Voinko käyttää iMessagea Windows- tai Android-puhelimessa? [2021]

Ihmiset etsivät aktiivisesti tapoja käyttää iMessagea Windowsissa ja Androidissa. Tavallaan voit. Mutta se ei ole kätevää ja myös resurssien tuhlausta. Tärkeintä on, että iMessage on saatavilla vain Apple-laitteille, kuten iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch ja Mac. Toisin kuin Apple Music ja Apple TV +, iMessage ei ole virallisesti saatavilla millään muulla alustalla.

Mutta on olemassa joitain kiertotapoja, kuten Beeper. Saanen kertoa lisää niistä. Ja selitä, miksi sinun ei pitäisi sijoittaa paljon aikaa tai rahaa iMessagen lataamiseen Windowsille tai Androidille.

  • IMessagen saaminen Windows-tietokoneelle
  • IMessagen saaminen Androidille
  • Entä Beeper-sovellus, josta kaikki puhuvat?

IMessagen saaminen Windows-tietokoneelle

Simulaattoreiden ja emulaattorien käyttö

Useat Google-haun kärkisivustot suosittelevat emulaattoreiden ja simulaattorien käyttöä, kuten iPadian.net, smartface.io jne. Suoraan sanottuna useimmat niistä ovat yhtä hyviä kuin hyödyttömiä tähän työhön. Älä osta mitään näistä palveluista saadaksesi iMessagen Windows-käyttöjärjestelmään. Ne ovat ajan ja rahan tuhlausta.

iPadian on jopa edennyt askelta eteenpäin ja maininnut sen lihavoiduilla kirjaimilla kotisivullaan -iPadian ei tue iMessagesia.Jotkut artikkelit suosittelevat tätä; jotkut tuhoavat itse simulaattorin!

Chrome-etätyöpöydän käyttö

Toiseksi puhutaan Chrome-etätyöpöydän laajennuksesta. Kyllä, tämän avulla voit lähettää, vastaanottaa ja lukea iMessagesia Windows-tietokoneelta. En kuitenkaan suosittele tätä myöskään, koska se vaatii Macin, joka on aina kytkettävä päälle ja kytketty Internetiin. Jopa näytön on oltava jatkuvasti päällä!

Jos olet luja ja jatkat tätä tapaa, pienintäkään väärää yhteyttä tai verkon pudotus katkaisee etäyhteyden. Jopa näyttö oli kirjelokeroitu pienempään kokoon, kun testasimme sitä toimistossamme. Joten lyhyesti sanottuna se on toteutettavissa, mutta ei toteutettavissa. Samat ongelmat ja rajoitukset ovat olemassa, vaikka käytät jotain muuta etätyöpöytäasiakasta.

Tuomio: Ei ole tyydyttävää tapaa käyttää iMessagea Windows 10 -tietokoneissa tai kannettavissa tietokoneissa.

IMessagen saaminen Androidille

iMessage ei voi toimia sujuvasti Android-laitteilla. Itse asiassa ongelmat ovat melkein samanlaisia ​​kuin Google Remote Desktop -laajennuksen kohdalla. Jos kuitenkin haluat pitää Macin aina päällä ja yhteydessä Internetiin, seuraavat palvelut tarjoavat iMessage-tuen Androidille.

  • weMessage: Vaiheet weMessagen asettamiseksi Maciin (palvelimena) ja Android-puhelimeen vievät aikaa. Koska sovellusta ei ole saatavana Applen virallisesta Mac App Storesta, sinun on muutettava suojaus- ja tietosuoja-asetuksiasi, jotta tämä sovellus asennetaan Maciin. Kun se on asennettu, avaa se ja asenna se noudattamalla ohjeita.
  • Ilmaviesti: AirMessagen taustalla oleva toimintaperiaate on sama kuin weMessagen. Palvelimeksi tarvitaan Mac, jossa on Yosemite tai uudempi. Ja tarvitset AirMessage-sovelluksen puhelimessa, jossa on Android Marshmallow tai uudempi. Heidän virallisella verkkosivustollaan on opastusvideo, jossa selitetään, miten kaikki asetetaan.

