Parhaat erittäin ohut iPhone 5, 5s ja iPhone SE -kotelot vuonna 2021

Suuri kotelo tai puskuri iPhone 5: lle ei sovi hyvin. Tarkoitan, että puhelin on nyt suuri, ja sen ympärillä on vielä enemmän irtotavaraa - suojaamisen vuoksi - ei tee siitä mukavasti mobiilia.

Siksi nämä erittäin ohuet iPhone 5 -kotelot ovat erinomaisia. Ne ovat suosittuja, ne ovat usein kustannustehokkaita (eivät kuitenkaan halpoja), ja ne ovat hyödyllisiä. Suurin osa näistä tapauksista on ohuita - alle senttimetrin paksuisia - ja niissä on täydellisiä ominaisuuksia.

Ohut iPhone 5 -koteloiden ongelma on, että ihmiset ostavat usein hauraita koteloita, mutta eivät vahvoja. Kotelot voivat olla ohuita, mutta materiaali päättää kuinka vahvat ne ovat. Loppujen lopuksi se ei ole kesän vaatteita iPhonellesi. Se on suojakansi.

1. Spigen Slim Armor

Jos et halua laittaa lihaksia, Spigen Slim Armor olisi hyvännäköinen ottelu älypuhelimellesi. Kotelo on valmistettu erittäin kovasta PC: stä ja pehmeästä TPU: sta. Kaksikerroksisen kotelon ansiosta sillä on erittäin vahva rakenne, joka kestää vaivattomasti kolhuja.

Kaikki neljä kulmaa on vahvistettu iskunvaimentamiseksi. Myös viistetty reuna estää kosketusnäyttöä liukumasta, kun se asetetaan kuvapuoli alaspäin.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. Anyos

Melko ohut muotoilu, Anyos on suunniteltu antamaan välitön vaikutelma. Tyylikästä profiilia täydentää ihanteellisesti galvaanikehys, joka saa sen näyttämään todella kuumalta. Se sopii täydellisesti tarkkojen aukkojen ja reagoivien painikkeiden kanssa, mikä mahdollistaa vaivattoman pääsyn kaikkiin toimintoihin.

Ergonominen ote varmistaa, ettei iPhone luiskahdu kämmenestäsi. Jos sinulla on butterfingers, tämä on juuri sitä, mitä sinun pitäisi käyttää pitämään älypuhelimesi turvassa. Vielä parempi, Anyos on saatavana kuudessa lumoavassa värissä.

USP: Galvaninen runko

Tutustu Amazoniin

3. PIKAPähkinä

Jos löydät iPhonen usein liukastumasta kämmenestäsi, “FADNUT” olisi parempi etu sinulle. Tämä kotelo on valmistettu melko sileästä TPU: sta ja kiertyy älypuhelimen ympärille tahattomasti.

Pääasiassa hiilikuiturakenteen ansiosta se tarjoaa paremman tarttuvuuden. Näin kämmenelläsi on tarvittava tyyny laitteen pitämiseksi mukavasti. Lisäksi kohotettu kehys suojaa sekä kameraa että näyttöä naarmuilta.

USP: Hiilikuiturakenne

Tutustu Amazoniin

4. Ancher

On hyvin harvat tapaukset, jotka näyttävät yhtä suloisilta kuin tämä tapaus Anccerilta. No, sanon sen kannen takia näyttävän miellyttävältä silmille. Uskomattoman tyylikkään profiilin ansiosta kotelo muodostaa parin älypuhelimen kanssa.

Tutustu takana olevaan Apple-logon aukkoon, joka parantaa tyylin osamäärää entisestään. Yksi merkittävä piirre tässä tapauksessa on kyky pitää sormenjäljet ​​loitolla. Siksi voit odottaa, että tämä ohut kansi säilyttää kuuluisan muotoilunsa hieman pidempään.

USP: Tyylikäs ja mukava profiili

Tutustu Amazoniin

5. JETech

Hyväksytty, JETechillä ei ehkä ole ylpeää hienosta profiilista, mutta sen muotoilu on hieno älypuhelimeesi. Kotelon tekee niin vaikuttavaksi ergonominen muotoilu, joka tarjoaa paremman otteen. Voi kyllä, on myös sisäänrakennettu jalusta, joka elävöittää elokuvien katselukokemustasi.

Kaksikerroksinen rakenne on vahvistettu PC: llä ja TPU: lla. Iskuja vaimentava muotoilu auttaa älypuhelinta selviytymään vahingossa tapahtuvista pudotuksista ilman paljon vaivaa.

