iMobie AnyTrans iOS: lle: iTunes-vaihtoehto

IMobien AnyTrans on luultavasti paras vaihtoehto iTunesille, kun on kyse sisällön hallinnasta iPhonessa / iPadissa. Itse asiassa sen kutsuminen "vaihtoehdoksi" tekee vakavaa epäoikeudenmukaisuutta ohjelmistolle. Se on paljon parempi, yksinkertaisempi, nopeampi ja viileämpi kuin iTunes melkein kaikin tavoin.

AnyTransilla on tyylikäs käyttöliittymä (joka on erittäin vähäinen ja puhdas) ja se toimii kuten iTunes (kopiointi, siirto, synkronointi jne.). Se lisää kuitenkin runsaasti ominaisuuksia, mukaan lukien todella tehokas sovellusten hallinta, tiedostojen hallinta, iCloud-tietojen tutkija, tapa siirtää tiedostoja helposti iPhonen ja tietokoneen välillä (päinvastoin) ja kahden yhdistetyn iDevicesin välillä.

Tarkastimme sitä yksityiskohtaisesti ja hajotimme sitten havainnomme useisiin luokkiin. Jatka etelään tietääksesi kaiken iMobie AnyTransista.

iMobie AnyTrans: Yksi parhaista iTunes-vaihtoehdoista

Suunnittelu, käyttöliittymä ja käyttöjärjestelmä

Aloitetaan ensin käyttöliittymästä. Apple on jatkuvasti päivittänyt iTunesin käyttöliittymää, jotta se olisi yksinkertaisempi, minimalistisempi ja helpompi käyttää. Vaikka sillä on monia käyttöliittymän näkökohtia, heti kun katsot AnyTransia, huomaat, että iTunesin olisi pitänyt olla näin.

AnyTransilla on todella hieno, minimalistinen käyttöliittymä - mikä tekee siitä erittäin helpon synkronoida, siirtää tiedostoja laitteiden välillä, hallita sovelluksia ja varmuuskopioita sekä tietoja jne. Ensimmäinen nyrkkisääntö on tehdä asioista helposti löydettäviä, ja AnyTransilla on onnistui.

Sync + Transfer

AnyTrans toimii melkein kuin iTunes siinä mielessä, että voit synkronoida tietoja tietokoneeltasi iPhoneen (ja päinvastoin), mutta se muuttaa täysin tapaa, jolla teet sen. AnyTransin avulla voit lisätä musiikkitiedostoja, muita mediatiedostoja manuaalisesti iPhoneen / iPadiin.

Se poistaa tarpeettoman "kirjasto" -konseptin (vaikka voit silti käyttää sitä). Se estää myös päällekkäisyydet ja jatkuvan synkronoinnin tiedostojen kopioimiseksi iOS-laitteellesi. Tässä mielessä se pitää iPhonea fyysisenä asemana, mutta toimii hienosti synkronoinnin kanssa.

Musiikin ja valokuvien / videoiden lisääminen (soittolistoina tai yksittäisinä tiedostoina) ei voi olla yksinkertaisempaa kuin tämä.

Mikä on vielä mielenkiintoisempaa on, että jos haluat siirtää mediaa kahden iOS-laitteen välillä, AnyTrans tekee myös sen. Se on selkeämpää antamalla yhden iOS-laitteen puhua suoraan toisen iOS-laitteen kanssa AnyTransin kautta.

Sovellusten ja tiedostojen hallinta

Toinen AnyTrans-ominaisuus, josta pidän erittäin paljon, koska luotan välimuistin tyhjentämiseen paljon esimerkiksi iFileen, on sisäänrakennettu sovellusten hallinta. Paitsi että saat lisätietoja iDeviceen asennetuista sovelluksista, voit myös selata tiedostojärjestelmää. IPhonelle (iExplorer, iFunbox) on hyvin vähän laadukkaita tiedostojen hallintaohjelmia, ja AnyTrans laskee itsensä niihin. Ja aivan oikein.

Tämän ominaisuuden lisäetuna AnyTrans antaa sinun käyttää iPhoneasi tallennuslaitteena. Voit itse kantaa tiedostoja iPhonellasi, mutta tietysti tarvitset toisen tiedostonhallinnan, jotta voit käyttää niitä muualla.

Varmuuskopioiden hallinta

Yksi hulluin asia iDevice-varmuuskopiosta iTunesissa on, että et voi koskaan - iTunesin kautta - selvittää, mikä varmuuskopioon on tallennettu. Toki, siinä on kaikki tekstiviestisi, valokuvat, yhteystiedot, sähköpostit, Safari-tiedot, jopa sovellustiedot, mutta et voi kertoa, etkä voi selata niitä.

Siellä tulee AnyTransin kaltaiset ohjelmistot. AnyTransin avulla voit hallita paitsi varmuuskopioita (palauttaa, tehdä jne.) Myös tarkistaa varmuuskopioihin tallennetut tiedot helposti.

Voit käyttää varmuuskopion osia vain, jotta voit napata tekstiviestit, sanoa, muistiinpanoja tai sovelluksiin liittyviä tiedostoja jne. Tämän ominaisuuden avulla voit myös varmuuskopioida joitain tekstiviestejä (tai vain tiettyjä sovelluksia) iPhone. Valikoiva varmuuskopiointi on jotain, jonka saat vain sellaisilla sovelluksilla kuin iBackupBot tai parempi ratkaisu AnyTrans.

iCloud Explorer

Voit lisätä kuorrutuksen kakkuun AnyTransilla on myös iCloud Explorer. Ensinnäkin, se on helppo tapa käyttää iCloud-varmuuskopion tiedostoja. Tämä on hieman erilainen käyttöliittymä kuin iCloud.comissa, koska täällä voit synkronoida valikoivat tiedostot ja kansiot iPhonessa / iPadissa suoraan iCloud-varmuuskopioon.

Kaiken kaikkiaan AnyTrans on yksi helvetti ohjelmistoja, jotka voivat korvata iTunesin tehokkaasti, jos aloitat sen kanssa työskentelyn. Toki se on hieman kallis asia 39,99 dollaria (yksi lisenssi) ja 59,99 dollaria (melkein rajoittamaton lisenssi), mutta se on jokaisen maksamasi penniäkään arvoinen.

Lisätietoja siitä.

Jos olet kyllästynyt iTunesiin, kokeile AnyTransia. Se on saatavana molemmille Windows ja Mac.

  • Osta AnyTrans for Windows - henkilökohtainen lisenssi (49,99 dollaria)
  • Osta AnyTrans for Mac - henkilökohtainen lisenssi (49,99 dollaria)
  • Osta AnyTrans for Windows - Perhelisenssi (69,99 dollaria)
  • Osta AnyTrans for Mac - Perhelisenssi (69,99 dollaria)

Mikä AnyTrans-ominaisuus vaikutti sinuun? Jaa se kanssamme kommenteissa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found