Entä Beeper-sovellus, josta kaikki puhuvat?

Me kaikki käytämme useampaa kuin yhtä viestipalvelua. Esimerkiksi käytän WhatsAppia keskusteluihin, Slack for work, Twitter DM: t tukeen jne.

Kymmenen dollarin kuukausitilauspalvelu Beeper yhdistää kaikki tällaiset suositut palvelut, mukaan lukien iMessage, ja antaa sinulle yhden postilaatikon. Se on saatavana kaikissa tärkeimmissä käyttöjärjestelmissä, mukaan lukien Windows, Android ja Linux.

Lähde: Äänimerkki

Täten viimeinen rivi käyttää äänimerkkiä; sinulla voi olla iMessage muilla kuin Apple-alustoilla. Näin he saivat sen toimimaan:

Beeperillä on kaksi tapaa sallia Android-, Windows- ja Linux-käyttäjien käyttää iMessagea: lähetämme jokaiselle käyttäjälle Jailbroken iPhone -asennuksen, kun Beeper-sovellus on asennettu, joka yhdistää iMessageen, tai jos heillä on Mac, joka on aina yhteydessä Internetiin, he voivat asentaa Beeper Mac -sovellus, joka toimii siltana.

Saadaksesi täydellisen vaiheittaisen oppaan ja katsauksen, ilmoittautuin Beeperiin 2. helmikuuta 2021.

Kolmen päivän kuluttua sain päivityksen. Siinä sanottiin, että kahden viikon kuluessa voisin lukita käyttäjätunnukseni ja sitten meidät (tämän prosessin suorittaneet) kutsuttiin 100 hengen ryhmissä käyttämään sovellusta.

Valitettavasti nyt on kulunut noin kolme viikkoa. En ole enää kuullut äänimerkistä. Vaikka seuraamalla heitä ja läheisiä ihmisiä Twitterissä, sain tietää, että he työskentelevät ahkerasti varmistaakseen iMessagen käytetyt iPhonet toimimaan Windowsissa ja Androidissa kaltaisilleni käyttäjille.

Johtopäätös: Jos todella haluat kokeilla tätä maksettua palvelua, voit aloittaa ja liittyä jonoon virallisen sivuston kautta.

Ajatuksesi iMessagesta Windowsille ja Androidille

Toivon, että tämä lyhyt artikkeli auttoi sinua tekemään oikean valinnan. Androidille on useita erinomaisia ​​pikaviestisovelluksia, jotka ovat yhtä hyviä tai joillakin aloilla jopa parempia kuin iMessage! Voit oppia lisää tarkistamalla luettelon parhaista iMessage-vaihtoehdoista.

Toiseksi, jos käytät Android-puhelinta ja sinulla on Windows-tietokone, voit käyttää Microsoftin erinomaista Puhelinta. Sen avulla voit vastata tekstiviesteihin, hallita ilmoituksia, lähettää sähköposteja, soittaa ja paljon muuta.

Lopuksi minulla oli suositus. Jos haluat päästä siniseen kuplajunaan, on olemassa iPadit ja erinomainen iPhone SE 2020 kohtuuhintaan. iOS 14 on myös tuonut parannuksia iMessage-ryhmäviestintään. Joten jos haluat aina käyttää iMessagea ystävien ja perheen kanssa, se voi olla hyvä aika aloittaa.

Mitä mieltä olet tästä koko keskustelusta? Kerro meille alla olevasta kommenttiosasta.

Voit myös lukea täältä:

  • Parhaat iMessage-vinkit iPhonelle
  • iMessage-haavoittuvuudet ja tarjoaa mahdollisia korjauksia
  • Yhteyksien estäminen iMessagessa iPhonessa
  • Kuinka korjata iMessage on sallittava tämän viestin lähettämiseksi -ongelma

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found