USP: Hiilikuiturakenteet

Tutustu Amazoniin

6. Runollinen VALAISTA

Ohut kotelo, joka on tyylikäs ja tyylikkään näköinen? Juuri tästä runollisesta valaistuksesta on kyse. Se on valmistettu kestävästä kestomuovipolyuretaani- ja polykarbonaattimateriaalista.

Pääasiassa kaksinkertaisen rakennekerroksen ansiosta se kestää helposti iskuja ja pitää myös kaukana naarmuuntumisesta. Kohotetun huulen sisällyttäminen tarjoaa ylimääräisen suojan kosketusnäytölle. Lisäksi ILLUMINATE on saatavana kahtena mukavana värinä: musta ja hopea.

USP: Kaksikerroksinen kotelo

Tutustu Amazoniin

7. CellEver

Etkö halua tinkiä iPhone SE: n suojaamisesta tyylin hyväksi? CellEverin pitäisi olla älykäs valinta. Tässä tapauksessa on pidettävä älypuhelimen ohut profiili ehjänä ja samalla vaimentava vaikutus.

CellEverillä on kaksikerroksinen kotelo, jossa on kestävä tietokone ja pehmeä TPU, jotka auttavat sitä selviytymään kolhuista. Sen lisäksi, että älypuhelinta puolustetaan pudotuksilta, liukastumisen estävä ulkokuori tekee siitä myös hieman kätevämmän laitteen pitämisessä. Lopuksi painikkeet ovat reagoivia, kun taas aukot näyttävät olevan tarkkoja, mikä mahdollistaa nopean pääsyn kaikkiin portteihin.

USP: Kaksikerroksinen kotelo iskunkestävyyttä varten

Tutustu Amazoniin

8. Spigen Thin Fit

Spigen “Thin Fit” on ehdoton luokka, jota iPhonesi haluaisi ylistää. Se on tyylikkäästi muotoiltu ja siinä on napsautettava muotoilu, joka sopii tiukasti laitteeseen. Toinen merkittävä piirre tässä tapauksessa on kyky tarjota haluttu suojus pieniltä putoamisilta ja naarmuilta.

Kestävä PC-materiaali antaa sille kaivatun vahvuuden kestää kauan. Kuvan täydellisten aukkojen ansiosta sinulla on kivuton pääsy älypuhelimen kaikkiin toimintoihin. Värien osalta sinulla on vain kaksi vaihtoehtoa - musta ja kristallinkirkas.

USP: Mukava malli

Tutustu Amazoniin

9. Obbii

Pidätkö marmorikuviosta? Jos kyllä, tämä Obbii: n tapaus antaisi mahdollisuuden.

Suunnittelu on painettu 3D-tulostustekniikalla, joten se voi säilyttää kiillon pitkään. Siinä on hybridirakenne, jossa on pehmeä TPU-sisustus ja kova PC-ulkopinta.

Kaksikerroksisen kotelon voi luotettavasti luottaa vastustamaan iskuja myös torjumaan naarmuja. Lisäksi Obbii tarjoaa tämän tapauksen viidessä hyvännäköisessä kuviossa, kuten valkoinen marmori, yksisarvinen ja paljon muuta.

USP: Vaikuttava marmorikuvio

Tutustu Amazoniin

10. Anccer värikäs sarja

Tee iPhonesta tyylikäs. Anccer Colorful -sarjan kotelot ovat kauniisti suunniteltuja ja muodostavat tyylikkään parin älypuhelimen kanssa. PC-materiaali auttaa myös vastustamaan iskuja ja naarmuja.

Tämän muotoisen kotelon takana on viistetty reuna, joka suojaa kameraa naarmuilta. Aukot näyttävät erittäin tarkoilta, kun taas painikkeet ovat sileitä ja reagoivia. Värisävyjen osalta tämä ohut kotelo on mustaa, harmaata ja punaista.

USP: Tyylikäs profiili

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Valintasi?

Joten mikä yllä olevista ohuista tapauksista tulee pariksi iPhone 5: n kanssa? Onko se kadehdittavan tyylikäs vai jolla on lihaksia suojaamaan laitettasi yleisiltä vaaroilta? Olisi hienoa tietää sen nimi.

Kurkista myös näihin viesteihin:

  • Parhaat iPhone 5 -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 5 -autolaturit

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found