Kuinka lähettää useita valokuvia WhatsAppin kautta iPhonessa

WhatsApp on yksi suosituimmista viestisovelluksista keskustelu, tiedostojen jakaminen, Valokuvatja Videot ystävien, perheen ja kollegoiden kanssa. Uusi päivitetty iPhone-sovellus tuo melkoisen joukon ominaisuuksia, kuten iCloud-varmuuskopiot ja helpon numeronsiirron. Mutta sen lisäksi sinulla on useita valokuvien jakamisvaihtoehtoja.

Nyt on helppo lähettää useita valokuvia kerralla WhatsAppin kautta. Ei, se ei ole erillinen vaihtoehto, joka vedetään mediavaihtoehdon alle, mutta se on rakennettu valokuvien jakamisen näytölle. Siksi kirjoitan tämän opetusohjelman.

Jos haluat valita useita valokuvia, noudatat melkein samaa prosessia kuin kuvan lähettäminen WhatsAppin kautta, mutta toisessa vaiheessa sinun on lisättävä lisää valokuvia valintaan.

Kuinka lähettää useita kuvia kerralla WhatsAppissa iPhonessa

Vaihe 1. Avaa mikä tahansa chat ja napauta median jakamispainike (“+”) tekstikentän vieressä.

Vaihe # 2. Valitse ”Valokuva- ja videokirjasto”.

Vaihe # 3. Valitse nyt mikä tahansa yksi valokuva haluat lähettää. (merkintä: et voi valita useita valokuvia täältä.)

Vaihe # 4. Kun olet valinnut valokuvan, napauta seuraavalla näytöllä “+” kuten alla.

Vaihe # 5. Seuraavaksi sinun täytyy vain valitse kaikki valokuvat haluat lähettää. (Voit valita enintään 30 kuvaa). Kun olet lisännyt valokuvat, napauta Tehty.

Vaihe # 6. Napauta nyt Lähettää. Valokuvat lähetetään.

Kaikki valokuvat toimitetaan yksitellen ikään kuin lähetät ne yksitellen.

Siinä se, se oli niin yksinkertaista.

Kirjautua ulos

Vaikka WhatsApp ei ole ensimmäinen, joka sisällyttää useita valokuvien jakamisominaisuuksia, se on tärkeää, koska WhatsAppilla on valtava käyttäjäkunta ja monet ihmiset ovat siitä riippuvaisia. Mielenkiintoista on, että uuden päivityksen myötä WhatsAppia käyttävien iPhone-käyttäjien määrä saattaa nousta kaikkien aikojen korkeimmalle.

WhatsApp on myös sisällyttänyt iCloud-varmuuskopiot tällä kertaa. Voit varmuuskopioida tiedot manuaalisesti tai järjestää päivittäin / viikoittain / kuukausittain automaattisen varmuuskopioinnin aikataulun. Etkö ole vielä päivittänyt sovellusta? Tee se heti.

Haluat lukea myös seuraavat artikkelit:

  • Kuvia ei voi lähettää Whatsappilla iPhonesta
  • Kuinka käyttää WhatsAppia iPadillasi
  • Kuinka lopettaa WhatsApp valokuvien ja videoiden tallentamisesta iPhone-kamerarullaan
  • WhatsAppin uusi tietosuojakäytäntö 2021 | Jono - Ans!

Uusimmat viestit