPhonen haluamaasi asentoon. Soitatpa FaceTime-puhelua tai katsot elokuvaa Netflixissä, saat aina valitsemasi täydellisen kulman.

Puskurin vahva PC-materiaali ja pehmeä TPU suojaavat iPhonea X tehokkaasti kaatumisilta tai kolhuilta. Viimeisenä on myös pari värivaihtoehtoa.

USP: 360 astetta pyörivä jalusta

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Mikä on sinun suosikkisi?

Kumpi näistä parhaisista rengaskoteloista muodostaa parin älypuhelimesi kanssa? Olisi hienoa tietää valitsemasi.

Älä missaa myös näitä viestejä:

 • Parhaat iPhone X -kotelot
 • iPhone X -puskurin kotelot
 • Parhaat iPhone X -lompakkokotelot
 • Parhaat iPhone X -kuoret

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found